Mám opustiť partnera, aj keď ma miluje?
predstavte si, ze zijete s partnerom dlhsi cas. trebars 3-4 roky, a partner vas miluje a zniesol by vam modre z neba, milovanie sa, darceky pozornost na dennom poriadku. ale vy jeho nemilujete, iba vam je dobre. Opustili by ste ho?
Druha verzia zijete spolu 3-4roky je vam spolu uzasne, milovanie a sex skoro denne. a ste do neho stale zamilovana a zboznujete ho cele tie roky, ale on va ma rad no nieje to laska.. Opustili by ste ho?
Upozornujem ze prvych dvadsat komentarov ani nebudem citat, a verim ze ani vy nie, ale az potom ked sa zacnu zapajat normalne zeny.
Áno a áno.
@anonym_autor zrejme si ho nemilovala od začiatku?
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15 .
16.
17.
18.
19.
20.
@anonym_autor zostala by som v oboch prípadoch.Nie všetci vedia dať lásku extra najavo je vám spolu dobre tak načo slovickarit?Keď mi je s ním dobre asi mi vyhovuje nie?Ak by odišiel na mesiac preč chýbal by mi?nájdem lepšieho na chvíľu a zase mi niečo bude vadiť.Zalezi aj koľko máte rokov a či si vieš predstaviť mať s ním rodinu
Upozornujem ze prvych dvadsat komentarov ani nebudem citat, a verim ze ani vy nie, ale az potom ked sa zacnu zapajat normalne zeny.
@anonym_autor dalsia neprijemna autorka ktora uz hned v uvodnom prispevku uraza ine zeny🤨
@anonym_autor nikdy by som nebola s človekom, ktorého nemilujem. Tak isto ani ja by som nechcela byť s človekom, ktorý ma má len rad. Obe strany si zaslúžia byt milované a milovať. Rada môžem mat svojich priateľov, no od partnerského vzťahu chcem silnejši cit.
Žienky, načo odpovedáte tejto pubertiačke na jej stupídnu tému? Veď ona si vyberá, ktoré komentáre bude čítať 🤣
Bola by som jedine s mužom, ktorý ma miluje, čiže 1. možnosť za mňa.
Som tu nová. To je nejaké pravidlo, že prvých 20komentárov zvyknú pridávať len nenormálni a normálni sa pridajú až potom?
@anonym_autor nikdy by som nebola s človekom, ktorého nemilujem. Tak isto ani ja by som nechcela byť s človekom, ktorý ma má len rad. Obe strany si zaslúžia byt milované a milovať. Rada môžem mat svojich priateľov, no od partnerského vzťahu chcem silnejši cit.
@mati31 dobre, ale mas skutocne dojem ak sa rozhliadnes okolo seba ze vzdy muluje jeden druheho vzajomne a rovnako?

V oboch prípadoch vydržať 3-4 roky? To by som nedala. Ale sú páry, ktoré to neriešia a žijú si takto aj celý život.