icon

Mám sa hanbiť za city k staršiemu mužovi?

22. júl 2025

Ahojte, prišli na mňa také hlúpe myšlienky…mám 22 rokov a páčil sa mi môj učiteľ na výške 40+. Nikdy som s ním nemala žiadne úmysly, obdivovala som ho, radi sme sa spolu rozprávali, aj ma v istých veciach inšpiroval, prišiel mi príťažlivý a môžem povedať, že sa mi páčil. Klamala by som však, keby som povedala, že som sa mu podvedome nechcela páčiť tiež. Ja som veľmi chcela byť v niekoho očiach videná a docenená. A on ma vo veľa veciach úprimne posúval len vpred a dosahovala som super výsledky. Priznám sa, že mi veľakrát napadli v mysli nejaké predstavy s ním. Nikdy by som si to však nedovolila. Mám voči nemu veľký rešpekt. Dnes som videla jeden tiktok ako jedna baba hovorila o tom, že aké je to nechutné, keď je mladá baba vo vzťahu so starším mužom a páči sa jej starší muž, ktory by jej mohol byť otcom. A odvtedy nedokážem z hlavy pustiť tieto myšlienky, že určite som nechutná, že by som sa mala hanbiť, že som ho takto vnímala….a priznám sa, že teraz sa zo seba cítim taká znechutená😔 Ako to vnímate vy? Mám sa cítiť za to nejak zle? Viem, že o nič nejde ale všetko v mojom živote overthinkujem.

Strana
z2
13uzivatelka11
22. júl 2025

Podľa mňa takmer každej mladej poblaznenej babe sa páčil aspoň chvíľu starší muž 😀 aj po 40tke vie chlap fakt dobre vyzerať, keď sa o seba dobre stará a hlavne mňa tiež veľakrát viacej priťahovala povaha chlapa ako výzor. Rozhodne sa za seba nemusíš hanbiť, nevidím dôvod, veď sa mu nenutis do postele alebo čo...

petrahl
22. júl 2025

@anonym_autor mam o 15 rokov starsieho manzela a nemam problem priznat, ze sa mi pacia aj ooooooovela starsi muzi. Vazne mi je cely tento dospely zivot jedno, kto si o tejto mojej "zalube" co mysli. Ved nikoho nenutim 😄

huxy
22. júl 2025
@13uzivatelka11

Podľa mňa takmer každej mladej poblaznenej babe sa páčil aspoň chvíľu starší muž 😀 aj po 40tke vie chlap fakt dobre vyzerať, keď sa o seba dobre stará a hlavne mňa tiež veľakrát viacej priťahovala povaha chlapa ako výzor. Rozhodne sa za seba nemusíš hanbiť, nevidím dôvod, veď sa mu nenutis do postele alebo čo...

@13uzivatelka11 mne sa napr.nikdy starší muž nepáčil. A mne osobne by to bolo nechutné, mať čokoľvek s tak starým mužom. Mne je už aj 10 rokov veľa.

zuzikak
22. júl 2025

Preco by si sa mala citit zle a si zo seba znechutena len preto, ze jedna baba, ktoru ani nepoznas povedala svoj nazor. Ked povie, ze vsetci ludia, co jedia zemiaky su tucne prasata budes sa citit ako prasa ? Ved s tym chlapom ani nechodis. Ani ste spolu nespali, netahas sa s nim, kym on ma doma manzelku tak prosim ta neries kraviny. Dobre tak ta pritahuje, co je na tom ? Neznamena to, ze s nim hned skoncis v posteli. A keby aj hej a on je slobodny tak ste obaja dospeli ludia. Ze jedna baba na tik-toku ? Ale prosim ta.... to by si si od cudzieho cloveka aj pytala radu do vlastneho zivota ? To nemyslis vazne ! Pozri ty si nic nespravila, je to len tvoja naklonnost a vnimas ho ako atraktivneho muza. Nepchas sa mu za kazdu cenu do priazne, nespravas sa pred nim vyzyvavo, neponukas sa mu ako lacna ku...a tak co- kludne snivaj, kludne ho obdivuj a prechovavaj naklonnost. Na tom predsa nie je nic zle. Z nikoho neubudne. Ak by sam chcel spravit prvy krok k nejakemu zblizeniu, tak mozes zacat uvazovat, ci vztah ma perspektivu. Avsak podla tvojho popisu ide len o tvoje myslienky. Su tvoje a mozes ich mat akekolvek. 😉

jana_eyre_2
22. júl 2025

Mne sa páčili vždy starší muži 🤷🏻‍♀️ aj teraz keď mam 40, tak sa mi vždy páčia viac takí čo sú odomna 10+starší.. a nájdu sa aj takí, čo majú ešte viac.. nehanbím sa za seba 😉

ariannazara
22. júl 2025

Uz len nejaká krava na instagrame by ma zaujímala, preto som cely instagram zrušila lebo nemala som náladu pozerať to. Každá premudrela ako salamunove 💩

13uzivatelka11
22. júl 2025
@huxy

@13uzivatelka11 mne sa napr.nikdy starší muž nepáčil. A mne osobne by to bolo nechutné, mať čokoľvek s tak starým mužom. Mne je už aj 10 rokov veľa.

@huxy v poriadku, veď nepísala som že všetkým sa pacia aj starší muži. Ani mne by sa po 30tke 50 rocny nepáčil, ale v 20tke 40 ročný kľudne..

huxy
22. júl 2025
@13uzivatelka11

@huxy v poriadku, veď nepísala som že všetkým sa pacia aj starší muži. Ani mne by sa po 30tke 50 rocny nepáčil, ale v 20tke 40 ročný kľudne..

@13uzivatelka11 veď každá sme iná, to chápem. Nemyslím, že autorka by sa mala hanbiť. Len za seba píšem, ja si to neviem a vlastne ani nechcem predstaviť.

13uzivatelka11
22. júl 2025
@huxy

@13uzivatelka11 veď každá sme iná, to chápem. Nemyslím, že autorka by sa mala hanbiť. Len za seba píšem, ja si to neviem a vlastne ani nechcem predstaviť.

@huxy veď mne je jasné že sa nájdu aj také, ktorým sa starší nepáčia 😀 len proste je podľa mňa dosť veľa mladých báb ktorým sa už nejaký ten profesor napríklad páčil a nie je na tom nič zle ☺️ aj keď v dospelosti sa im už starsi páčiť nemusia

barka1
22. júl 2025

@anonym_autor boooze, no už len nejaka tiktokerka a jej názor by ma zaujímalo a trápil...ach jo, to je fakt divná doba...
Je úplne v poriadku, ak sa ti páči starší rozumný vzdelany chlap, aj platonická láska je v poriadku.

kacena4
22. júl 2025

a ked ti povieme ze sa mas citit zle budes sa??

anonym_847de0
22. júl 2025

@anonym_autor alee kasli na nu :D mne sa pacil starsi odo mna 2x, to boli taki 40+ ja som nemala ani 20. Ale teraz sa mi skor pacia o 10r mladsi ako ja, co je vacsia hanba 😁😁

anonym_781c1a
22. júl 2025

@anonym_autor ako je mi totálne fuk čo nejaka hus trepe na Insta a tebe by tiež mali byť. Nechápem dnešnú mládež, niekto na insta či tiktoku ti povie.že si podpál tričko tak podpáli

rozculena
22. júl 2025

mne sa páčia mladší,no a? Vždy som mala mladších.

stellarstar
22. júl 2025

To čo sa tu deje dnes? Jedna so ženatým vo fitku, druhá upratovačka do lekára a tu študentka do učiteľa

laurinka27
22. júl 2025

Aj mne sa párkrát páčil nejaký vyučujúci z výšky okolo 40tky a kľudne by som do toho išla, keby bol záujem. 🤪

anonym_db82ee
22. júl 2025

Ja som ako 16r.bola do nasho 25r.ucitela. Najprv to bolo take nevinne,ale pocas hodin,ked vsetci mali hlavy sklonene a pisali,sa nam casto stretavali pohlady. A nie tak,ze kuk,ale na peknych par sekund,az mnou blesky prechadzali😍 Ked som sa s nim zhovarala ako s ucitelom, priblizoval sa a ja som radsej cuvala,lebo by to nedopadlo dobre😁 Casom si to vsimli aj spoluziaci. Nemyslim,ze bol uchyl bol to normalny slusny chlap, ale mali sme medzi sebou obrovske sympatie,nieco take tajomne,vzrusujuce, ale nikdy sa nic fyzicke nestalo. Bolo to pekne obdobie a nehanbim sa za to.

anonym_847de0
22. júl 2025
@rozculena

mne sa páčia mladší,no a? Vždy som mala mladších.

@rozculena o kolko rokov mladší:D?

autor
22. júl 2025
@laurinka27

Aj mne sa párkrát páčil nejaký vyučujúci z výšky okolo 40tky a kľudne by som do toho išla, keby bol záujem. 🤪

@laurinka27 no tento má 49🥲😅 takže no…ale nevyzerá na toľko…

180207
22. júl 2025

@anonym_autor
Vôbec nemáš prečo. Príde mi to prirodzenejšie ako žena, ktorá má manželia 20 rokov mladšieho.

kitycat
22. júl 2025

Kto toto vymysla 🥱

7lenka11
22. júl 2025

A čo by sa ti mali páčiť iba rovesníci? Každý má nejaký vkus, uplne normálne.. skôr je otázne, či si s ním vies predstaviť život, aj keď on bude mať 60 a ty podstatne menej

anonym_59fc1f
22. júl 2025

@anonym_autor tak pozri, ja mám 27 rokov a stretávam sa s mužom, čo má 50. Fešák, chémia tam je. Nie je to hanba, je to normálne.

anonym_847de0
22. júl 2025
@anonym_59fc1f

@anonym_autor tak pozri, ja mám 27 rokov a stretávam sa s mužom, čo má 50. Fešák, chémia tam je. Nie je to hanba, je to normálne.

@anonym_59fc1f a nie je rovesnik s tvojimi rodicmi? Mna by len to trapilo, ako to vezmu. Ine nic :D

laurika999
22. júl 2025
@stellarstar

To čo sa tu deje dnes? Jedna so ženatým vo fitku, druhá upratovačka do lekára a tu študentka do učiteľa

@stellarstar Nejak sa tu vrece roztrhlo.

jasminia
22. júl 2025

@anonym_autor Rieš vekovo seberovného.

alienkami
22. júl 2025

By som chcela vidieť, koľko z vás by sa nechalo ukecať "dedkom" Deppom (62), Pittom (61), Cruisom (63), Banderasom (64)...
Niekedy to nie je o veku, ani o výzore... charizma je veľká čarodejnica! Okrem toho, autorka nikde netvrdí, že chce s týmto pánom riešiť nejaký vzťah, len že sa jej páči (platonicky)

anonym_b09104
22. júl 2025

A už niekto stretol mladú pipku, čo sa zahľadí do 60 ročného pomocného robotníka? Či len prachatý ded si užije? 😁

alienkami
22. júl 2025
@anonym_b09104

A už niekto stretol mladú pipku, čo sa zahľadí do 60 ročného pomocného robotníka? Či len prachatý ded si užije? 😁

@anonym_b09104 by si sa čudovala, ale aj takému sa občas zadarí... keď vie tlačiť kaleráby do hlavy.

jasminia
22. júl 2025
@alienkami

@anonym_b09104 by si sa čudovala, ale aj takému sa občas zadarí... keď vie tlačiť kaleráby do hlavy.

@alienkami A na čo ten robotník tie mladé pipky loví ?

Strana
z2