Mali ste chuť natrvalo zmiznúť zo sveta?
Rozchod
Mali ste chuť zmiznúť zo sveta ? Akože natrvalo ?
Nie. Ak vztah konci rozchodom znamena, ze nieco tam nefungovalo. V podstate stalo sa to sa stat malo a je to prilezitost poucit sa, aby to nabuduce vyslo
Nie. A rozhodne nie pre vztah
@anonym1234554321 kôli rozchodu určite nie a vlastne všetko je len etapa ktorá prejde
Ano.
@anonym1234554321 Úprimne? Áno. Ale nie kvôli rozchodu. Najlepšie by bolo, keby som išla do iného vesmíru.
@anonym1234554321 úprimne áno.
Áno… Našťastie to prešlo. Ale chápem, že ked je človek priamo v tej situácii ťažko sa hľadá ,,pozitívna budúcnosť”… Ale bude to dobre. Mozno otrepané, ale čas naozaj lieči
@anonym1234554321 áno,ale nie pre rozchod,aj som odišla(no nie úplne zo sveta😂),a tam som pochopila,že pred sebou nejdem,musím zmeniť svoj pohľad na život a môžem si žiť v pohode😉.Odísť zo sveta pre rozchod je riadna sprostosť a slabosť.Tak hlavu hore,život nekončí,práve naopak,otvára ti nové dvere .
Nikdy, okolo jedného bimbasa sa svet netočí 🫣
ano, ale nie kvoli chlapovi
@anonym1234554321 to nie. Babka mi vždy hovorila, pro jedno kviti slunce nesviti.
Kvôli chlapovi eeee.
@anonym1234554321
sni omylom. Po prvom rozchode som strelila sampano, druhy som si odtrpela rok - v oboch pripadol som sa rozisla ja.
Urob pre seba nieco pekné. A naviac - len sa nikam neponahlaj s odchodom, kam by si tak sla ? Isto ta tu este vela pekneho caka 🙂

@anonym1234554321 nie