Mám brať jeho mlčanie ako definitívny rozchod?
Ahojte, potrebujem sa poradiť, vyrozprávať...pred týždňom sme sa zvláštne s priateľom rozišli..cez sms. Boli sme spolu 3 roky, každý mal svoju domácnosť,nie vždy bolo všetko ideálne. Islo o to, že priateľ veľa pracuje, tým pádom nemal nikdy toľko času na mňa..vytkla som mu, že mi nasľuboval kde má zoberie ako budeme tráviť leto a nič..začal mi vykrikovať, že som Sebecká a že keď mám eura, nech si behám, kde chcem..po takejto sms sa odmlčal, ja som mu tri dni na to napísala, že ahoj ako sa máš a on nereagoval ..mám to brat ako definitívny rozchod? Pokiaľ neodpisuje, nemám ako s ním komunikovať.
My ti tu mame vysvetlovat ci ste spolu skoncili? Nemyslis ze si na nespravnej adrese? Akoze….
Kamoska:cau zuzi no ako sa mas. Ako to ide s ferom?
Ty: no vies hani, podla zien na konikovi to mam brat ako rozchod
Po troch rokoch by to chcelo nieco viac než rozchod v správe.
A také že zavolať mu, to poznáš? 😉
Ja by som ho zavolala na osobné stretnutie. A tam, pekne z očí do očí by som si s ním vyjasnila ako dalej.
Ach, tieto moderne vztahy...
Bud sebavedomejsia a silnejšia žena. Na to aby si pochodila kade tade potrebuješ chlapa? Vyber sa s kamoškou a chodte. Nečakaj že ti tvoje sny bude plniť chlap. Začni si ich plniť sama. A užívaj si slobodu. Nebojuj o chlapa ktorý o teba nestojí, neponizuj sa
Podľa popisu to beztak bol taký vzťah-nevzťah, pokiaľ už v prvých rokoch jeden z partnerov nejavil veľkú túžbu byť s tým druhým čo najviac, tak asi ani nebolo o čo stáť...
Vztah v style obcas ste si vrzli? Lebo toto je cele divne.
Ano, ide o rozchod.
Mna fascinuje a nie len v tejto teme neschopnost 2 dospelych ludi komunikovat. Zda sa mi uplne absurdne, ze po 3 rokoch napises radsej na forum cudzim ludom, ci tvoj vztah este trva, ako by si mala komunikovat s tym ktoreho sa to tyka.
Po 3 rokoch riešiť takéto blbosti? 😳 však keď s tebou nechce tráviť čas chod sama na dovolenku , na vylet alebo s kamarátmi. A nájdi si normálneho dospelého chlapa, ktorý po 3 rokoch bude s tebou žiť. Nikdy by som nezabijala čas s niekym kto by po 3 rokoch mal vlastnú domácnosť
Toto mi príde hrozne detinské. Takto keby sa ku mne choval a este mala pocit, že viacmenej na mňa kašle, konečná. 3 roky byt s niekým, čo ma má naháku, to radšej sama budem a nie sa srať s nim.
Veľa pracuje a nemá peniaze na vylet, to znie pofiderne. Keď máte byť na dovolenke, prestane s tebou komunikovať.... Toto nie je dobrý vzťah so šťastným životom. Či to je definitívny rozchod? Podľa mňa si on teraz žije, čo chce a potom sa ti ešte ozve, keď mu to bude vyhovovať.

Prosim ta kolko mate rokov?