Mali ste už vzťah s asexuálom?
Mali ste už vzťah s asexuálnym chlapom? Dokázali ste sa prispôsobiť a naladiť na frekvenciu napr len 1-2x za týždeň? Jedná sa o vek do 30 rokov. Poznali ste takého chlapa čo na sex takmer vôbec nemyslel a nebol veľmi aktívny, stačilo mu len občas?
nastastie nemala, kazdy chcel sex, ale 1-2 x tyzdenne to nie je asexual...
áno, môj manžel momentálne má, so mnou 🤐😀😀 po dvoch deťoch, 13 rokoch a povinnostiach okolo
@anonym_autor mu vo veku do 30 rokov, ktorý chce sex 1-2 krat do tyzdna nie je asexual... to si si nejako pomylila... je to muz s inym libidom a potrebou mat sex ako druha strana... v principe by som nemala vztah s nikym, kto musi mat sex so mnou nasilu, alebo sa musi premahat len preto, ze chcem ja , rovnako ako by som sa ja nedokazala preformulovat na sex 3 denne len preto, ze to vyzaduje on... idealne je mat +- rovnake sexualne ocakavania
áno, môj manžel momentálne má, so mnou 🤐😀😀 po dvoch deťoch, 13 rokoch a povinnostiach okolo
@anonym_0ca803 Tak takto sa cítim pri mojej manželke aj ja.
@anonym_0ca803 Tak takto sa cítim pri mojej manželke aj ja.
@pr85 ale vy nemate ani 1-2 x tyzdenne
Dobre, tak sa opravím, pardon. Mali ste už vzťah s chlapom ktorému stačilo tak málo sexu? A aj to ste väčšinou začali iniciatívu vy?
Dobre, tak sa opravím, pardon. Mali ste už vzťah s chlapom ktorému stačilo tak málo sexu? A aj to ste väčšinou začali iniciatívu vy?
@anonym_autor ale v tvojom pripade je uplne jedno ci by sme s takym mali vztah my. Dolezite je, ze tebe je to malo. Ide o teba, nie o to ako to ma niekto iny, zariad sa podla toho ako to citis ty. Ty si nespokojna a ty vies, ci s tym dokazes zit alebo nie.
1 az 2x tyzdene nie je asexualita
@viestta Pre teba je to najkrajsi sen.
@anonym_autor malo sexu??? 2x za týždeň??? 🫢Neviem, no, skôr by som to formulovala, že ty chceš veľa sex a nie že on málo 🤷.
@anonym_1901f7 To hej, ale tento rok už bol. 🙂
@pr85 fiha, tak to sa rata
1-2x do tyzdna je moja nice to have frekvenia. A bola, aj ked som mala do 30r. Bola som rada, ak bolo raz do mesiaca.
Že 1-2x tyždenne :D Ty vole. Ja keď raz za 3 tyždne pichnem, tak to je uspech.
@thirstymonk nechceš ty alebo žena ?
@thirstymonk nechceš ty alebo žena ?
@anonym_autor Jasne že žena. Ja by som potreboval tak trikrat denne.
@thirstymonk tak vieš, máš deti,asi aj s nejakym znevyhodnenim? , čo som si zapamätala, žena chodí do práce, ..., ja ma.dieta ADHD a teda, uf, som na prášky a nie že sex, myslim, že celkovo ľudia s deťmi a prácou nemajú toľko energie na sex. radovánky.
Presne ako môj muž. Od 19 je taký. Už má po 30ke. Ja by som aj 2x denne. Ale časom som.si zvykla a nejak som.sa tak nastavila. Ale šlo ma poraziť zo začiatku. :D
Len sa sama seba spýtaj či ti to stačí a chceš takto fungovať do konca života. Lebo taký chlap sa nikdy nezmení.
Tak tých asexuálov nás bude viac, 1-2 za týždeň mi stačí. Som 2 roky po pôrode je to kastrofa, aj keď my sme 40 tnici. Pred pôrodom to bolo omnoho lepšie. MM to samozrejme nestačí, no vie kde je problém. My už sme spolu vyše 20 rokov, tak si myslím, že to nie je až tak zlé.
@thirstymonk aj si sa o tom rozprával so ženou? Vieš prečo nemá tak často chuť?
Presne ako môj muž. Od 19 je taký. Už má po 30ke. Ja by som aj 2x denne. Ale časom som.si zvykla a nejak som.sa tak nastavila. Ale šlo ma poraziť zo začiatku. :D
Len sa sama seba spýtaj či ti to stačí a chceš takto fungovať do konca života. Lebo taký chlap sa nikdy nezmení.
@anonym_f6e731 aj ste sa o tom rozprávali a vysvetlil ti prečo nechce tak často ?
@thirstymonk Nuž tak vymeň dotyčnú "dámu" za nejakú aktívnejšiu, a "pichaj" aj 3x denne. Tu sa sťažuješ zbytočne.
@anonym_f6e731
Aké zmení! Na 1x mesačne.

@anonym_autor ano mala, myslela som si ze je gay ale asi nebol...neviem to dodnes..su to uz roky