icon

Mali sme ísť na dovolenku vo dvojici, no on to zrušil

31. máj 2025

Stala sa vám už taká vec ze ste boli dohodnuté s priateľom na dovolenke bola vybavená už na začiatku roka a on to zrušil? Samozrejme storno poplatok je pomaly v takej výške ze aj keby išiel tak by ho to stalo rovnako. Ja som si svoju časť nezrušila nebudem platiť za niečo kam nepôjdem. Len rozmýšľam čo tam budem 2t robiť sama, 🤷‍♀️ áno oddych to tiež potrebujem ako soľ. Keď ste takto išli nenudili ste sa?

Strana
z3
januska12323
31. máj 2025

Čo by si sa nudila, môžeš robiť všetko čo si chcela s ním. Prečo to vôbec zrušil?

stellarstar
31. máj 2025

Čo by som ja za to dala aby som mohla ísť sama niekam 🙈

stellarstar
Autor odpoveď zmazal
pribinak
31. máj 2025

2 týždne sama? Nájdeš si nového priateľa

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mdse
31. máj 2025

Ja by som išla s radosťou sama. Nuda nehrozí.

martinkatinka
31. máj 2025

Tak ked to bude pre neho finacne rovnako, nech nerusi, len posle miesto seba niekoho ineho. .vezmi kamosku, sestru...

biba_18
31. máj 2025

toto je taká divná téma… zruší dovolenku len tak a teba serie čo budeš robiť na dovolenke?

autor
31. máj 2025
@martinkatinka

Tak ked to bude pre neho finacne rovnako, nech nerusi, len posle miesto seba niekoho ineho. .vezmi kamosku, sestru...

@martinkatinka kamošky nemám a sestra je toho času v Amerike vráti sa až koncom Septembra. Mama tiež nemôže už na leto dávno niečo má

autor
31. máj 2025
@biba_18

toto je taká divná téma… zruší dovolenku len tak a teba serie čo budeš robiť na dovolenke?

@biba_18 čo je na tom divne 😃

domkakvet
31. máj 2025

Preco to zrusil?

biba_18
31. máj 2025

presne to. čo je to za priateľ? kamarát? a prečo to zrušil?

evaachesa
31. máj 2025

Tebe nevadí že sa na teba vykašlal frajer ale že čo tam budeš robiť sama? Čudné zmýšľanie. Už by nebol môj frajer. 😏

sonula
31. máj 2025

Chod sama, nudit sa nebudes🙂 aj ja som tak bola, lebo tiez partner zrusil, uz viackrat. A je to super, zoznamila som sa tam s ludmi, chodili sme na vylety.

sonula
31. máj 2025
@evaachesa

Tebe nevadí že sa na teba vykašlal frajer ale že čo tam budeš robiť sama? Čudné zmýšľanie. Už by nebol môj frajer. 😏

@evaachesa preco? Asi ma na to dovod, je to na nich ako si to vykomunikuju a kde su ich hranice.

sense
31. máj 2025

Budeš ležať na pláži , kúpať sa, chodiť na prechádzky , nejaký program. Ľudí bude dosť takže ak sa budeš chcieť s niekým zoznámiť nebude problém.

evaachesa
31. máj 2025
@sonula

@evaachesa preco? Asi ma na to dovod, je to na nich ako si to vykomunikuju a kde su ich hranice.

@sonula no z toho príspevku som pochopila že to zrušil bezdôvodne. 🤷

0silvia0
31. máj 2025

Co znamena toto: nebudem platiť za niečo kam nepôjdem...to este nie je vyplatene?

eliska13
31. máj 2025
@0silvia0

Co znamena toto: nebudem platiť za niečo kam nepôjdem...to este nie je vyplatene?

@0silvia0 storno poplatok
Sama by som nešla nájdi si kolegyňu, známu.Preco je storno také drahé?

enmery
31. máj 2025
@0silvia0

@0silvia0 Myslí tým storno poplatok. Spomenula, že je skoro vo výške pobytu, čiže by zaplatila storno a nikam by nešla. Tak som to pochopila ja z jej textu.

prasiatko30
31. máj 2025
@0silvia0

@0silvia0 aj keby to uz bolo zaplatene - storno = cena dovolenky - nebudem platit za nieco kde nepojdem 💡

Autorka chod, zober si nejaku citacku naladuj si knihy aby si mohla citat pri vode. Pozri si ake mesta/mestecka/dediny su v blizkosti a naplanuj si vylety. Pozri si ci priamo v hoteli predavaju nejake vylety a mozno ak sa pridas k nejakej skupine tak si aj kamosov najdes. Ak budes pri mori tak mozno kurz potapania, surf, paddlesurf etc. A aj keby si nikam nechodila, aspon si oddychnes

slavomira236
31. máj 2025

Tonidete cez cestovku? Bolo to zaplatene? To sa da zrusit len jedna osoba? Ak sa rusi nerusi sa cely pobyt cez storno? Ze on nepojde ale ty musis zaplatit normalne ceky zajazd cenu ako za dvoch? Lebo mage len jednu zmluvu urcite

lija22
31. máj 2025

odhliadnuc od dvovodov zrusenia, co moze byt na facku ale aj nemusi ( ak napr musi v praci cosi dolezite riesit) tak by som sla nabalena knihami a normalka kupat sa, spat, jest, prechadzat sa. uplne krasny relax a zrejme si mlada kocka tak sa aj daka partia na drink najde. bude to fajn, nestresuj. ja tuzim po dacom takom

maranco
31. máj 2025

Hádam si svojprávna zdravá dospelá osoba a nepotrebuješ doprovod, tak si urobíš vlastný program a spoznáš miestnych ľudí, kultúru.
Pozri si na nete aké aktivity sa tam dajú robiť, čo zaujímavé pozrieť a urobíš si dovolenku podľa seba, pôjdeš svojím tempom nemusíš sa niekomu prispôsobovať.

muchotrafka298
31. máj 2025

V ktorej CK sa da zrusit jedno miesto, ak su zaplatene a vybavene 2, resp. izba pre 2 osoby? Rusi sa vzdy cela zmluva, tak ako je.

biba_18
31. máj 2025
@muchotrafka298

V ktorej CK sa da zrusit jedno miesto, ak su zaplatene a vybavene 2, resp. izba pre 2 osoby? Rusi sa vzdy cela zmluva, tak ako je.

@muchotrafka298 nerýp do toho, téma je čo robiť sama 2t na dovolenke… toto nedomysleli 😂

autor
31. máj 2025
@muchotrafka298

autor
31. máj 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 išli sme cez inviu

muchotrafka298
31. máj 2025
@biba_18

@muchotrafka298 nerýp do toho, téma je čo robiť sama 2t na dovolenke… toto nedomysleli 😂

@biba_18 sypem si imaginarne popol na hlavu 😂 Ja chodim na dovolenky sama, podla mna je to super, robim si co chces, idem kam chcem, dam 3 muzea za den, potom sa flakal pol dna po obchodoch 😂😂😂

autor
31. máj 2025
@evaachesa

@sonula no z toho príspevku som pochopila že to zrušil bezdôvodne. 🤷

@evaachesa kvôli tomu lebo ide rodičom pomôcť prerábať dom.., nepríde mi to ako relevantný dôvod zvlášť keď sme boli dohodnutí dlho ale budiz

Strana
z3