Mám ostať vo vzťahu bez intimity a lásky?
Ahojte, s muzom som 10 rokov s toho 7 manzelia. Deti nemame. Dlho sa nam nedarilo, par mesiacov dozadu som necakane otehotnela. No bohuzial tehotenstvo skoncilo potratom. Ja sa s tym neviem este do teraz vyrovnat a trapi ma to.
Tento rok bol celkovo velmi narocny, mali sme rodinne problemy, problemy v praci... Moj muz ma 2 tyzdne dovolenky, tak siel na navstevu k svojej rodine. Ja som doma sama, chodim do prace. No ja som si nejako uvedomila ze on my vobec nechyba🫤.
Intimita sa vytratila. Ziadne objatia, bozky nic. Dokonca aj sex zacinam stale ja😞. Snazila som sa snim o tom uz viackrat porozpravat, dokonca aj pred odchodom ako siel k svojej rodine. Jeho odpovede su stale tie iste, preco ho neobijmem ja? Preco mu nedam pusu ja? Stale len ja, ja ja. Ako keby som stale vsetko musela spravit len ja. Mna to ubija. O par dni sa ma vratit domov, a ja som jednoducho iba smutna ze sa vrati.
Ostavali by ste v takom vztahu? Dali by ste tomu este sancu.? Alebo mali ste doma nieco podobne a zmenilo sa to?
Možno ťa čaká niečo iné. Ak nie je ochotný nič meniť, a tebe aj tak nie je za ním smutno, porozmýšľaj.
Možno ten potrat bolo "znamenie",že to nemá byť s ním.
@anonym_autor mozno trhu viac ako ty a nedokáže sa rozbehnúť
Možno ten potrat bolo "znamenie",že to nemá byť s ním.
@domka222 ano, tiez si to uz zacinam mysliet🫤
@anonym_autor áno, zostala by som a objimala ho a dávala pusy a začínala so všetkým ja, kým by som chcela. A jeho by to neobtazovalo. Horšie by bolo, keby som sa snažila a on sa odsťahoval, vyhováral, ignoroval. Ak by mi to všetko opatoval, nemala by som problém začínať, či prejavovať lásku.
Treba vám ozdravenie vzťahu. Kedy ste boli niekde? Nie na gauči, ale tak užiť si, osviežiť...
no ak máš kŕče v žalúdku z toho, že má prísť domov tak to určite nie je v poriadku, a on to má ako? rozprávali ste sa už o tom či chcete ostať spolu? potrat je vážna vec aj pre muža, prešli sme si tým 2x a tiež sme mali veľkú krízu
@anonym_autor áno, zostala by som a objimala ho a dávala pusy a začínala so všetkým ja, kým by som chcela. A jeho by to neobtazovalo. Horšie by bolo, keby som sa snažila a on sa odsťahoval, vyhováral, ignoroval. Ak by mi to všetko opatoval, nemala by som problém začínať, či prejavovať lásku.
Treba vám ozdravenie vzťahu. Kedy ste boli niekde? Nie na gauči, ale tak užiť si, osviežiť...
@anonym_daf81b Je to pekné, ale táto jednostrannosť nevydrží večne.
@anonym_autor mne pride uz dost divne, ze ma 2 tyzdne volno a ide k svojej rodine… akoze ja som za slobodu vo vztahu a keby chce ist na nejaky adrenalunovy vylet s kamosmi, tak ok. Ale ist na dva tyzdne k mame a ty robis? Zrejme ani ty jemu nechybas… toto je naozaj na rozchod…
@anonym_autor mne pride uz dost divne, ze ma 2 tyzdne volno a ide k svojej rodine… akoze ja som za slobodu vo vztahu a keby chce ist na nejaky adrenalunovy vylet s kamosmi, tak ok. Ale ist na dva tyzdne k mame a ty robis? Zrejme ani ty jemu nechybas… toto je naozaj na rozchod…
@mane01 spolocnu dovolenku sme mali v juni. On ma este dost volnych dni dovolenky tak si ich vycerpava teraz v lete. Nesiel k rodicom, ale k rodine do zahranicia. Chcel aby som sla aj ja. Bohuzial ja na tak dlho teraz v lete nedostanem dobolenku, a tiez som bola dlhsie na PN kvoli potratu.
no ak máš kŕče v žalúdku z toho, že má prísť domov tak to určite nie je v poriadku, a on to má ako? rozprávali ste sa už o tom či chcete ostať spolu? potrat je vážna vec aj pre muža, prešli sme si tým 2x a tiež sme mali veľkú krízu
@anonym_02b485 on v nasom vztahu nevidi ziaden problem. Podla neho je vsetko ok. Ako ste prekonali krizu po potrate?
@anonym_daf81b boli sme spolu na tyzdnovej dovolenke v juni. To bolo tesne po potrate.
Mna to uz unavuje, sa mu ,,nutit,, a vyzobravat si objatia 😞
@anonym_autor určite nie naco to je dobre, rozved sa hned 10 rokov bez deti?
@anonym_autor určite nie naco to je dobre, rozved sa hned 10 rokov bez deti?
@klotildabazarik ano, za 10 rokov sa nam to nepodarilo. Ja som uz aj nadej stratila ze by sme spolu deti mali
Mozno to je len vysledok tych situacii okolo, nedari sa s detmi, nevidis zmysel zivota a cloveku sa zda, ze ani ten doteraz milovany manzel uz nie je milovany....ale mozno to je naozaj len dosledok tych smutnych okolnosti. Ked sa nedari zalozit rodinu, je to na psychiku velka velka zataz, hlavne pre zenu, ktora potom uz nevidi zmysel v nicom.
Koľko máš rokov?
@vilma7 33
@anonym_autor keď príde a bude mať čas. Sadni si k nemu a kľudne spusti aj monológ. Pokojným hlasom mu rozprávaj o tom ako sa cítiš. Že to už nedavas a nechceš takto ďalej žiť. Ak chce zachrániť vzťah, musí sa začať aj on snažiť...
Inak odchádzaš.
Ale si pripravená na to, keď povie že to chce ukončiť?
@anonym_autor keď príde a bude mať čas. Sadni si k nemu a kľudne spusti aj monológ. Pokojným hlasom mu rozprávaj o tom ako sa cítiš. Že to už nedavas a nechceš takto ďalej žiť. Ak chce zachrániť vzťah, musí sa začať aj on snažiť...
Inak odchádzaš.
Ale si pripravená na to, keď povie že to chce ukončiť?
@demodun on to nechce ukoncit. To som si na 100% ista.
Ahoj toto je akoby som čítala o sebe. 13 rokov som bola v totožnom vzťahu, jeden letmý bozk za deň, každú sobotu ho presviedčať aby sme sa milovali, žiadne objatia nič… ešte som si pred dvoma rokmi hľadala či sa manželia vôbec bozkávajú a vieš čo bozkávajú. Tiež sme nemali deti ani majetok nič. Prestala som ho ľúbiť a dlho som s ním bola len z ľútosti. Presne som ho aj prosila aby niečo zmenil … väčšinou ma ani nevnímal … čakala som roky a dala som milión návrhov… nič nechcel robiť… raz keď sa okolo mňa začal motať iný muž sa zmenil ale na pól roka. Utešovala som sa všeličím napríklad ze všetci muži nevedia prejavovať lásku a podobne….ja som odísť nedokázala až keď som stretla iného muža ale potom som si vyčítala že som mala odísť skôr lebo som skončila pre všetkých ako …nikto nevedel skutočnú pravdu že život bez fyzického kontaktu ale aj celkovej lásky sa nedal ustať. . Takže ak ti môžem poradiť na 100% sa nič nezmení a čim skôr sa s tým zmieriš a odídeš tým lepšie pre oboch. Ja som potom rok cestovala po Európe a teraz som v 8. Týždni tehotenstva, priateľ ma chce požiadať o ruku - čo môj bývali nikdy nedokázal. Môj rozvod bol otrasný tvoj môže byť lepší ak odídeš včas lebo tak či tak to skončí. Držím palce
@demodun on to nechce ukoncit. To som si na 100% ista.
@anonym_ce5c77
@anonym_autor ako takto dokážete fungovať?a tak dlho?
U nás je niečo podobné..s tým, že muž ma občas objíme aj pusu mi dá aj povie že ma ľúbi alebo začne sex - nieje to však pravidelne a mne je to málo...jednoducho potrebujem toho veľa (dotyky, objatia, sex, spoločný čas)... veľakrát som mu to povedala ale nič sa nemení.. nestačí mi to a on to nechápe..nechce ..alebo neviem...hlavne že jeho záľuby vie dodržiavať pravidelne a stále...neviem už ani či ho mám rada
Tiež povie že podľa neho je to v pohode vzťah
Ahoj toto je akoby som čítala o sebe. 13 rokov som bola v totožnom vzťahu, jeden letmý bozk za deň, každú sobotu ho presviedčať aby sme sa milovali, žiadne objatia nič… ešte som si pred dvoma rokmi hľadala či sa manželia vôbec bozkávajú a vieš čo bozkávajú. Tiež sme nemali deti ani majetok nič. Prestala som ho ľúbiť a dlho som s ním bola len z ľútosti. Presne som ho aj prosila aby niečo zmenil … väčšinou ma ani nevnímal … čakala som roky a dala som milión návrhov… nič nechcel robiť… raz keď sa okolo mňa začal motať iný muž sa zmenil ale na pól roka. Utešovala som sa všeličím napríklad ze všetci muži nevedia prejavovať lásku a podobne….ja som odísť nedokázala až keď som stretla iného muža ale potom som si vyčítala že som mala odísť skôr lebo som skončila pre všetkých ako …nikto nevedel skutočnú pravdu že život bez fyzického kontaktu ale aj celkovej lásky sa nedal ustať. . Takže ak ti môžem poradiť na 100% sa nič nezmení a čim skôr sa s tým zmieriš a odídeš tým lepšie pre oboch. Ja som potom rok cestovala po Európe a teraz som v 8. Týždni tehotenstva, priateľ ma chce požiadať o ruku - čo môj bývali nikdy nedokázal. Môj rozvod bol otrasný tvoj môže byť lepší ak odídeš včas lebo tak či tak to skončí. Držím palce
@anonym_ce5c77 dakujem za tvoju skusenost. No u nas ani letmy bozk nic. Iba ak mame sex. Ale aj to stale zacinam ja. Vraj ak chcem sex on s tym nema problem a vyhovie mi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Ja sa uz necitim ako zena pri nom, skor ako jeho spolubyvajuca
@anonym_ce5c77
@anonym_autor ako takto dokážete fungovať?a tak dlho?
U nás je niečo podobné..s tým, že muž ma občas objíme aj pusu mi dá aj povie že ma ľúbi alebo začne sex - nieje to však pravidelne a mne je to málo...jednoducho potrebujem toho veľa (dotyky, objatia, sex, spoločný čas)... veľakrát som mu to povedala ale nič sa nemení.. nestačí mi to a on to nechápe..nechce ..alebo neviem...hlavne že jeho záľuby vie dodržiavať pravidelne a stále...neviem už ani či ho mám rada
Tiež povie že podľa neho je to v pohode vzťah
@anonym_679f45 u nas to nebolo od zaciatku az taketo. Ale jemu asi ten intimny kontakt az tolko nechyba. Teraz nemyslim sex. Ja tiez potrebujem objatia, pomaznat sa. Tiez niekedy nezaskodi dostat kompliment. Podla mna moj muz aj ked ma 32 rokov, ale je nevyzrety. Ja v nom jednoducho nevidim muza po akom by som tuzila
Takze moj je viacej ako tyzden prec. Nechybal mi ani jeden jediny den. Popravde som bola rads ze bol prec a ja som si oddychla. Vo stvrtok ideme spolu na dovolenku. Ja som mu to navrhla. Predtym bola samozrejme velka hadka, vraj mam pricestovat k jeho rodine a stravyme spolocny cas tam. Bohuzial nechapal ze chcem dovolenku iba zo svojim muzom. Nakoniec sme sa nejako dohovorili, tak uvidime ci sa trosku spamätal, alebo to bude aj nadalej iste.
Takze moj je viacej ako tyzden prec. Nechybal mi ani jeden jediny den. Popravde som bola rads ze bol prec a ja som si oddychla. Vo stvrtok ideme spolu na dovolenku. Ja som mu to navrhla. Predtym bola samozrejme velka hadka, vraj mam pricestovat k jeho rodine a stravyme spolocny cas tam. Bohuzial nechapal ze chcem dovolenku iba zo svojim muzom. Nakoniec sme sa nejako dohovorili, tak uvidime ci sa trosku spamätal, alebo to bude aj nadalej iste.
@anonym_autor náhodou som našla túto diskusiu a tak som zvedavá, či sa niečo zmenilo?
@anonym_autor náhodou som našla túto diskusiu a tak som zvedavá, či sa niečo zmenilo?
@tamtamka26 ahoj, vztah sa o nieco zlepsil. Obaja sme sa po dovolenke citili lepsie. Par veci sme si vysvetlili. V septembri som znova otehotnela. Teraz prezivame tazsie obdobie. O babätko sme prisli.
och, to ma mrzí! dúfam, že aspoň stojí pri tebe... prajem veľa síl.
och, to ma mrzí! dúfam, že aspoň stojí pri tebe... prajem veľa síl.
@tamtamka26 dakujem ❤️. Ano, snazime sa byt jeden druhenu oporou. Jeho to tiez velmi vzalo 😥
@tamtamka26 dakujem ❤️. Ano, snazime sa byt jeden druhenu oporou. Jeho to tiez velmi vzalo 😥
@anonym_autor Niekedy aj takéto smutné veci utužia ten vzťah, aj keď by bolo lepšie, keby ho utužujú len príjemné veci.

Nelubis ho a detičky nemáte čo viac treba dodať?