Mám 25 rokov a som panic. Bude to prekážka vo vzťahu?
Zdravím vás.
Rozhodol som sa sem napísať, pretože je tu veľa žien, a uvítal by som názor z vašej strany. Mám 25 a stále som panic, a popravde som nemal ani vzťah. Samozrejme, obávam sa, že by to pre veľa žien mohla byť obrovská stopka, keďže je to nezvyčajné, a asi aj preto, lebo nechcú nikoho „učiť“.
Aby tu nedošlo k nedorozumeniu, nie, nie som pretvárajúci sa gej, a ani asexuál. V mladosti som si chcel užívať svoju slobodu, a vzťah som videl skôr ako prekážku medzi mnou a slobodou. So vzťahom a sexom som chcel začať až po dokončení vysokej školy, keď si nájdem prácu.
Samozrejme, o sex som mal veľký záujem, ale predstava, žeby som sa len tak vyspal s nejakým cudzím človekom mi išla proti srsti. A ísť do vzťahu iba kvôli sexu mi prišlo nefér voči druhej strane.
Ak máte poprípade nejaké otázky, pýtajte sa. A buďte úprimné, aby som aspoň vedel na čom som. Viem, že ma tu niektoré budú volať čudákom, ja som s tým zmierený.
Náhodou si super. O takom muzovi ako si ty sníva moja dcéra.
@grimnir moj ex a otec mojho dietata bol panic ked sme sa spoznali, nepriznal sa hned ale az po nejakom case dokonca uz sme medzitym aj spolu spali viackrat-
Mal podnajom so spoluziakmi aj samostatnu izbu takze priestor bol vzdy ale islo mu to dost biedne, ale pre mna gro vztahu nieje sex takze nechavala som tomu cas, reku bolo nam fajn, zosuladime sa, neskor to bolo uz skvele
Tiez mal 25 vtedy
Spatne si spominam, ze bol trochu divny, plachy, nesmely , vraj rodinne zalozeny bla bla bla
Vyklul sa s z neho despoticky, toxicky narcista
Najskôr mi to prišlo čudné ale keď som dočítala tak super. Nevadilo by mi to a bola by som rada. Tiež som to mala aj mám tak že by som nedokázala mať sex s cudzím človekom. Jedine tak opitá, ale aj to ťažko keďže nepijem...
@grimnir začni hľadať lásku,s láskou príde aj ostatné.
Nevadí,že si panic,možno máš oveľa väčšiu hodnotu ako ti,čo majú skúsenosti od 15r.
@grimnir Pre mna by to stopka nebola, z dlhodobeho hladiska to vo vztahu nehra ziadnu rolu.
@grimnir nie, ja by som rozhodne brala radsej panica ako prenasaca pohlavnych chorob. Aj tak treba kazdeho chlapa zaskolit, co mam rada. Jeho predchadzajuce skusenosti s inymi zenami su skor na pritaz, lebo co sa pacilo inym, sa nemusi pacit mne.
@grimnir kamo ako chlap ti davam klobuk dolu, ja som to drzal do mojich 21 rokov na panica. Prisla moja prva laska a bum. Velmi dobre zmýslas a neni vela takych ludi...sex len s osobou co lubis a z lasky, potom je to ozaj nadherne. Ja to beriem tiez tak. Toho sa drz a bude to pre teba nadherne ✌️💪👍
@grimnir chlapče zlatý, tieto veci sa neučia, oni prichádzajú a to je na tom najkrajšie, si "čistý duchom" a to sa bude dievčatám skôr páčiť 🙂👍👉👉
@grimnir áno je to problém , chalan nemá skúsenosti
Čo som ja dala šancu panicom tak des a hrôza
Ponaučenie už nikdy žiadny taký
Mám 28r
Stačilo tie chyby bolesť a problémy čo narobili
My sme mali s mužom 23 keď sme sa spoznali. On bol ešte panic a vôbec mi to nevadilo. Práve naopak, ved každému vyhovuje niečo iné a spolu sme prišli na to, čo nám dvom. Sme spolu 18 rokov a stále nám to klape vo všetkých sferach
@grimnir je to v poriadku 🙂 radšej by som si vybrala takého muža ako si ty než nejakého, čo oprel všetko čo sa okolo hýbalo.
Žiadny problém, skôr by mi vadilo ak by si povedal, že si nemal vzťah ale sex áno.
Tiez som s takym bola, na zaciatku vsetko komplikoval, rozmyslal, odsuval, potom sa mi zdlhavo priznaval ze je este panic. Bol to absolutny otras. Mal 24 rokov.
Dam ti radu: neries to, proste ked s niekym zacnes tak zacni vztah a neoznamuj, ani neries ze si panic. Sex nieje zlozita zalezitost zvladnes to. Ked tak potom sa jej priznat mozes. Ale pred tym radsej nie. 😀
@grimnir podľa mňa nie je samotný problém, že si panic ale všetko okolo toho. Mala som nápadníka, ktorý síce vraj sex mal ale skúsenosti v tom minimálne a okolo toho bolo toľko rečí ako to on nevie a ako to on pokazí na prvýkrát a odradil ma natoľko, že nič z toho nebolo a som rada. Keby neboli tie reči okolo toho a len sa posnažil, šancu by som tomu dala. Tiež nie som neviem aký skúsený macher tomto..
Jo jo... Zas tu mame plno zien, ktore preferuju 25 rocnych panicov 🙂 Kamo, keby to tak naozaj bolo, tak uz davno nie si panic... Pracuj na svojom statuse a zazemii, do toho potrenuj softskilly a budes sukat ako kralik vsetky tie, ktore "nechcu kurevnika" 🙂
Napr ja keby si mám vybrať panica alebo muža s bodycountom XY tak isto vyberiem panica. Žiadne prenosné choroby, žiadne naučené vzorce ani techniky ktoré by sa mne nepáčili. Všetko pekne (teda pokiaľ sex vo vzťahu nie je iba trtkačka ale milovanie) prežijeme len spolu ... možno starý názor ale môj

Strašne o veciach premýšľaš, kamarát... chceš babu? hľadaj si babu... ak to dotyčná bude považovať za problém, povie ti. Na základe mojich skúseností ti poviem len jedno... nebuď think-er, buď do-er.
Pre babu nebude odpudzujúce to, že si si nikdy nezasunul... bude pre ňu odpudzujúce to, že sa bojiš toho, že to bude problém.