Mám ešte čakať na pravé miesto?
Mali ste niekedy pocit, že tam kde sa nachádzate akoby vôbec nepatríte? Cudzie mesto, cudzí človek vedľa Vás a vo Vás pocit, akoby ste to neboli Vy. Celý život som utekala z domu, stále tam dlhodobo nevydržím, ale je to prostredie z ktorého pochádzam. Nie je tam dnes už v podstate nič. Asi by som toto malo mesto už ani nevstevovala, keby tam nemám rodinu. Momentálne som už štvrtým rokom v BA. Mám tu prácu, stretávam sa, ale cítim sa akoby to nebol môj domov, akoby som niekde na nesprávnom mieste a s nesprávnym človekom, ktorý ma v skutočnosti nemiluje. Už minulým rokom som zvažovala odchod. Potom som ho stretla a už som nebola tak osamelá. Sme absolútne rozdielni. On je mestský typ, nechce sa viazať a už ho vekom ani nič veľmi nenadchyna.potrpi si skôr na svoju seba prezentáciu v spoločnosti a sníva a o tom, opäť sa niekam posunúť, čo sa statusu týka. Aspoň tak to vnímam. Ja sa o tieto veci nezaujímam. Som úplne obyčajná, niesom modelka a ani sa o to už neusolujem, hoc mi tieto snahy v živote tiež priniesli tak akurát poruchy príjmu potravy a znížilo mi to paradoxne moje sebavedomie.
Nevyzeras stastna. Mozno by to chcelo hladat pozitivny impulz - bud dobra praca (pre teba dobra), alebo nejake svoje byvanie niekde, kam ta taha srdce (mozno kdesi blizsie k domovu). Nie kazdy je stavany na "svetobeznictvo", velke mesto a budovanie kariery tam, sluzobny postup, vysoky plat, vysoku spotrebu (konzum), vysoke naroky... nemusi ho to urobit stastnym.
V prvom rade sa s ním rozid. On sa nikdy nezmení a tebe zničí život. V druhom rade nezi niekde, kde sa necítia ok. Choď na miesto kde ťa to ťahá, kde sa užívis
Akurát som sa rozprávala na podobnú tému s manželom. Sestra dlhé roky pracovala s žila v zahraničí, premarnila život, čas na deti, už ma po 40tke, má partnera, ktorý je skôr na zábavu, cestovanie, užívanie si. V práci kde robila, robili nejaké zmeny, tak sa sestra aj s priateľom rozhodli vrátiť domov, a už tri mesiace plače, že ona sa tu necíti dobre, že ju tu nič nebaví, nemotivuje ani pracovať, ani hľadať bývanie.
Ja byť v jej situácii, idem si za snami, nechce byť na východe, a vôbec na Slovensku, tak môže ísť kde chce, peniaze má nasetrene, sama nebude.
Na jej mieste by som sa ani ne vydávala. 😁
no v takomto rozpolozeni si hlavne neustrikujte babo, lebo inak to bude katastrofa na vsetky smery. Z tvojho opisu na mna sala zial iba, ze si sa v zivote este stale nenasla a este stale sa hladas, takze dokial sa to nezmeni, skus byt viac otvorena k sebe i ludom okolo.

Áno, aj aj som z tade odišla. Typická dedina, rodná, mentalita 1875, nuda, nuda, nuda a bezprizornost.
Nechápem prečo nezijes život po akom túžiš? Prečo si v bezprizornom vzťahu, kde sa necítia dobre.