icon

Mám ísť sama na singles party?

6. feb 2025

Ahojte, isli by ste same na party pre singles kde bude len ciastocne speed dating? Mam 32 a som z Ba, laskatu organizuju valentinsku party. Nemam single kamosky a samej mi je cudne prist na party, vacsinou tam ludia isto chodia s kamosom/kamoskou. Na zoznamkach ani bezne v reale sa mi nedari nikoho spoznat.

bu_bu_bubak
6. feb 2025

Na internete koluje take vtipne video kde uzivatelka odporuca zenam aby nechodili na singles event pretoze muzi na tieto eventy nechodia, ale to sa tykalo dating scene v US.

Zalezi ako sa na to pozries. Ak pojdes sama, budes viac nutena rozpravat sa s druhymi aby si tam nebola ako kol v plote a ak pojdes s kamoskou tak sa mozno budes viac venovat kamoske nez muzom.

Oba varianty su v pohode. Zalezi na tebe ci si ochotna ist sama.

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
6. feb 2025

@autorka kamoska kedysi dávno na tomto bola, tuším na lodi gracia to bolo a bola veľmi sklamaná... ze same IT "decka" tam boli. Ze aj barman sa jej pytal, ze co tam robi... ze ona sa tam absolútne nehodí 🤣🤣🤣

brendyceckov
6. feb 2025

napis mi 🙂

brendyceckov
6. feb 2025

lod garcia je bordel japonku thai masaze a tak

autor
7. feb 2025

@lienka.7 teraz je to v lunabare

princkrason
7. feb 2025

kde , kedy o kolkej zaco atd a kam to mam prist? 😍🙂

vilma7
7. feb 2025

Kľudne chod, stále môžeš odísť keď sa ti nebude páčiť.
Môžeš poprosiť aj zadanú kamarátku, nech ťa doprevadza ak ti je to trápne ;)

nin12345
7. feb 2025

Kludne chod ale aj tam aj domov nechod urcite peso ani mhd isla by som taxikom kvoli bezpecnosti lebo nikdy nevies co za ludi moze ist na takjto party

janica_
7. feb 2025

Urcite chod. Ja som “uz nestihla” aj ked som bola zvedava, lebo som sa s muzom spoznala cez jednu appku, ale moja kolegyna takto spoznala muza a uz maju aj krasnu rodinku. Bolo to par rokov dozadu. Je to skvela prilezitost ako spoznat ludi na ktorych by si nenarazila.

7miriam77
7. feb 2025

V podstate nemáš absolútne co stratiť. Si slobodná a tak si tu slobodu patrične užívaj a choď kde len chceš ♥️🍀.....a nikdy nevieš, kde ten pravý čaká

barborachors
7. feb 2025

urcite nechod, su tam sami malí a skaredi chlapi. Kamoska bola a velke sklamanie. Radsej vezmi peniaze a chod sa opit do baru, tam sa ti aspon prihovorí nejaki pekný barman alebo hosť. Ani neuvazuj ze tam pôjdeš, vyhodene peniaze

princkrason
7. feb 2025

@barborachors kto je ti tu mali a skaredi? 😈🙂

michal_dr
7. feb 2025

@autorka
Kamarat na tej party tu v BA bol a bol sklamany. Nemal z toho dobrý pocit...neosobné, citil sa ako by bol "kus", ktorý je testovaný pre vyplnenie dotazníku...

Nedarí sa ti nikoho spoznat v tomto veľkom meste..? Neverím.. 😉

Inak uz dlhi čas si kladiem otázku prečo tu na fore MK, nemame sekciu zoznamka...
Nič brutal...kto sa chce zoznamit, da si foto, par info o sebe a kontakt cez ss. Kto chce, žena/muž sa má možnosť skontaktovať...

Osobne neriešim..., ale ako tu badam tie témy týžden čo týžden (kde sa zoznámiť) a prispievatelov (sú tu inteligentní ľudia rôzneho veku), tak su tu príležitosti stretnúť sa..
A v podstate stretnúť sa dá hoci kde, len treba byť v pohode, s úsmevom... a to i v obchde pri kúpe rožkov 😉 Spolužiak xy rokov späť sa dal do reči s brigadničkou v tescu... nakoniec sa z nej vyklula študentka stomatológie, sadli si a tvorili pár niekoľko rokov... 🙂 Dá sa spoznať hoci kde, len nepôsobiť naštvano na celý svet... vedieť sa usmiať, rozprávať očami.. 🙂

Škoda, že píšeš anonymne, muži by ti i napisali... 😉

barborachors
9. feb 2025

@princkrason všetci mali a skaredi, bodka. Podla mna to uz je iné zúfalstvo ist na takto organizovanu akciu, vsak tam budu sami zufalci, a nie je to lacná záležitosť.

jozef11111111
1. mar 2025

Ja nemám sa s kým vykecávať tak mne tak tak napíšme si pokecajme čo mám baviť téma teraz si starostlivosť ľudí