icon

Mám povedať priateľovi o zápachu z prádla?

22. júl 2025

Ahojte baby mama kamaráta už rok, nežijeme spolu, ale on sám žije, je sebestacny, vie upratať navariť atď zbožňujem ho najviac na svete, ale nevonia mu prádlo, pretože už jeho práčka je pokazená a ani za svet nechce kúpiť druhu, není to také hrozné, ale niekedy no 🤦som nato hakliva. Moja otázka znie povedali by ste to priateľovi, kamarátovi? Je to pre mňa hakliva vec ale vyžadujem ju žiaľ

anonym_71d632
22. júl 2025

@anonym_autor samozrejme by som mu to povedala, taktne ak sa da. Normalne, narovinu.

madeincssr
22. júl 2025

@anonym_autor ako vies ze pracka je pokazena a je tou pricinou? Ale moze byt naozaj nefunkcny ohrev vody a perie sa stale v studenej. To sa da vyskusat aj na spredu plnenej pracke, ked v pokrocilejsej faze programu chytis sklo dvierok, ci je teple. Dalej to moze byt nedostatkom prasku/gelu, pranim stale na prilis nizkej teplote. Niekedy pomoze aj prat v normalnom (kvalitnom) pracom prasku a nepouzivat avivaz. Skus to nejako nenapadne vysondovat, pripadne po nejakej spolocnej akcii mu oprat ty a potom ho na vonave pradlo nenapadne upriamit.

janetinka27
22. júl 2025

@anonym_autor ahoj,perie niekedy ked si tam ty? Cuchni pradlo a opytaj sa ho, ci nema pokazenu pracku,.ohrev atd, ze pradlo nevonia ako oprate

domkakvet
22. júl 2025

@anonym_autor ano povec mu to.

kvietok1233
23. júl 2025

@anonym_autor áno povedala