icon

Mali by sme ostať spolu kvôli deťom?

11. aug 2025

Deti maju 15 a 12. Na deti je dobry, miluju ho...Ale je to velmi chladny vztah nelubim ho.Potom z toho vznikaju len zbytocne hadky. Chcela by som zazit este velku lasku. Mame spolu ostat len koli detom? Do poradne nejdem, to nepomoze. Vzali sme sa bez lasky.

Strana
z2
pako24
11. aug 2025

@anonym_autor ak ho deti milujú, tak ich nechaj s ním a ty si choď, kde sa ti páči hľadať svoju lásku, ak s ním nechceš mať viac nič spoločné, najmä ak je to rovnako aj z jeho strany.... myslím, že im bude dobrý otec, zatiaľ čo ty máš iné priority....

veltraud
11. aug 2025
@pako24

@anonym_autor ak ho deti milujú, tak ich nechaj s ním a ty si choď, kde sa ti páči hľadať svoju lásku, ak s ním nechceš mať viac nič spoločné, najmä ak je to rovnako aj z jeho strany.... myslím, že im bude dobrý otec, zatiaľ čo ty máš iné priority....

@pako24 akoze ona nie je dobra matka, ked chce lasku a plnohodnotny vztah???

anonym_66341d
11. aug 2025

Čo máš druhú pubertu po 40tke?

hellwant
11. aug 2025

Čo ti k tomuto napísať, extremne ťažké, vyznieva z toho, že ti len neprejavuje city ale netýra ťa, nie je držgroš?, je ok s deťmi, zas ťažké, keďže ho majú radi. Problém je úplný začiatok, svadba bez lásky( obaja, či iba ty?) dusíte to v sebe roky. Tým sa aj musela vypestovať v tebe/vás znechutenie voči sebe, ale prečo potom druhé dieťa? To si sa s ním milovala aj s odporom? Nebolo lásky, ale prečo ani nie rozumu? Čo vás nútilo byť spolu, a keď už aj druhé dieťa mať?

pako24
11. aug 2025
@veltraud

@pako24 akoze ona nie je dobra matka, ked chce lasku a plnohodnotny vztah???

@veltraud mám pochybnosti, či vie, čo chce

anonym_178e63
11. aug 2025

@anonym_autor za mňa asi rozvod deti aj tak nie sú blbé vidia že sa nemilujete... A pochopia to

ivik4
11. aug 2025

Boa to su komenty
Jasne teraz budme vsetci MINIMALNE 18rokov priputany v zlych alebo chladnych vztahoch bez citov LEBO DETI a na seba uplne serme . Zabudnime na to ze sme zeny/ muzi, uz sme len a len rodicia. Mozeme zacinat v 45ke ( lepsi pripad) od nuly ,alebo sa zmierit s tym ze nikdy uz lasku nezazijeme.
Pisem vseobecne ,nie za seba

hellwant
11. aug 2025
@ivik4

Boa to su komenty
Jasne teraz budme vsetci MINIMALNE 18rokov priputany v zlych alebo chladnych vztahoch bez citov LEBO DETI a na seba uplne serme . Zabudnime na to ze sme zeny/ muzi, uz sme len a len rodicia. Mozeme zacinat v 45ke ( lepsi pripad) od nuly ,alebo sa zmierit s tym ze nikdy uz lasku nezazijeme.
Pisem vseobecne ,nie za seba

@ivik4 chäpem, ale keď niekto napíše brali sme sa bez lásky tak asi oni nemali všetkých 5 po hromade. Ty by si vstúpila do takeho vzťahu? Ok máme manželstvi, láska, záujmy, ale po rokoch sa toho zmení- áno načo siliť a trápiť sa, keď to už nejde aj po snažení sa urovnať. Ale tu? Načo mať 2 deti keď nič necítiš k druhému? Ok 1, poznáme, ale všetko ďalšie okolo? Bez rozumu.

veltraud
11. aug 2025
@pako24

@veltraud mám pochybnosti, či vie, čo chce

@pako24 zaujimave, ako rozni ludia vnimaju rovnaky pisany text, mne z neho vyplyva, ze krici po laske, ucte, plnohodnotnom vztahu s milovanym a milujucim clovekom, s ktorym moze zdielat. Deti nie su vsetko, a najma, raz odidu. Kazdy clovek si zasluzi uspokojujuci vztah.

ivik4
11. aug 2025
@hellwant

@ivik4 chäpem, ale keď niekto napíše brali sme sa bez lásky tak asi oni nemali všetkých 5 po hromade. Ty by si vstúpila do takeho vzťahu? Ok máme manželstvi, láska, záujmy, ale po rokoch sa toho zmení- áno načo siliť a trápiť sa, keď to už nejde aj po snažení sa urovnať. Ale tu? Načo mať 2 deti keď nič necítiš k druhému? Ok 1, poznáme, ale všetko ďalšie okolo? Bez rozumu.

@hellwant a teraz to riesit je dobre naco ? Vsak spravili chybu, naco na to upozornovat. Chce to zmenit ,nech sa paci. Nieje k nemu priputana navzdy lebo DETI

pako24
11. aug 2025
@veltraud

@pako24 zaujimave, ako rozni ludia vnimaju rovnaky pisany text, mne z neho vyplyva, ze krici po laske, ucte, plnohodnotnom vztahu s milovanym a milujucim clovekom, s ktorym moze zdielat. Deti nie su vsetko, a najma, raz odidu. Kazdy clovek si zasluzi uspokojujuci vztah.

@veltraud vydávala sa bez lásky, teraz kričí po láske... mali bez lásky dve deti, o svojom vzťahu k deťom nepíše nič, že by sa obávala, aké to bude mať na ne dopad... nepíše nič o manželových citoch k nej... kričí po svojej láske... čo iné k tomu napísať ako som napísal?

hellwant
11. aug 2025
@ivik4

@hellwant a teraz to riesit je dobre naco ? Vsak spravili chybu, naco na to upozornovat. Chce to zmenit ,nech sa paci. Nieje k nemu priputana navzdy lebo DETI

@ivik4 lebo mohla tomu predisť. Ak niekoho ľúbiš a zmení sa, ok, dá sa chápať, že si chcel/a manželstvo, ale ak neľubiš načo isť niekam kam trpíš? Je to podľa teba rozumný človek? Nie je jednoduchšie na začiatku to riešiť, keď je to zjavné? Však nech ide keď chce, ale aj ona sama je zodpovedná za to , čo sa stalo. Mohla źiť s niekým uź xy rokov kto by jej lasku a vášeň dal, ale trpela plus dieťa navyše? Divnè.

hellwant
11. aug 2025
@pako24

@veltraud vydávala sa bez lásky, teraz kričí po láske... mali bez lásky dve deti, o svojom vzťahu k deťom nepíše nič, že by sa obávala, aké to bude mať na ne dopad... nepíše nič o manželových citoch k nej... kričí po svojej láske... čo iné k tomu napísať ako som napísal?

@pako24 Veru tak.

dadis
11. aug 2025
@hellwant

@pako24 Veru tak.

@hellwant Ja som sa vydavala z lasky, no casom som manzels milovat uplne prestala, stratila som k nemu respekt, zaujem o neho a nevedela som si predstavit pokracovat v takom manzelstve. U neho laska ku mne nebola podla mna od zaciatku. Kazdy ma pravo zo vztahu odist. Iste, detom je lepsie v kompletnej rodine, ale nasa funckna nebola, rozvod bol tazky pre vsetkych, ale ine vychodisko som nevidela.

anonym_a0afb5
11. aug 2025

Asi sa vydávala z lásky k peniazom a teraz zatúžila po inej láske.

hellwant
11. aug 2025

Dámy, Páni, pre mňa oženiť sa bez toho, že by som niečo cítil k budúcej manželke by bolo, ako každý deň jesť jedlo, ktoré mi páli žáhu a večer mi kyselina ide zo žalúdka hore. Či je to správne, na to si každý z nás musí odpovedať sám. Áno aj láska a vzájomná úcta, či dôvera môžu vyprchať, ale budem to riešiť ak to nastane (lepšie predchádzať😉) ale prečo od začiatku stres a iba tolerovanie nutného a v takom dôležitom zväzku nielen vzhľadom ku deťom a obom rodinám, ale aj vzhľadom ku majetku a zákonu.

rozculena
11. aug 2025

@anonym_autor dôvod svadby?

prasiatko30
11. aug 2025

Toto bol tvoj prvy a jediny vztah?

melli88
11. aug 2025

@anonym_autor rozvedená s 2 pubertakmi zažiješ skutočnú lásku vo filme alebo alebo pri knihe. Po rozvode budeš riešiť úplne iné veci ako lásku.

terezia74
11. aug 2025

@anonym_autor ja som po rozvode už veľkú lásku nezažila, ale ten pokoj ktorý mám , som v manželstve nemala

hefo
11. aug 2025

Keď ste už vydržali 15 rokov (minimálne), tak už to doklepte spolu tých pár rokov, kým deti dospejú. V tejto situácii by bol rozvod skôr z blata do kaluže...

anonym_11361f
11. aug 2025

@anonym_autor to si celkom dlho vydržala, keď od začiatku tam nebola láska.Co získaš rozvodom a čo stratis?Ja by som sa nerozviedla chlapa si vies nájsť aj tak.A láska v určitom veku nebude taká ako, keď si mala 25,30.Tvoje deti nebude mať nikto tak rád ako ich otec.Aj moja sestra stala pred takou križovatkou rozviedla sa v 40 r.Mala také problémy s bývaním, financiami, ako deti znášali zle rozvod, že randenie bolo posledné čo chcela.A tiež chcela ešte zažiť lásku mala 2 partnerov buď boli problém deti, alebo jeho deti a ex, vyrtavanie môj príjem to sú tvoje veci to je tvoja rodina.Dakujem myslím, že jej ružové okuliare po 6 r spadli, deti teenegeri a ona je sama.Dobre si zvaz čo dalej

anonym_de0f67
11. aug 2025

Vydávala si sa lebo "si musela?" A ak si už "musela" mala si zostať pri jednom dieťati.
Ale ak túžiš po veľkej láske kľudne sa rozved, deti nie sú sprosté vedia keď to rodičom nefunguje. Ale rataj aj s možnosťou že deti budú chcieť ostať s otcom

natalka13
11. aug 2025

A preco si si ho brala a on teba? A 2 deti bez lasky? Divny vztah.
Muz suhlasi z rozvodom?
Mas predstavu kde ako budes zit? Kde budu deti?

domkakvet
11. aug 2025

@anonym_autor brali ste sa bez lasky, tak ze sa vlastne nic nezmenilo, tak co riesis.

anonym_84b22d
11. aug 2025

To kto tu vymýšĺa tie témy a potom sa viac k téme nevráti?

krisbar
12. aug 2025

Prave KVOLI DETOM by si mala odist. Aby boli schopne rozlisovat jedneho dna medzi funkcnym a laskyplnym vztahom namiesto vztahu "kvoli detom". Ako zijes ty, obplyvni aj ich a chxes aby take vztahy mali v buducnosti?.

petronelag
12. aug 2025

Ani rozvedené ženy nemajú nejaký ľahký život, ja by som sa rozchádzala iba ak by som už poznala takého muža, s ktorým by bol vzťah lepší. Lebo hľadať v takom staršom veku nie je jednoduché a aj máloktorý muž by sa vedel prispôsobiť dvom starším deťom a oni jemu.

klotildabazarik
12. aug 2025

@anonym_autor nie rozved sa

miadi
12. aug 2025

Nikdy nepochopim ludi co sa pytaju dolezite zivotne otazky ludi na nete. Toto sa mas pytat seba a odpoved najst v sebe . To ti moze byt jedno ze Podla mna by ste v tej fraske nemali pokracovat Hlavne koli detom a Niekto iny si mysli ze to mas este vydrzat par rokov kym deti nebudu plnolete. Je to tvoj zivot tak sa zobud a zi ho Podla svojich predstav.

Strana
z2