Mám obavy z prílišnej flegmy môjho priateľa
ahojte, ide o moj vztah … neviem ci prehanam a chcem zbytocne vela, alebo je to oprávnene … problem je v tom ze mam priatela ktory je sice dobry, ako sa to vezme … nesprava sa ku mne zle, nezvýšil na mna hlas, hovori mi pekne veci … problem je to, ze mne tam chyba nieco ine … on je totižto strašná flegma, proste niekedy mam pocit ze sa rozpravam sama so sebou… vsetko co poviem odpovie ano zlatko … proste ziadny nazor alebo co, asi sa nechce hadat, ale ja potrebujem vediet aj co chce on … lenze jemu je vsetko jedno, len ako chces, mozme, neviem atd atd .. chyba mi tam proste viac nejakeho záujmu, viem ze on je taky ze mu je vsetko jedno, ale ja sa potom citim ako by nemal ani zaujem so mnou nieco riesit … plus mi chyba sa s nim porozpravat o veciach ako s partnerom, trosku hlbšie rozhovory, lenze s nim sa tak neda, on mi povie dobre zlatko mas pravdu a rozhovor vybavený … ani pohádať sa s nim neda, ok to je super ze je nekonfliktný, ale obcas nejaka výmena názorov ? nie, lebo on mi svoj nazor nepovie … proste ja sa kvoli tomu trapim, on je flegma ale ja mam potom pocit ze mu nestojím zato aby somnou nieco riesil
@anonym_autor oooo niekto tu chce dramu do zivota. Asi budes velmi mlada. Prejdi si tu par diskusii mozno ti nejaka posle svojho aby ti nebolo luto ze mas stabilny tlak.
Moja bola taká keď bola v tvojom veku(podľa si mladučká podľa toho ako píšeš)..ja som bol nekonfliktny a ona sa potrebuje aj pohádať..veľmi rýchlo ju to prešlo ;)
@anonym_autor ja by som to nedala
Ja s mojím mužom riešim všetko, rodinu, prácu, vzťahy, filmy, politiku
Nedá sa prežiť život bez toho pre mňa, načo by mi bol partner, keď sa s ním nedá rozprávať o hocičom a analyzovať
Nikdy nepochopím ľudí, ktorí sa potrebujú občas pohádať. Občasná výmena názorov ti chýba? Dievča zlate
mam flegmatika a vdaka bohu za neho, pracovity, nekonfliktny a dobry manzel
čoby túžba po hádke, ona túži po normálnom rozhovore, prejave záujmu a vlastného názoru. Chlap je bez farby, bez chuti, bez zápachu, spiaca Šípková Ruženka, unudila by som sa s ním
@anonym_autor ja by som to nedala
Ja s mojím mužom riešim všetko, rodinu, prácu, vzťahy, filmy, politiku
Nedá sa prežiť život bez toho pre mňa, načo by mi bol partner, keď sa s ním nedá rozprávať o hocičom a analyzovať
@anonym_cb9743 ale flegmatici sa rozpravaju, aj o politike, jedle, zdravi, zabave atd... len nemaju potrebu sa hadat a vyryvat
čoby túžba po hádke, ona túži po normálnom rozhovore, prejave záujmu a vlastného názoru. Chlap je bez farby, bez chuti, bez zápachu, spiaca Šípková Ruženka, unudila by som sa s ním
@danica2711 tak mala napisat, ze jej muz je nudny a nie, ze je flegmatik, moze mu byt jedno, ci vybrala modre zavesy, alebo zelene, mat na haku, co navari, zje vsetko, ale nudny nemusi byt
Mozno má týpek nadovšetko rád svoj vnútorný pokoj.Mozno ho nebavia prázdne rozhovory o nicom.Mozno mu nič a nikto nestojí za konflikt, nervy a následky. Možno je strelec. 😂
Keď sa chces rozpravat, tak mu to povedz
Toto dokaze len zena.Nemam problem,vyrobim si.
@anonym_autor čo ja by som dala za to aby mi môj muž furt hovoril že áno, máš pravdu 😁
Nechápem tie reakcie absolútne. Či ste všetky sekery co potrebujú pri sebe submisivneho blbecka bez názoru? Ste sa chytili toho slova hádka ale veď autorka explicitne píše ze on je absolútne bez názoru na čokoľvek, nemastný a neslaný. Takeho nepotrebujem ani kamaráta, nieto partnera 🫣
@danica2711 tak mala napisat, ze jej muz je nudny a nie, ze je flegmatik, moze mu byt jedno, ci vybrala modre zavesy, alebo zelene, mat na haku, co navari, zje vsetko, ale nudny nemusi byt
@zuzana76 veď ja nepíšem, že JE nudný, nepoznám ho, len že ja by som sa s takým typom unudila
Nechápem tie reakcie absolútne. Či ste všetky sekery co potrebujú pri sebe submisivneho blbecka bez názoru? Ste sa chytili toho slova hádka ale veď autorka explicitne píše ze on je absolútne bez názoru na čokoľvek, nemastný a neslaný. Takeho nepotrebujem ani kamaráta, nieto partnera 🫣
@bonboniera ved napisala, ze je flegmatik, ale ti nie su bez nazoru. Flegmatik neznamena bez nazoru. Ten jej je teda pre nu nevhodny a nudi sa s nim.
@bonboniera ved napisala, ze je flegmatik, ale ti nie su bez nazoru. Flegmatik neznamena bez nazoru. Ten jej je teda pre nu nevhodny a nudi sa s nim.
@zuzana76 a takisto napísala ze jej na všetko povie áno, mozme, neviem a ze ma pocit ze sa rozpráva sama so sebou. Neviem no, jedna vec je flegmatik, druha vec je človek bez názoru, aspoň pre mňa. Ja chapem co jej vadí a absencia hádok to nie je 🙂 s tým ze je pre ňu nevhodný súhlasím
@anonym_autor jeho nezmenis, bud akceptujes, alebo musis hladat inde. On bude zrejme typ muza, co kludne necha rozhodnutia na zene. Asi potrebuje fost dominantnu zenu a ty zase chlapa, pri ktorom budes mat pocit, ze je chlap a vodca.
Nie som flegmatik Ale niektora veci mi nestoja za to prilis rozoberat. Napr auto je mi jedno Ci Bude VW alebo Mazda Ci bmw, pokial ma to auto dva tri parameter ktore su pre mna dolezite a osobne si aj tak myslim že dnes su vybavou v kaudom aute. Tskisto je mi jedno si budem e mat jesennu vyzdobu alebo nie. Dokonca aj to ci pojdeme n'a dovolenke letecky alebo autom, a ci to Bude more alebo hory. O Politike sa nebavime Lebo ma nebavi. O urcitych veciach kde msme uplne odlisne nazory tiez nevedieme rozhovory, respektujeme že kazdy ma n'a danu vec iny nazor a Je zbytocne presviedcat toho druheho o opaku alebo vyvolat hadku. A radsej budem nudna ako sa a chlapom hadat.
Načo by mi bol partner s ktorym sa neda rozprávať?
To nemusím mať nikoho. Ked je len ticho medzi styrmi stenami.My rozprávame hodiny, mame veľa tem.Pozor flegmatik nieje ticho a nudný , vie sa porozprávať , len urcite veci neriesi.Tento tvoj akoby nemal zaujem o nic
@anonym_autor Autorka nechce hadky, neviem preco ste sa toho vsetky chytili, ano spomunala vymenenu nazorov, ale ved to zakonite niesu hadky. Autorka tuzi po tom, aby pocula aj jeho nazor, ktory jej on ocividne nepovie a skrie ju to. A ani sa necudujem, tiez by som nedokazala byt vedla cloveka, ktory nepovie k nicomu svoj nazor, ved by som si prisla,ze sa bavim so siamskym dvojcatom, alebo so stenou. Kazdy clovek predsa by mal mat vlastny nazor a vyjadrit ho a nie byt ako zadubenec. No autorka, toto tazko poradit, ale uz si sa s nim o tomto bavila? Povedala si mu narovinu,ze chces jeho nazory pocut a nie ako male 2 rocne dieta, ktore suhlasi vo vsetkom s mamickou? Povedz mu, ze ti nebude vadit, ak povie iny nazor ako mas ty, ze praveze budes velmi rada, ked spoznas aj jeho pohlad na dane veci🙂 Skus to takto nejako, snad to chalan pochopi. No ked to bude pokracovat aj nadalej, bud si na to zvyknes a prijmes ho aky je, prip.ta to bude skriet aj dalej, alebo porozmyslaj, ci sa k sebe hodite. Nie vzdy,aj ked su to obaja dobrí ludia su k sebe kompatibilní a na tom nie je nic zle. Drzim palceky🍀
Tie co sa tu zavzdusnujete, vobec nehapete o com autorka pise. Hlavne ze hejtujete a urazate, to je tak typicke pre MK a svedci to o vasej urovni. Autotka presne viem o com pises, akoby si pisala o mojom byvalom. My sme spolu v podstate nekomunikovali (ak nepocitam par viet o tom, co treba nakupit, obcas co sa bude varit a preco moja dcera neumyla riad..). Proste on nevedel a nechcel komunikovat, na nic nemal nazor, ked som sa nieco pytala vacsina odpovedi bola, "mne je to jedno, "ako chces", "ja sa v tom nevyznam", tak som sa casom pytat prestala a v nasej domacnosti zavladlo ticho. Ako fakt uzasne som sa citila v takom vztahu, citila som sa neporovnatejnejsie viac osamela, ako teraz, ked zijem sama. Samozrejme ze som to nedala a ukoncila to po par rokoch. Vy co ste to nezazili, neviete si to absolutne predsavit.
to fakt ta vola zlatko? az sa mi chlpy zjezia ked si to predstavim.. alebo tie oslovenia ze drahy/a, laska…
Neboj, zloží ružové okuliare a vyjadri sa ;)
@anonym_autor za mna je toto rad fleg, zapni minimalne kontrolky.

A k comu konkretnemu by sa mal vyjadrit?