icon

Majú ľudia tendenciu prerušiť kontakt, keď sú využívaní?

4. nov 2023

Aj Vam sa to stáva, že dotyčni prerusia s Vami kontakt, keď Vás už nepotrebujú? Proste budem konkretizovať napríklad mamičky zvonku, keď ste sa stretávali s deťmi a rozprávali na preliezackach a pieskoviskach alebo v škôlke. Keď sa už nestretavate, tak sa už samé neozvu a pritom sa Vam zdali byť dobre kamošky. Ja mám pocit, že sa mi to stáva dosť často a uz ani ja sa im neozyvam a radšej si vymažem ich kontakt aby ma to nelakalo sa im ozvať. Ďakujem za všetky komentáre.

otvorena
4. nov 2023

Ahoj , presne. Stáva sa mi to často. Všímam si ľudí akoby nemali záujem o nové priateľstvá .

chcemradu
4. nov 2023

Vonku na ihrisku sme sa bavili, kontakty si nevymieňali. Tak isto v skupine školy, chlapci píšu sami o úlohy, rodičia si to len kontrolujú (kdyby něco), nekontaktujeme sa, ale pozdravime.
Mám svoj okruh priateľov, s ktorými som v kontakte, aj mimo toho, aby som od nich niečo potrebovala.

lindous
4. nov 2023

Ja som ten človek 😅 nemám potrebu si s nikým vypisovať len tak ako sa máme, čo robíme…napíšem keď niečo potrebujem alebo mám čas a chuť sa stretnúť a radšej poriadne pokecáme, aj keď sme si napr. polroka nepísali… moje kamarátky fungujú rovnako, takže to ani jednej strane nevadí 😊

zmrzlinka2021
4. nov 2023

Treba si ujasnit, aky to bol vztah. Mozno len ten "znama", ze vas spajali v danom case deti, ale realne ste neboli kamaratky, priatelky

viestta
4. nov 2023

Treba rozlisovat medzi kamaratmi a znamymi. S kamaratmi som v kontakte, aj ked s niektorymi len obcas. Znami, ktori do mojho zivota prichadzaju aj z neho odchadzaju, tak ako ja prichadzam a odchadzam z zivotov. O tom je zivot.

kaktusik007
4. nov 2023

tak niekedy sama som v takom kolotoci, ze nestiham..... takze ano, mam kamosku s ktorou ked nas uz nespaja spolocny kruzok deti som menej..... a ano, vacsinou ja navrhujem stretko.... ALE - ona sa hned chyti. Ziadne vyhovorky, proste stretnut sa chce. Takze neriesim ze sa ozyvam prva a beriem to tak ze pri beznych starostiach niekedy nie je cas na vypisovanie si....

ak by zo stretnutia sa snaxila vycuvat, dohodla ho o tyzden bez toho ze by bola odcestovana, zrusila by ho.... alebo by stretko trvalo hodinu a bolo viac firmalne ako uprimne --- asi by som to prehodnotila

muchotrafka298
4. nov 2023

Deje sa to podla mna kazdemu. Ja verim tomu, ze kazdy clovek, ktoreho stretnes Ta ma na tej ceste zivotom nieco naucit alebo Ti nieco ukazat. A ked splni svoje poslanie, tak proste ide dalej. Malokedy vydrzis v nejakom priatelskom vztahu od skolky do staroby obrazne povedane. Lebo ludia sa menia. Ja mam napriklad kamaratku, ktora vsetko kazdemu povie na rovinu, nema s tym problem, jej empatia je dost na mizernej urovni a ona tvrdi, ze sa bavi len s ludmi, na ktorych jej nic neprekaza. S inymi nie. Tak aj toto je cesta. Ja mam velmi vela "ucelovych" kamaratsiev za sebou. Ked som zistila, ze ludia sa so mnou bavia len zistne, ze nieco potrebuju alebo tak. Nemam zaujem. Ja som mala par mesiacov dozadu umrtie v rodine a riesila som ine veci, nemala som cas ozvat sa nikomu a nemala som na to ani naladu. Zistila som tak, ze kto naozaj o mna stoji a ozval sa, ostatni sa tvarili, ze vlastne neexistujem a nikomu nebolo divne, ze som sa mesiace neozvala.

rorino
4. nov 2023

Veď ale to je normálne,niekto ti do života príde aby v ňom zostal a niekto len prejde.A keď sa mamičky z pieskoviska vrátia do práce,deti nastúpia do rôznych škôlok,majú pracovné povinnosti,často sa vrátia ku koníčkom,ktoré na čas odsunuli na druhú koľaj,dôvodov je tisíc a je to normálny život.

kornelies
4. nov 2023

Rok a pol som mala kamaratku, travili sme spolu s detmi cca 6 -8 hodin denne. Ihriska, oslavy, dovolenky.Jej dcera nastupila do skolky, chceli sme sa stretavat. Zrazu nestihali, dcera sa stacilo pohrat v skolke, ma nove kamaratky, na tvojho sa nepyta. Nechapala som. Preco? Raz mi to jej mama vysvetlila...mne je to luto ako sa moja dcera voci tebe zachovala, ona je taka, vyuzije a odhodi.
Syn nastupil do tej istej skolky o pol roka neskor. Pozdravili sme sa a parkrat boli spolu s detmi v parku. Uplne sa odmlcala. Chvalabohu sme stretli novych kamaratov v skolke a so synom brazdia uz lavice strednej skoly.

marcellka32
4. nov 2023

Áno a vôbec mi to nevadí, pretože to robím aj ja...
Stále som sa ozývala ako prvá, až som povedala že stačilo...a vtedy uvidíte, kto je priateľ, kto sa ozve sám od seba...najviac sa to vyfiltrovalo počas korony ...nevadí, poznám už ďalších ľudí

mamamasama
4. nov 2023

Ja som presne ten typ cloveka, ktory nevyhladava nove priatelstva. Jasne. Ak si s niekym povahovo sadnem a stretavame sa nahodne, tak mozno vznikne nejake priatelstvo, ale s nikym nemam potrebu si vypisovat. Priatelstvo je o socialnych sietach? Zaujimave, ze nase mamy mali kamaratky aj bez toho.

daniela2202
4. nov 2023

Preto nemám kontakty 😁😊👉

tykat
5. nov 2023

Ja som ten typ, chodila som na ihrisko, na detske akcie, do hernych kutikov, na oslavy... ale len kvoli detom. Pokvakali sme s mamickami, povymienali veci, recepty, postrazili si deti, popisali ked boli chore a pod. Deti vyrastli, nebol dovod stretavat sa dalej a ani ostavat v kontakte, proste vysumelo.
Takisto som chodila napr.cvicit, super skupinka, povzbudzovali sme sa, bavili sa o cvikoch, strave a pod. Potom co som prestala zase vysumelo...
Ja mam velmi malo ludi s ktorymi som v kontakte stabilne.