Mám sa priznať kolegovi s mojimi pocitmi?
Zdravim vas, citim sa naozaj zle. Som uz rok sama, vekmi sklamana vztahmi. Moj posledny vztah dopadol velmi zle, podvadzal ma. Pracujem v jednej firme a robim pracu ktora ma naozaj bavi, ale aj studujem. Je to dost narocne, ale sme dobry pracovny kolektiv. Mame tam kolegu, pri ktorom sa citim naozaj zvlastne, dlho som sa tak necitila. Ked je v praci, som rada, ze ho vidim, radi sa vidime, rozumieme si po pracovnej stranke ako kolegovia, citim sa pri nom trochu nepokojne. Prihovara sa ku mne casto, ked mam pocit, ze sa na mna diva, stretnu sa nam pohlady. Mozno si to namyslam, ale citim k nemu nieco. Posledne ma hodil domov, rozpravali sme sa celu cestu, vyzeral stastne, usmieval sa stale. Mal dlhodobu partnerku, s ktorou sa rozisiel, ale hovori sa, ze ho furt vidavaju s dalsiou babou z nasej firmy. Mam sa mu priznat s mojimi pocitmi, opytat sa, ako to ma stymi zenami? Ked sme sami, neviem s uz ovladat, hrozne ma pritahuje, ale stale sa drzim v uzadi.
za mna - minimum vztahov/romanikov na pracovisku konci happy endom. neriskovala by som dobru pracu len kvoli romaniku, alebo vztahu. ak by ste sa aj dali dokopy a v buducnosti rozisli, tak co? pripadne ak sa mu vyznas z citov a on ti ich neopatuje..?
S citmi sa mu nepriznávaj. Ale ak sa bavite o všetkom možnom, tak nadhoď tému vzťahy... aspoň nech sa dozvieš, či je voľný.
Nie, som asi staromódna, ale aj on vie, že si slobodná a keby chcel, tak ti to dá sám vedieť.
Ak to je skutocne potrvá to, ty pockaj až opadne to co cítiš jemnu zalubenost aby si nieco nelutovala a hlavne on asi sa usmieva na kazdu. 🙂 ňo. Keby ta chce tak ide ako havo po kosti. A ked ta aj nahodou chce nerob to prvá prosim . 🤗
Nemusíš sa mu "priznávať s citmi." Skús navrhnúť nejakú mimopracovnú aktivitu a uvidíš ako zareaguje - šport, umenie...
Uff za mňa určite nie 🙈 Ak niečo z toho má byť, tak bude. Načo to siliť a naháňať nejakými priznaniami. Riskuješ, že sa po zvyšok pracovného života v tej firme budeš cítiť trápne. Navyše, nemyslím si že by muži mali vyslovene slabosť pre ženy, čo na nich takto vyletia. On sa ti nemá čo spovedať ako "to má s tými ženami". Aby si ešte nepomyslel, že stíhačkuješ a ešte ani o nič nejde.
@michaela789 Nerozumiem, preco by sa mal odmietnuty clovek citit akokolvek trapne. 🙂 Odmietanie ludi je uplne bezna vec, ludia za zivot odmietnu desiatky ludi. To sa teraz maju vsetci odmietnuti citit trapne? .... A k bodu ze "muzi nepreferuju iniciativne zeny" - to je tiez pekny blabol. Ak je zena atraktivna, pricetna a sedi mi - co by som dal za to, aby sa prejavila ona ako prva 🙂
Načo zase nová téma? Už si tu pisala
@zelenina1 Ale, ako to už býva a ako som si viackrát všimla aj tu, na MK, chlapi bežného výzoru nechcú ženy bežného výzoru. Každý chce len krásavicu. Práve dnes sa tu jeden presne na toto sťažoval. Sám seba opísal, ako podpriemerného a vyplakával tu, že pekné ženy si vyberajú pekných a jemu zostanú len omrvinky (toto sú jeho slová).
@zelenina1 no tak kiežby každý jedinec mal tvoje sebavedomie a minulosť bez tráum 😀 je normálne, že sa človek po odmietnutí cíti trápne a nechcela by som určite samú seba tomu pocitu vystavovať len pre to že som nebola schopná počkať na jasnejší signál. Sorry ale to čo autorka píše, že sa na ňu usmeje a odviezol ju autom je pramálo na to aby som si napríklad ja vôbec robila nejaké ilúzie.
Odhliadnuc od toho, aké problémy môžu nastať, keď si začneš s niekým, s kým pracuješ, myslím si toto: Nepriznávaj sa mu so svojimi citmi – uvedom si, že ak on to tak necíti, čo má on potom s tým robiť? Bude to zvláštna atmosféra. Skús radšej malé poznámky sem-tam vo vhodnej situácii, napríklad: pijete spolu kávu vo firemnej kuchyni na stojáka, ty si zoberieš pohár do dvoch rúk, pozrieš na neho a odpiješ. Pri tom odpíjaní sa mu pozrieš do očí a trochu sa očami zasmeješ. Hneď dáš pohár od úst, s trocha prižmúrenými očami a veľkým úsmevom mu povieš: „Ty si ale nebezpečný,“ a tým to hasne... Otočíš sa a s úsmevom ideš na svoje miesto. Tým mu dovolíš ťa niekam pozvať, ak to tiež tak cíti a nikoho nemá. Ak by sa ťa na to „Ty si ale nebezpečný“ spýtal, prečo – tak sa len usmeješ a ideš ďalej na svoje miesto 🙂 No proste len mu jemne nepriamo naznač akokoľvek, určite žiadne priame suché taxatívne vylievanie citov - to je nuda a este k tomu to moze vsetko pokazit. Hehe, prajem veľa šťastia a pekne poobedie - plne úsmevov 🙂
už zase?
Nečítala som komentáre, ale podľa príspevku si myslím, že k tebe neprechovava city. Je pro tebe usmiaty, uvoľneny. Je po rozchode po dlhoročnom vzťahu a stretáva sa a komunikuje nezávazne so ženami. Nič mu nehovor.
Nič nepriznávaj. Keď má chlap záujem, býva aktívny. Evidentne to so ženami vie, takže sa nehanbí a záujem by si už videla. To, čo opisuješ je priatelské správanie.

Nie nechaj to na neho.