Má zmysel pokračovať vo vzťahu s nadriadeným?
Ahojte, mam vztah s nadriadenym a kedze je to nadriadeny, tak v office to drzime uz nejaku dobu v tajnosti. Ked sme spolu tak je to krasne a stale mi hovori, ako chce byt stale a navzdy so mnou. Lenze sa ozyva len ked to vyhovuje jemu, casto aj na poslednu chvilu a hlavne ked chce sex. A celkovo sa velmi neozyva, co mi sposobuje zmiesane pocity. Vzdy ked sa ozve, tak ja pribehnem ako taka srnka a a niekedy sa potom zle citim, tak zneuzito
Avsak uz odchadza z firmy a ja rozmyslam, ci ma zmysel v tom pokracovat. Vie mi niekto vysvetliť taketo spravanie chlapa?
Jasné, že u neho je to o fyzične - teda sex a uspokojenie potrieb. Radim ti, vykomunikujte si svoje vzájomné očakávania od tohto vzťahu.
si len jeho milenka na sex. - celé vysvetlenie.
uvidíš aká situácia nastane po jeho odchode z firmy. možno to bude pokračovať len ohľadom sexu, možno sa ani neozve.
pochybujem žeby z toho sa stal vzťah s happyendom - rozumej šťastnou "veselkou" ...
Čo na tom chceš vysvetľovať? Má ťa len na sex a na občasné vypĺňanie voľného času..Trávite spolu čas aj inak ako v posteli? Idete na večeru,do kina,na prechádzku,na miesta,kde vás môžu ľudia vidieť a stretnúť?
takto sa clovek, ktory ta chce na cely zivot nesprava.. si pre neho za mna iba spestrenie casu, vie, ze pribehnes vzdy, ked zavola.. a vola ti naposlednu chvilu preto, lebo bud nema co lepsie na praci, alebo sa mu napriklad zmenil program, tak si ho vyplni tebou..
@lucylaw Chodili, ale on sa velmi bal, slze nas niekto spolu uvidi (na zaciatku by to bol fakt pruser), typ vyssieho manazera, ktory nemoze velmi chodit na kavicky s podriadenymi, ale uz dal vypoved (vypovedna je jeden cely rok) a odvtedy chodi s hockym hockde … teda okrem mna.
Skoda, lebo ked sme spolu to znie tak krasne realne
Vy nemáte vzťah. On má ľahkú ženu na zavolanie a ty si len jeho rohožka.
Typ vyššieho manažéra? Prepáč, bola som v predstavenstve korporátu, čo považujem za vyššiu manažérsku pozíciu. A keby som chodila s podriadeným, tak by som nemala problém priznať a zverejniť to. Bál sa, že ho niekto uvidí s tebou. Ale vôbec nie kvôli práci. Proste nechcel, aby ho videli s niekým, koho má iba za rohožku. Mimochodom, práve preto, že som bola vyšší manažment, som podriadených na kávu či obed brávala často. Ako znak, že sa o nich zaujímam a záleží mi na nich. Takže prepáč, ale ty fakt týmto bludom veríš? Že manažér nemôže chodiť na kávu s ľuďmi? Možno aj vieme, prečo ťa má iba na sex. Pretože na vzťah chce niekoho bystrejšieho.
...a nedají si říct, a nedají... 🤦
Žena, žena, žena... ach, čo si to porobila... s nadriadeným..? Ach..🙁
Vysvetliť správanie..?
Ano, si dobrá na vyplnenie voľného času...
Myslím, že si si to už uvedomila...
Keby ste sa stretli mimo práce, nevedeli o pozicii, no dajme tomu...
Ale takto, celé zle, tento "vzťah/nevzťah nemá zmysel", však si ťa vôbec neváži...
Toto z popisu nie je ani "kamarátstvo s benefitom", i tam to lepšie funguje... 🙄🙁
Nájdi si chlapa, ktorý si ženu váži.. 😉
@melanta dufam, ze si nedavala takyto urazlivy feedback aj svojim podriadenym 😉
ved mne to do urciteho bodu nevadilo, aj mi to tak vyhovovalo, tiez som chcela iba zabavku, ale teraz by som chcela uz nieco viac (nie nevyhnutne os nim), tak ci investovat do toho energiu (ked uz nevie bezo mna zit ked sme spolu) alebo teda sa zobudit a zabudnut nanho
B je správne. Zobudiť sa a zabudnúť naňho
zobudit a zabudnut..
zrejme je zenaty/zadany, preto to drzi v tajnosti
Teba vedome a dobrovoľne baví a teší,keď ťa pán nadriadený využíva len na jedno ako matrac? Nechcem byť netaktná,ale to aká zúfalá musíš byť?
@zuzanita1609 preco zufala? Vsak aj ja som to tak chcela. Nevadilo mi to, vztah som nechcela mat s nim ani s nikym inym, nechcela som, aby o tom vedeli kolegovia a bola to celkom sranda, sex je vynikajuci.
Teraz som uz na vztah pripravena a nejake veci vidim inak. Velmi dlho som nebola zamilovana a aj jeho spravanie sa trosku zmenilo, alebo nezmenilo, len ja vidim nejake veci zretelnejsie
"ale uz dal vypoved (vypovedna je jeden cely rok) a odvtedy chodi s hockym hockde … teda okrem mna."
Mne to znie ako odpoved na tvoje problemy.
On ta uz moze odtajnit, ale ... neurobil to.
Ale to on sa k tebe nepriznáva,si spomínala,nie ty k nemu. Toto ozaj nie je ani kamarátstvo s výhodami. Zavolá,pobežíš,lahneš, čau. A skrývať sa poza kúty,aby ťa s ním nik nevidel.
@zuzanita1609 no prave, teraz by uz mohol, keby chcel... no dobre, dilema vyriesena.
Ale predsa,dievča, kašli na trúta a maj sa trošku rada. Nič v zlom.
Ano je to iba o sexe, nic viac.
Píšeš, že už nevie bez teba žiť, keď ste spolu. On má akurát tak plné vajká a potrebuje sa pravidelne vyprázdniť. Keby bez teba nevedel naozaj žiť, tak by to vyzeralo inak.
Kolka naivita z tvojej strany...len trochu zapoj rozum,nielen emocie a odpoved najdes.
Zobudiť sa a zabudnúť na neho. Vôbec Ťa vážne neberie. Prepáč za úprimnosť.

Vážne potrebuješ vysvetliť toto správanie chlapa? On ti hocikedy zavolá, keď chce sex, často aj na poslednú chvíľu a ty vždy pribehneš, ako srnka. No, skúsme sa zamyslieť, prečo to asi tak robí... ? 🤔