Mám 19 a žiadny záujem od mužov
Ahojte, mám na vás otázku. Mám 19 rokov a mám pocit, že sa o mňa muži vôbec nezaujímajú. Mala som iba jeden krátkodobý vzťah. Nemyslím si, že som škaredá mám síce pár kíl navyše, ale nič hrozné. Existuje v dnešnej dobe nejaký presný „štandard“ toho čo muži hľadajú?
@anonym_autor neexistuje. Príde vhodná chvíľa a ten pravý si ta nájde. Nenukaj sa nikomu. Bud sama sebou.
Ja mám 22 o mňa sa zas zaujímajú len muži ktorí by mohli byť moji otcovia.
@anonym_autor záleží od tvojej povahy, aká si, čo by si chcela, ako tráviš čas ....základ je, že si sama so sebou spokojná a v 19 sa týmto určite trápiť nemusíš ale verím, že sa niekedy cítiš smutne
@anonym_autor dolezite je aby si sa najskor pacila sama sebe.
Ja mám 22 o mňa sa zas zaujímajú len muži ktorí by mohli byť moji otcovia.
@estellas Ja som na tom podobne, mám 45 a záujem o mňa majú len 60tnici a 70tnici. Žiadny rovesník ma nikdy neoslovil, ani keď som bola mladšia. Neviem, prečo to tak je. A to ešte vyzerám oveľa mladšie, každý mi odhaduje tak max. 35 rokov.
Ahoj ja som bola hrozne nesebavedoma v tvojom veku a az okolo 30tky som si uvedomila ze co vyzarujes to pritahujes alebo odhanas...a v prvom rade musis byt skutocne spokojna a stastna sama so sebou
@estellas Ja som na tom podobne, mám 45 a záujem o mňa majú len 60tnici a 70tnici. Žiadny rovesník ma nikdy neoslovil, ani keď som bola mladšia. Neviem, prečo to tak je. A to ešte vyzerám oveľa mladšie, každý mi odhaduje tak max. 35 rokov.
@anonym_5ae0c5 Nechcem byt neprijemna, ale keby si vyzerala na 35, tak ta oslovia aj tridsiatnici. Povedat, sa sa cokolvek, ked sa lichoti.

@anonym_autor Presný štandard neexistoval,neexistuje ani existovať nebude,chvalabohu.Bud zdravo sebavedomá,máj sa rada,ber ohľadu na to,čias partnera alebo nie,užívaj si život a ten pravý,ak má prísť,príde,skôr,či neskôr.Mal len 19 ,život pred sebou,nič ti neušlo.