icon

Mala by som sa vzdať kamarátky na behanie?

20. sep 2025

Ahojte spoznala som jedno dievča cez fb kde som davala inzerat že zhaňam k sebe kamaratku na behanie. Boli sme spolu asi 8 krát všetko bolo v pohode,keby raz sme neboli dohodnute na 18 a ona sa neozyvala v ten den az vecer o 20 ze spala,ja som na nu cakala.Minulý tyždeň ma ona volala behať tak jej pišem že o jakej takže ona nakoniec ide so sestrou behat že nič z toho ,ale nenapisala že poď s nami alebo čo,prihlasila som sa na jeden beh v meste s nou ale az sa bojim ci vobec pojdeme aj ked to mam zaplatene.Proste ona je v pohode ale nechapem take zmyslanie.Este ohladom beh v meste mi povedala ze ona pojde svojim tempom,je to v pohode len som cakala ze si to pojdeme uzit ako kamosky spolu a nie ze budeme behat osobitne. Nechapem naco odpovedala ma inzerat ked sa tak sprava. ˇy si rozumieme len mi vadi to čo robí,pride mi to že nerešpektuje môj čas a aj to čo povedala o tom behu mi pride divne.Vykaslali by ste sa na nu na mojom mieste ?

janai1
20. sep 2025

Akože sa riadiš heslom do tretice všetko dobré? Už 2x sme ti odpovedali, na 3x čakáš nejaké iné odpovede?

autumn1
20. sep 2025

8x ste boli behat t.j. 8x ste sa videli a uz ju nazyvas kamoskou? Neviem kolko mas rokov ale toto chce uz inu davku naivity alebo nerozumies vyznamu slova kamaratstvo. Moooozno by mohlo vzniknut kamaratstvo za 8dni napr. na nejakom bezeckom kempe kde by ste spolu viac casu stravili. Ja kebyze som s niekym len 8x na jedem beh urcite by som to kamaratstvom nenazyvala. A asi si jej nesadla, ked sa ti snazi vyhybat, mozno to cele kamaratstvo bolo tiez na nu prilis (aj mna by to odradilo).

martinmmartin
20. sep 2025

Rovno nam radsej napis ze co presne chces od nas pocut nech mame obivsetci pokoj furt od tohto...

anonym_876008
20. sep 2025

Bože, koľkokrát sem ešte napíšeš tú tému s behaním? To každý týždeň ťa baví?

petamich
20. sep 2025

To, ze ste boli parkrat spolu behat z vas nerobi kamaratky, na organizovanom behu vzdy beham sama za seba a vlastnym tempom aj ked idem s vlastnym muzom, ktory sa uz za kamarata povazovat da 🙂 nevidim na tom nic cudne. Behaj sama pre seba v prvom rade.

ibrunova
20. sep 2025

Ak si zaplatím štartovné, idem svojim tempom, áno, na štarte sme s kamoškami spolu, ale potom buď sa držíme spolu, ak vládzeme rovnako, alebo tá, čo vládze, ide si svoje. A ani nechcem, aby sa niekto motal so mnou, ak má na viac, akože načo?
Akože neviem, o čo tu ide, ale asi ste si moc nesadli a ona nevie, ako ti to povedať.

muchotrafka298
20. sep 2025

Boli ste spolu parkrat, ked sa neozyva, nechaj to tak. Chod behat sama, aj na ten beh co si zaplatila startovne urcite chod. Ci pojde aj ona je jej vec. Nemusite ist spolu, tam ked sa stretnete, poviete si ahoj a tym to bude koncit. Vidis, ze s tebou travit cas nechce, behat chodi s niekym inym, tak na co sa natiskat tam, kde nie je o moju spolocnost zaujem?

lindous
20. sep 2025

To že ste sa našli ako parťáčky na behanie, neznamená, že musíte behať iba spolu, je okej že chce ísť s niekým iným aj že normálny beh chce odbehnúť svojim tempom a nezdržiavať teba alebo seba… áno, dohodnuté stretká by sa nemali rušiť a je blbé sa neozvať, ale tiež už sa mi stalo, že ma vyplo, myslela som, že iba na 15 minút zavriem oči a spala som 4 hodiny aj cez budík, takže z času na čas to viem pochopiť… mala si ísť bez nej, tak isto ako môžeš ísť aj na beh cez mesto, čiže sa nemáš čoho báť… nemáte v meste nejaký bežecky klub? Tam sa vždy v daný deň o danej hodine stretnú ľudia a nemusíš riešiť, dohadovať sa… neviaž sa tak na ňu, ani by som sa na ňu nevyklašlala, ani by som sa na ňu nespoliehala, proste môžeme sa dohodnúť, ak sa vám dobre behá spolu, ale ja idem bez ohľadu na to či sa pridá alebo nie…

januska12323
20. sep 2025

Zase? Robí ti dobre sa opakovať či o čo ti ide?

0silvia0
20. sep 2025

@anonym_autor asi si dost toxicka a moc sa na nu lepis, zamysli sa nad sebou, ked uz kamoska si potrebuje vymedzovat osobny priestor.
A chodievaj behat aj sama, uvidis tu slobodu, nemusis byt furt na nej nalepena

motylik2559
20. sep 2025

@anonym_autor Ahoj, to,ze si ju nasla na inzerate a boli ste 8x spolu behat neznamena, ze striktne musi chodit behat za kazdym s tebou. Mozno chcela partacku na obcasny beh s niekym takto. Ked isla so sestrou, tak naco ta ma volat??? Vysvetlis mi to? Co ak sa chcela so sestrou pocas behu porozpravat, alebo si to skratka uzit s nou po dlhom case. No kebyze sa takto spravas voci mne a stale chces byt na mne behom nalepena, tiez by som sa ti zacala postupne stranit. Chybu hladaj v prvom rade v sebe! A co sa tyka toho masivneho behu v meste, tak je normalne,ze zacinate spolocne, ale kazda si pojde potom svoje tempo tak ako vladze🤦‍♀️ A keby sa aj rozhodla neist, a ty to mas zaplatene, kde vidis problem, aby si tam sla sama? Kludne aj tam mozes niekoho spoznat,ze ani nevies ako🤷‍♀️ To fakt sa potrebujes neustale na nu lepit a bez nej ani nejdes behat?🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Inzerat-neinzerat, to co robis sa mi prieci uz len po precitani tvojho prispevku a nieto to este zazivat🙄

euka210
20. sep 2025

@anonym_autor prehanas to

kajka23
Autor odpoveď zmazal
andrea2667
22. sep 2025

@anonym_autor Ona si s tebou išla zabehať, nie nechať sa zavrieť do tvojej klietky. Ujde od teba každý aj bez bežeckých topánok, ak sa budeš naďalej správať majetnícky a despoticky. Dobrá správa - narcizmus sa dá liečiť.

19martina85
22. sep 2025

@anonym_autor už tu bola taká téma neviem načo je dobré rozoberať to stále dookola keď ti už radili