icon

Mám mu dať čas, aby sa rozhýbal?

3. jan 2026

Píšem si s jedným chalanom už mesiac a pol cca. Boli sme na pár rande, padli už nejaké pusy, aj vraví že to vidí so mnou na niečo viac že sme si sadli, ale keď som mu vravela že či z toho bude aj niečo oficiálne, tak mi povedal že čas ukáže, že "sa" to udeje atď atď... Je to vo hviezdach v skratke :D neviem asi nepochopil moje narážky že on je muz on by mal začať vzťah či? Bojím sa, aby to neskončilo tak, že budeme spolu sa stretávať a vztah nikdr... ja mám rada veci oficiálne a utriedene, nie tieto medzistavy. Mám tomu dať čas aby sa rozhýbal, možno čaká na lepší moment, alebo dať ultimátum? Že buď budeme spolu alebo kamaráti...
Máme 21

gribka1
3. jan 2026

Po mesiaci a pol? No tak to je ozaj skoro na takéto jasné odpovede, veď sa nemôžete ani poriadne poznať.

anonym_24fcdb
3. jan 2026

@anonym_autor su aj muzi co hladaju dievca na sex ale kamaratom ju predstavit nechcu

viestta
3. jan 2026

Ale vsak ma pravdu stretavate sa len par tyzdnov a ty uz chces oficalne oznamovat vztah? Vsak alebo sa to dostane dalej alebo nie, este stale len randite a spoznavate sa. Cas ukaze co z toho bude alebo nebude

anonym_a697fc
3. jan 2026

@anonym_autor a kde sa ponahlas? Nemáš 30 ani 40 r.

domkakvet
3. jan 2026

@anonym_autor ked sa s niekym bozkavam tak to beriem uz ako vztah a nepytam sa, ak mam pocit ze nie je zaujem ani sa nebozkavam.

any_soj
4. jan 2026

@anonym_autor nebozkavam sa mimo vzťahu... S manželom sme spolu dokonca už pár týždňov chodili pred prvým francuzákom...

vkatush
4. jan 2026

S mojím manželom sme spolu chodili vonku, na výlety, kecali, tak "ťahali" sa spolu asi 2-3 mesiace a až potom prišla prvá pusa, ktorú považujeme za oficiálny začiatok nášho vzťahu. Napriek tomu, že sme spolu už boli pár mesiacov, ale proste sme to brali ako kamoši, čo sa oťukávajú.

Ak sa s niekým pravidelne bozkávam, tak to beriem, že sme vo vzťahu.

A prečo to chceš hneď oficiálne? Pre teba alebo pre okolie?
Napr sestra a aj väčšina kamošiek chodili so svojimi polovičkami 3-4 mesiace a až tak ich oficiálne predstavili/dali spoločnú fotku/...

Skôr by som sa ho spýtala, či ste exclusive alebo takto bozkáva a chodí von aj s inými, s ktorými tiež ešte nevie, či to bude vzťah.

A prosím ťa, hlavne mu nedaj zaj... chápeme sa 😂 s tým radšej počkaj.

11beautygirl11
4. jan 2026

Keď nepočuješ od chlapa jasné “ano”, tak všetko ostatné znamená nie. On sa chce zrejme stretávať len tak alebo má na obzore aj ďaľšiu…netreba sa na neho fixovať, ale fungovať ďalej. Inak, keď počuješ od chlapa, že “čas ukáže, budúcnosť ukáže, uvidíme čo bude, možno z toho dačo bude”, tak utekaj. Na bozkavanie alebo sex čas netreba, ale na vzťah áno 😃 poznáme

sevrin
4. jan 2026

Daj si od ChatGPT vytvoriť tlačivo na oficiálne potvrdenie spoločného chodenia. Musí tam byť dátum aj čas, odkedy to oficiálne chodenie má platiť, musíte to obaja podpísať, ideálne vlastnou krvou, obaja potrebujete aj podpis dvoch svedkov, nezabudnite priložiť aj kópie rodných listov, občianskych preukazov a všetko to zaneste na obecný úrad, nech vám to tam potvrdia, že zadané údaje sú pravdivé. Ak by sa vzpieral, začni sa mu vyhrážať ukončením medzistavu a následným oficiálnym rozchodom. Aj na to by malo byť tlačivo.

amazonka13
4. jan 2026

😉 Nedávaj mu ultimátum - ak nie si teroristka. Vieš, je to mladý chlapec - možno ešte trochu nesmelý, možno nemá ešte dosť skúseností, ..hmm, nevie ako na to. Trošku mu pomôž, zdá sa, že si akčnejšia, tak citlivo, prevezmi velenie, vedenie a, ty už vieš čo máš robiť. Hlavne ho nevyplaš a uvedom si, že by mu mal ostať pocit, že on je vo vzťahu chlap a zbalil ťa tak trochu on 😎. A, nikde sa neponáhľaj, 1,5 mesačný vzťah, to ešte nie je tak dlho, nebuď nedočkavá.

danica2711
4. jan 2026

stretávate sa, bozkávate, a "vzťah" to bude, až keď to oznámite oficiálne? A ako sa vlastne taký začiatok vzťahu oficiálne oznamuje? Zvolá sa rodina zoširoka-zďaleka a oznámi sa im to, vykrikuje sa to na námestí pre celú štvrť/dedinu? Alebo stačí prestať sa schovávať, vziať frajerku sa ruku a predviesť ju kamarátom (za našich čias sa to robilo tak, po vyše mesiaci oznamovať niečo rodičom a predvádzať dotyčného ma ani nenapadlo)? Akosi nechápem, poučte ma

viki99999
4. jan 2026

@anonym_autor budem kontroverzná, ale ak nie je vyslovene hanblivý alebo ťuťko, spozornela by som. Poznám veľa takých špekulantov, čo by sexovalo, chodilo na rande, bozkávalo sa všetko ale mať oficiálny vzťah, to nie veď s nepoznáme. Dám ti radu, nechaj to ešte chvílu tak, ale nespi s ním. Viem prečo to hovorím a čo hovorím. Počkaj ešte chvilu a ak sa nerozhybe kašli na to. Ťuťka nepotrebujes 🙂