icon

Mám ísť na kávu s ex po 8 mesiacoch?

29. aug 2025

Je normálne že sa ex po 8 mesiacoch bez úplného kontaktu opäť ozve? Stalo sa vám to? Nemyslím si že sa ozval z lásky možno z nostalgie alebo preto že ziadnu inú teraz nemá. Pozval ma na kavu, že urobil chybu keď ma opustil. Chvíľku som nad tým aj rozmýšľala, išli by ste na tu kavu? Nás vzťah trval rok aj pol. A doteraz na neho stále myslím.

Strana
z2
cyberk
29. aug 2025

Nesla, smiala by som uz pri citani jeho spravy, asi je dost zufaly, ked ho napadla takato blbost

anonym_de11f3
29. aug 2025

@anonym_autor stalo sa mi to s rovnakým ex niekoľko krát v príbehu niekoľko rokov nás to stále k sebe ťahalo a už som si myslela že kokos nakoniec aj tak spolu skončíme a že to bude asi tá pravá životná láska - OMYL.
Práve vedľa mňa funí môj manžel z druhej strany naše bábo a je to pokojný vyzretý vzťah. Úplne iná láska ako môj ex. Pokojná oáza, môj domov ... Ex je pre niečo ex. Ty vieš prečo. Nie my. Ak si myslíš že ťa nič už lepšie nečaká tak ako ja som si myslela tak možno sa mýliš. Nešla by som popravde ale to musíš ty vedieť prečo ste sa rozisli

marca12
29. aug 2025

@anonym_autor Zalezi,preco ste sa rozisli,aky bol dovod. Ak mal medzitym frajerku,tak by som nesla. Zrejme nema kam zasunut a spomenul si na teba.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_20ad36
29. aug 2025

@anonym_autor neviem kontext, preco presne sa s tebou rozisiel a co sa dialo.
asi by som bola zvedava, ale asi by som NESLA na kavu aj tak, s tym, ze mi ublizil a ze sa ucim zit sama so sebou a byt stastna. Ze nebudem davat dalsiu sancu aby mi znovu ublizil.

enmery
30. aug 2025

Nemá kam zasunúť a ty si celá happy😄Ja neviem, vybrakovali slovenským ženám mozog?

anonym_29385c
30. aug 2025

@anonym_autor toto je typicke pre narcistov, recykluju stare obete. Stavim sa ze to bol sebec s ktorym si bola kazdym dnom na tom horsie, kradol energiu a sebavedomie. Ako nahle si ta pritiahne zacne byt znova hnusny ako pred tym

janetinka27
30. aug 2025

@anonym_autor urcite nie, treba sa posunut dalej

anonym_84b9ee
30. aug 2025

Záležalo by od viacero faktorov. Ak by som ale k nemu niečo cítila a tým rozchodom má vtedy ranil tak nie

anonym_80b95c
30. aug 2025

@anonym_autor ani náhodou, píšeš, že ťa opustil a ty stále na neho myslíš. Práve preto, lebo stále na neho myslíš, by som nešla. Si na najlepšej ceste sa opäť namotať a keď sa na teba vykasle druhý krát, dostať sa do parádnej depresie. Muž, ak zistí, že urobil chybu, tak sa chce stretnúť po pár dňoch, nie po pár mesiacoch

maury
30. aug 2025

Závisí od toho aký rozchod to bol a v akom rozpoložení si bola po ňom ty. Ja pokiaľ by som kvôli nemu nevyronila potoky sĺz a nebola psychicky zrútená, tak by som sa na tú kávu nechala pozvať a k nej si dala nejaký dobrý dezert. Vypočula by som si ho, povedala čo mám ja na srdci a s úsmevom by som mu popriala veľa šťastia v živote

anonym_0c9dd2
30. aug 2025

Ak bol sex dobrý, tak si ho uži znovu 🤷🏼‍♀️.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
anonym_6d7ea4
30. aug 2025

… ako by sa jeho správa dostala po 8 mesiacoch ku mne keď ma opustil ? 🤣 a Ty chod kľudne, veď možno sa “zmenil” sám si ako vidíš pripustil chybu a to je veľké gesto - rozumej nenašiel za 8 mesiacov nič lepšie a nemá kam zasunúť a ty s takým uvažovaním ako sám vie, si pre neho istota.

hipuska
30. aug 2025

Ja neviem, prečo také odsudzujúce komentáre? Veď nikto nevidí do tohto aký bol dôvod rozchodu, ako ste sa rozišli. Ak si ty citovo v pohode a nehodí ťa to spať, kľudne sa s ním stretni. Veď vždy sa môžeš z tej kávy zdvihnúť a odísť

strawberry0797
30. aug 2025

@anonym_autor nešla by som. Ani by som neodpísala na správu.

lucia0211
30. aug 2025

@anonym_autor jasne že chod…zadarmo sa aspoň naješ a napiješ 😂a keď práve nikoho nemáš,trošku si užiješ…už aspoň vieš,čo môžeš od neho čakať 😂😂😂

sova7
30. aug 2025

Asi ho kopla do riti nema teraz do čoho pichnúť tak si spomenul na teba že by sa možno zadarilo. Zablokuj ho ignoruj a nerieš po rozchode si ho dávno mala úplne zrušiť aby sa uz nemohol viac ozvať

sova7
30. aug 2025
@hipuska

Ja neviem, prečo také odsudzujúce komentáre? Veď nikto nevidí do tohto aký bol dôvod rozchodu, ako ste sa rozišli. Ak si ty citovo v pohode a nehodí ťa to spať, kľudne sa s ním stretni. Veď vždy sa môžeš z tej kávy zdvihnúť a odísť

@hipuska ale prosím ťa chlapec iba hľadá medzijeb

anonym_d32ec8
30. aug 2025

S mojim prvym frajerom som chodila takmer tri roky. Bola som jeho prva, on moj prvy. Jedneho dna sa so mnou rozisiel, ze chce skusit nieco ine. Predychavala som to dost dlho. Kedze sme boli v rovnakej partii, priebezne sme sa vidavali. Z casu na cas mi poslal sms, ako spomina na nase casy a podobne bla bla. Ja som bola stale zamilovana, bolo to pre mna velmi tazke. Dvakrat som sa s nim stretla s nadejou, ze by sme sa mohli k sebe vratit. Ked som k nemu mala ist tretikrat, zastavil ma nas spolocny kamos, ci mi to takto vyhovuje. Nechapala som. Tak mi to jasne vysvetlil. Vtedy ma to velmi bolelo, ale dnes mu za to dakujem. Bol jediny, ktory mi otvorene povedal, ako to chlapi mavaju s ex. Nikdy viac, ani v inom vztahu, som neurobila krok spat a nesla so ziadnym ex ani len na kavu.

zuzanka.zuzu
30. aug 2025

ja a so svojím posledným ex by som išla 😁 ale káva by bola len na to aby som si čekla či náhodou príliš nezostarol alebo nepribral 😀 keby nie, tak z kávy ideme rovno na hotel, ale tak ja by som zase vedela prečo ma na tú kávu volá a čo so mnou bude po nej robiť, kvôli tomu by som vlastne aj prišla 😜 mne by nebolo treba sa o tom radiť na fóre. lenže ja mám asi o dosť viac rokov ako ty takže ak si zaľúbená 20tka, radšej na ňu nechoď

vevebono
30. aug 2025

Nikdy nie. K minulosti sa nevraciam.

zuzanka.zuzu
30. aug 2025
@sova7

@hipuska ale prosím ťa chlapec iba hľadá medzijeb

@sova7 a? to je zle? možno keby si niektoré puritánky viac vedeli užiť život neboli by z nich také nevrlé putche 😀 inak s tebou samozrejme súhlasím, presne o to mu ide 😁

lienka.7
30. aug 2025

@anonym_autor nie, nie je to normálne. Co bolo to bolo... Ale ty pojdes, lebo si sa z toho nedostala

anonym_16f8c2
30. aug 2025

Ked zena chce sex, nepotrebuje na to ex. Mlada pekna 20tnicka najde chlapa do postele asi za 20 minut sedenia v bare. Sex s ex, do ktoreho je autorka este evidentne zalubena, je to najvacsie h…o do ktoreho moze stupit.

zuzanka.zuzu
30. aug 2025
@anonym_16f8c2

Ked zena chce sex, nepotrebuje na to ex. Mlada pekna 20tnicka najde chlapa do postele asi za 20 minut sedenia v bare. Sex s ex, do ktoreho je autorka este evidentne zalubena, je to najvacsie h…o do ktoreho moze stupit.

@anonym_16f8c2 radšej sex s ex (ak bol dobrý) než si zvyšovať bodycount a vôbec nevedieť či ten "nový" je k niečomu 🤷 môže to byť egoista, môže mať nevyhovujúci rozmer penisu, môže to byť psychopat

sisska96
30. aug 2025

Nie

natalienka12
30. aug 2025
@zuzanka.zuzu

@anonym_16f8c2 radšej sex s ex (ak bol dobrý) než si zvyšovať bodycount a vôbec nevedieť či ten "nový" je k niečomu 🤷 môže to byť egoista, môže mať nevyhovujúci rozmer penisu, môže to byť psychopat

@zuzanka.zuzu Ano, ale ona je zalubena a ak sa s nim vyspi, tak sa zase bude “doliečovať” 8 mesiacov.

lija22
30. aug 2025

ak si chces zasulozit chod, ak nie nestracaj cas, lebo o ine tu nejde.

sova7
30. aug 2025
@zuzanka.zuzu

@sova7 a? to je zle? možno keby si niektoré puritánky viac vedeli užiť život neboli by z nich také nevrlé putche 😀 inak s tebou samozrejme súhlasím, presne o to mu ide 😁

@zuzanka.zuzu tak keď žene nevadí že ju bude za čas chlap používať na sex a potom ju kopne do zadku tak ok každý čo mu vyhovuje

Strana
z2