Mám priznať klamstvo o veku?
Ahojte . Poznam jedného chlapa všetko je krásne pekne len tu je jeden problem . Klamem mu o veku pridala som si jeden rok . Mám 17 . O strednej som mu neklamala . Čo mám robiť?
nič... povedať pravdu.
a chlap ma kolko rokov? a z akeho dovodu si mu nepovedala pravdu? urcite sa radsej priznat, lepsie skor,.. to ako to uz vezme neovplyvnis..
Ježiš. Povedz ze toho roku máš 18,tak si to proste myslela, že ty vždy tak uvadzas vek. Keď sa nepýta, tak na to kasli.
@crazy_cat_lady ma 28. Lebo som sa bála že ma nechá .
Jeden rok hore dole
@modravlna32 to ozaj iný nebol na výber? 🤷Veď si mladá baba, hľadaj mladšieho.
tak budes mat trochu dlhsie 18...😍 no boooze....😍 hej aj ja by som hladala mladsieho...🙂 casom...
@modravlna32 No pokiaľ ti ako 18 ročnej nekupuje alkohol alebo cigarety, tak v tom problém nevidím. Je jedno, či s ním chodíš ako 17 ročná alebo ako 18 ročná. Len keby ti dal alkohol, tak sa dopúšťa priestupku.
A voči nemu - možno bude ešte rád, že máš o rok menej. Len aby ťa o 3 roky nevymenil za mladší model.
TY si myslíš že ak mu teraz povieš pravdu že s tebou neskonči. Už si mu klamala. Akú bude mať k tebe dôveru. Ak niekoho milujem nikdy mu neklamem. Ak je klamstvo vo vzťahu nie je dôvera.
@alickapusinka predpokladám že keď sa spoznali nemilovala ho hneď 😁
@candii tak ale idem s niekým do vzťahu a klamem mu v začiatkoch.
@alickapusinka predpokladám že pri zoznamovaní nešli hneď do vzťahu. Hanbila sa za svoj vek, mala pocit že je popri ňom veľmi mladá. To sa stalo 90% dievčat. Nič hrozne neurobila.
@candii no nie každý je rovnaký teraz ak mu povie pravdu tak môže sa nahnevať nie každý ma rád klamstvo.
@modravlna32 kvoli jednemu roku klames?

Zatlkat dalej kym sa to neprevali alebo priznat sa. Myslis si, ze je aj ina moznost?