icon

Má zmysel vzťah s mužom, ktorý odmieta lásku?

15. jún 2025

Ahojte. Prosím, ak viete nejak poradiť, nasmerovať, budem vďačná.
Som sama, po dlhšej dobe som stretla chalana, ktorý ma zaujal. Vyzeralo to, že aj ja jeho. Dva týždne sme sa denne vídavali, stále sme mali čo robiť, o čom sa rozprávať - nie sex. Hneď na začatku povedal, že frajerku si nehľadá. S tým som bola ok, vedela som že ide služobne preč. Teraz je druhý mesiac odcestovaný, ale sme naďalej v dennom kontakte. Píše, volá, zaujíma sa. Včera sme sa dostali k vzťahovej téme a on sa vyjadril, že po tom poslednom vzťahu už nechce nič také. Že so mnou chce ostať v kontakte aj naďalej, keď sa vráti sa chce stretávať, ale už nikdy sa nechce zamilovať ani prísť o slobodu. Poznám sa s jeho sestrou a tak viem, že bývalá ho pripravila o nejaké peniaze… myslíte, že je šanca, že by časom zmenil názor na vzťah? Asi to nemá zmysel, že?

janka_23
15. jún 2025

To su take keci zraneného mužského ega. Ked stretne zenu, z ktorej sa mu podlomia kolená, tak na toto vsetko co ti nakecal v sekunde zabudne a vrhne sa do vzťahu po hlave.

olimuc
15. jún 2025

Casom urcite nazor zmeni … ale ci to bude pri tebe, asi skor nie

enmery
15. jún 2025

Vieš o tom, že zamilovať sa nie je vedomé rozhodnutie? Už si zapíšte za uši, v tomto chlapi fungujú inak ako ženy. Ak chlap ženu chce, prenesie aj horu. Ibaže ty dúfaš v niečo viac, preto Ti napíšem že kašli naňho.

alickapusinka
15. jún 2025

No budeš jeho rezerva.Vzťah nechce ale ved ON nepovedal jasne že nechce sex.Sex neskôr určite áno ale žiť a chodiť s niekým nie.Zbytočna strata času.Budeš stale dúfať že možno svoje chovanie zmeni s kamaratstva na lásku.Podľa mna to nebude len to bude o sexe a vyhodach hlavne pre neho.Prejdu TI roky a ostaneš bezdetna a bez normalneho vzťahu.S chlapom s ktorým si utvoriš manželstvo a deti takže rodinu.Tento ťa bude vždy držať v šachu a aspoň podľa neho aby ťa mal ako rezervu.Píšeš že išiel do zahraničia zdraví chlap bez sexu tomu ani sama neveriš.Takže su to jeho keci a vysoke EGO.Nechava si ťa ako rezervu na určity druh služby. Ale vzťah nie ale iba sex. Ver mi že to tak bude.Takže aj ked neskôr niekoho najde riskantne dúfať že to budeš TY.Myslím to úprimne.V kontakt byť chce to je jasne ved bude niečo chcieť tak aspoň s tebou ostane v kontakte.Myslím si že by si s mala od neho odputať a prestať mu písať raz za týždeň dajme tomu len nevidim dôvod s ním byť v kontakte.Načo to je dobre zbytočne ťa to trápia žerie.

unicornlady
15. jún 2025

Nedúfaj, že ty budeš tá vyvolená, čo zmení jeho rozhodnutie neviazať sa.

julia_romeo
15. jún 2025

laske sa neda zakazovat ani prikazovat. Ked sa zalubi tak sa zalubi, ked nie tak nie... To sa proste neda ovpyvnit 🙂

ukgirls
15. jún 2025

90 % takychto pripadov konci tym,ze sice nazor zmeni ale nie kvoly tebe ale inej .. keby sa zamioval zmeni to hned-si len butlava vtba kamaratka kt mozno casom da...ale niesi ta ,co by ho zmenila ..ta este len pride a ty budes smutna

svetlonos
15. jún 2025

Bola by to strata môjho času a zivota, hladala by som inde. Určite by som sa nezdrzovala s niekym, komu budem cely zivot len butlava vŕba. Teda bolo by to fajn len keby si uolne rovnako naladená ako on!

tykat
15. jún 2025

Nestracaj cas, ty sa budes snazit aby "zacal.citit lasku" a potom pride taka co ho utiahne aj na varenej spagete....lebo sa do nej jednoducho zivocisne zamiluje.

yasina
15. jún 2025

Ruky prec...jeho ranene ego je zle..
A do teba sa nezamiloval.... To je jasne inak by bol uz tvoj chlap po hlave.
Ma ta ako kamosku a pripadnu rezervu ale nepodlomili sa mu z teba kolena.. Asi nie si jeho typ
Vhod dalej a neries ho ami

bielasovicka
15. jún 2025

A načo sa sním budeš ďalej stretávať, dlhé mesiace, možno roky, a život ti utečie ako voda. Lebo on ta nechce, tak načo? Takto si ani nikoho nenájdeš lebo ta on bude v tom obmedzovať. Alebo si nájdi niekoho, a s týmto sa stretávaj ďalej, aj v trojici so svojím frajerom. Ved co, je to len kamoš. Neviem ako by sa mu to páčilo.

som_realistka
15. jún 2025

Ak stretne taku co bude chciet, zmeni nazor. S tebou mu je sice dobre, ale si iba naplast, moz o skoncite v posteli, ale je nalo pravdepodobne, ze budes prenho ta z ktorej sa pisklada. Vety typu, chcem uz iba kamaratske vztahy znamenaju ib, potrebujem butlavu vrbu, zabavu a mozno sex. Radswj sa poobzeraj inde, dkor ako sa uplne namotas.

koniarova
15. jún 2025

Ak chceš zabíjať roky, nech sa páči.

moonlight1210
16. jún 2025

Ty ho mesiace, pripadne rok-dva budes davat dokopy, aby zas zacal zenam verit (v romantickej nadeji, ze takto trpezlivo budujes vas vztah a ty budes ta, do ktorej sa zamiluje, lebo pochopi, aky poklad v tebe cely cas ma).
A on ti potom ako najlepsej kamoske oznami, ktorej zene teda zase konecne uveril.

Este lepsie, ze ta s nou chce zoznamit, kedze si jeho dobra kamoska.

Ty iba stratis cas, co budes zamerana na neho, cakat, kedy si uvedomi, ze ty si ta prava, a iny muz, pre teba vhodnejsi, ti ubzikne pomedzi prsty, ani si nevsimnes kedy.
Len ked bude ten vidiet, ze ty si zapozerana do tohto, tak to vzda a odide tiez za dalsou.

Na konci ostanes jedina sama a sklamana. S novonadobudnutou nedoverou v muzov. Co myslis, aka je sanca, ze sa najde taky, co ta bude z nej chciet obetavo liecit?

bg92
16. jún 2025

co je na nom take uzasne ze si s nim stale pises, volas a travis cas aj ked ti rovno povedal ze nechce vztah (rozumej s tebou nechce vztah)? ocividne nezrely jedinec so zranenym egom. ze sa nechce zamilovat a stratit slobou :D po tejto vete by som sa pratala len taky fukot.
taky chlap by mi nestal za mrhanie mojim casom nech by to bol aj brad pitt :D maj hrdost.