Mám 33 rokov a som 7 rokov bez vzťahu
Ahojte, chcem sa asi len postazovat, mozno si vypocut nazor alebo podobne skusenosti inych zien. Za poslednych 7 rokov neviem najst vztah. Vzdy mi pride do zivota clovek, ktory sa so mnou par mesiacov stretava a potom to ukonci, s tym, ze to neciti na vztah. Myslim si, ze vyzeram dobre, staram sa o seba, ale ako keby sa do mna nikto nevedel zalubit. Pritom si nepridem ako zly clovek, som spolocenska, mila, mam rada sport, ale ako keby som nebola pre tych muzov dostatocne dobra. A uz som z toho trosku zufala a zacinam ako keby o sebe pochybovat, ze je vo mne nejala chyba.
@andrejka164 pár diskusii pod tvojou je 37 ročný, čo si nevie nájsť ženu 😅.
@andrejka164 možno že zo začiatku je to Ok z jeho strany, len potom mu to už na dlhodobý vzťah alebo manž. nepríde.
popr. ako chlapi - spozná mladšiu, krajšiu a ....
Nestretla si toho pravého a oni v tebe nestretli tú pravú. Ano, je to klišé jak sviňa, ale proste tak to zhruba je.
Ahoj, je mi luto, co prezivas, najst zivotneho partnera nie je lahke a s pripudajucim vekom je to este tazsie. Clovek uz ma nejake naroky, ocakavania, skusenosti... Mozno prehodnot tie...v zmysle, ze nemusi to byt laska ako z romanu, motyle v bruchu, ale ze ste priatelia a viete spolu fungovat, vážiť si jeden druheho...samozrejme, ze nejaka chemia tam musi byt, ale neznamena to, ze pride nejake zatmenie mesiaca 😀ak sa rozumieme...
@andrejka164 pár diskusii pod tvojou je 37 ročný, čo si nevie nájsť ženu 😅.
@denkabemommy mali by si vymenit par pismenok 😀 i ked v dnesnej dobe je niekedy lepsie byt sam/sama 😀
Nenastane wau efekt.....taký, ze ta chcú mať iba pre seba. Spoznajú ťa a ked príde pocit, ze možno je niekde nieco ešte lepšie, tak odídu.
Nie som pripravený na vzťah je v preklade....však sex môžme mať, ked bude chuť ale nechci aby som ti bol verný a sedel pri zadku.
Nenastane wau efekt.....taký, ze ta chcú mať iba pre seba. Spoznajú ťa a ked príde pocit, ze možno je niekde nieco ešte lepšie, tak odídu.
Nie som pripravený na vzťah je v preklade....však sex môžme mať, ked bude chuť ale nechci aby som ti bol verný a sedel pri zadku.
@mischy00 wau efekt nemusí nastať. S mojou ex, čo sme boli spolu takmer 5 rokov, tak sme 2 roky predtým chodili okolo seba bez wau.
@mischy00 wau efekt nemusí nastať. S mojou ex, čo sme boli spolu takmer 5 rokov, tak sme 2 roky predtým chodili okolo seba bez wau.
@sevrin myslím ked ste uz vo vzťahu ...pokým si môžeš vyberať, tak vyberas. Keď si v pozícii, ze si rád, ze ta niekto chce, vtedy ani wau efekt netreba.
Je to individuálne....môj muž ma chcel hneď ako ma zbadal, pred 25 rokmi a dodnes sme spolu. Vedel, ze uz nič iné nechce.
.
@denkabemommy mali by si vymenit par pismenok 😀 i ked v dnesnej dobe je niekedy lepsie byt sam/sama 😀
@danajahotkova tiež si vravím, najmä keď som vyberala dovolenku a videla som aké lacné to je pre jedného 😂😂😂
Fu neprijemne. Lebo 33 to už pre ženu dost pokročily vek. No dievča treba začat sa socializovat.
Ahoj, podla mna na lasku nie je nikdy neskoro. Stretnut toho praveho mozes aj napr. 40 alebo aj 55. Mozno sa ti stava aj to,ze si neustale hladas podvedome rovnake typy chlapov. Nikde nie je napisane,ze toho praveho nestretnes. Len ci sa aj ty nejak na to neupriamujes az priliz...prikladne, stretavate sa len nejaky cas a ty by si mu uz modre z neba zniesla, alebo spravis vsetko tak ako chce on...len preto, aby si si udrzala chlapa. Ak to je takto, tak zvolni, chlapi chcu praveze tie prve mesiace zenu aj dobijat...obcas mu povedz, ze vtedy sa neuvidime lebo si dohodnuta s kamoskou...nech sa na teba viac tesi...tiez si davaj pozor na to,ci nepozyvas ked niekam idete hlavne ty (ked uz tak 50 na 50). Pokial sa mu cele mesiace len podkladas, tak jasne,ze strati zaujem...zial take je muzske pokolenie (teda drviva väcsina) 🤷♀️😄

akej vek .kategorie sú tí chlapi... nie sú mladší?
pre teba je chlap už vo vek. kat. 35-40 r. - čo je už troška aj problém - väčšina už má rodiny...