icon

Mám sa cítiť zle bez darčeka?

4. jan 2025

Mala som situationship s jedným mužom. Nevideli sme sa do včera dva týždne, nemali na seba čas atď, tento "vzťah" sa nám rozpadal. Nikdy sme spolu neboli oficiálne, len sme sa mali radi a trávili spolu čas. Ide o Vianoce. Každý sme ich trávili u svojej rodiny a ako vravím, už sa nám rozpadal tento vzťah a včera sme to ofic ukončili, ostávame priatelia. On mi však daroval "povianocny darček". Ja som nemala nič pripravené, myslela som že keď každý trávime sviatok osobitne a niesme v nejakom hlbokom vzťahu tak sa neobdaruvame. Mala by som sa cítiť zle? (Išlo o darček v hodnote cca 30€)

marianarem
4. jan 2025

Tak ja som bola v tom, ze na tzv. situationship sa ludia davaju prave preto, aby sa ani jeden nemusel citit z nicoho zle. Aby nevadilo, ked sa niekto niekomu neozve, ked sa stretava s inymi ludmi, ked si nespomenie na sviatok atd., proste zabava bez zavazkov a bez velkych ohladov na toho druheho. Takze podla mna sa nemusis citit zle, ked sam chlap chcel tento typ vztahu.

petamich
4. jan 2025

Nie nemusis sa citit zle

ukgirls
4. jan 2025

ked ti tu napisu ano-tak lusknutim prsta sa budes citit blbo? alebo opacne? proste to berm ako je .. aj tak je koniec tak nad tym uz nepremyslaj

vanilkovazmrzka
4. jan 2025

Tak 30€ darcek nie je ziaden velky zavazok ze by si sa mala citit ze mu nieco dlhujes

autor
4. jan 2025

@ukgirls asi si nepochopila otázku príspevku. Či by som mala mať voči nemu nejaké záväzky, či by som sa mala cítiť zle pretože sa trochu cítim alebo ma zaujímali vaše názory.

autor
4. jan 2025

@vanilkovazmrzka nejde tak o tie peniaze ako o to že on mi dal darček na Vianoce ja nie

enmery
4. jan 2025

Vieš čo hovorí môj oco?Keď dávajú, ber, keď bijú, tak utekaj.🙃Že sa Ti rozhodol dať darček, je jeho slobodným rozhodnutím a 30 eur ho hádam nezruinovalo. Nevytváraj si problémy tam, kde nie sú.

vanilkovazmrzka
4. jan 2025

Tak ukoncili ste to tak je to jedno.

autor
4. jan 2025

@enmery to je pekná myšlienka 😃 ja chápem že to niesu milióny ale skôr ide o to ako sa asi cítil no... Neviem no, plán bol spraviť z tohto "nevztahu" časom vztah ale on vraj city nechytil... Čiže ja som ani nemala nejaké plány darcekovat sa. Preto som prekvapená že on áno a cítim sa trochu blbo

januska12323
4. jan 2025

Ale to je jeho chyba, nedohodli ste sa na zadných darčekoch a v tomto type vzťahu sa ani nevyžadujú

luccija
4. jan 2025

A on sa necíti blbo, že '"city nechytil?a začiatok roka končíte?necít sa blbo, ak by to mal byť vzťah a boli by ste spolu darček mu kúpiš, ale uz si cítila, že bude koniec

enmery
4. jan 2025

Nemáš sa prečo cítiť blbo. Takéto darčeky za pár drobných chlapi kupujú a čumia pritom do mobilu a neriešia. Ja by som sa netrápiloa, ani keby ho to stálo 3000-stále to bolo jeho rozhodnutie ti niečo dať.

deti95060810
4. jan 2025

30 eur je nič... úplne v pohode.
nemusíš sa cítiť blbo.

laurinka27
4. jan 2025

Preco by sa mal citit zle, ze nedostal darcek od niekoho, ku komu “city nechytil”? 😂

tykat
4. jan 2025

Citil to tak ze ti chcel dat darcek, tak ti ho.dal
Ty si nad tym ani neuvazovala tak si nedala.
Mozno si teraz hovori ze to prehnal, a mozno uz na to aj zabudol lebo ho dal zo slusnosti. Ak ste sa korektne rozisli a a nie su z jednej strany nejake ocakavania tak to hod za hlavu. Ak sa vam este niekedy skrizia cesty tak ho pozvi na obed, pokecajte a vybavene.

tundra
5. jan 2025

Ak sa citis "Zle",môzes mi nieco kupit za 30€😂.
Urcite to z teba opadne 😉.

sevrin
5. jan 2025

Niekam ho pozvi na 15 pív a budete si kvit.

jaskolka
5. jan 2025

Nic sa nedeje,nerieš to,proste on ti chcel dať možno aj niečo na "rozlúčku"a hotovo. To nie je povinnosť,že aj ty mu musíš dačo dať

mk1111111111
5. jan 2025

Mam pocit, ze si chcela viac a teraz si od darceka za par eur namyslas, ze si to mozno rozmyslel a city uz nasiel. Nenasiel. Ak by ano, vianoce by ste travili spolu. Ak chlap nechce klasicky vztah, tak nechce, ano darcek kupil, tak Ti ho dal a dufa, ze budete pokracovat tak, ako pred tym, teda bez najdenych citov.

lauricka
6. jan 2025

Nie, zabudni na to.