icon

Mám sa zmeniť alebo zostať sama sebou?

4. sep 2024

Ahojte. Dohnalo ma to až sem podeliť sa s vami o moju situáciu. Od skôlky som taký introvert, nemala som problém si rozumieť s pár vybranými ľuďmi, no odvtedy ma ako celý kolektív moc nebrali. Na základnej to bolo podobné, až na pár ľudí s ktorými som siala čo povedať. Na strednej to je ešte horšie, teda som sa dozvedela, že ma ohovarali za chrbtom a ničili spoločné fotky na ktorých som bola. Teda určitý ľudia. Nikto sa ma nezastal.
Vo sfére blízkych priateľov som došla k záveru, že po čase už to nie je to čo bývalo, ozývajú sa mi vtedy, keď niečo potrebujú alebo si len spomenú. Trápi ma to, pretoze keby mi aspoň povedali, v čom som zlá pre nich, tak by sme si to vedeli vydiskutovať.
Čo sa týka vzťahov, mám za sebou jeden ročný vzťah, ktorý dopadol katastrofálne aspon pre mňa, chodil sa kurvit s druhými a uprednostňoval jednu vybranú kamarátku. Neospravedlnil sa, pri každej možnej príležitosti mi len vrsnul do ksichtu, že to skončilo pre moje spôsoby. Až po čase mi došlo, že som robila len podržtašku a myslela si, že ma ľúbi. Ako vieme, toto nepraví bytosť, ktorá ľúbi. Bez rešpektu.
Po dlhej odmlke som sa dala na zoznamky s tým cieľom, že chcem spoznať konečne ľudí, s ktorými si budeme blízky, nuž zase som sa sklamala. Pár stretiek s pár ľuďmi ma presvedčilo, že len využívajú a klamú.
Ma to vôbec zmysel sa spoznávať, alebo znova sa dať do útlmu a rozmýšľať len nad sebou a životom?
Je tu niekto podobne na tom? Mam 20, takže neviem ako to pôjde ďalej, keď už teraz je to nanič

reanda
4. sep 2024

preco rozmyslat? zivot mas zit a nie nad nim rozmyslat.. a popri ziti zivota sa aj prirodzene zoznamis s ludmi.. ak budes robit, co ta bavi a co ti je prirodzene, tak sa zoznamis s tebe podobnymi a eliminujes sklamania z takych, s ktorymi sa snazis zoznamovat zamerne a nemas ako vediet, co su zac

sszuzu8
4. sep 2024

Mám 30 a som sama. 🤷‍♀️ Nikdy som nikde nezapadla odmalička ma nikde nebrali medzi seba. Nebudem sa meniť kvôli nikomu ti pravi ľudia budú pri mne stat nech som akákoľvek. Aj keď momentálne tu nie sú

zelenina1
5. sep 2024

@sszuzu8 "Ti pravi budu stat pri mne aj ked momentalne tu nie su".... Nehnevaj sa, ak 30 rocna persona nema pri sebe aspon zopar ludi, pravdepodobne bude problem v tej 30 rocnej persone 🙂.

reanda
5. sep 2024

@zelenina1 niektori ludia su tak vynimocni, ze sa k nim tazko najde niekto pravy 😀
na druhej strane, kolko 'person' ma pri sebe tych pravych ludi? myslim, ze v skutocnosti dost malo.. co si vsimam, ludia maju kopu 'priatelov', ale samych lavych 😝

sszuzu8
7. sep 2024

@zelenina1 mám svoje deti a to mi stačí.. Prečo by to vôbec mal byť problém? Som introvert. Vyrastala som v alkoholickej rodine čiže zázemie ako také nemám. Som sama. Verila som x ľuďom a xkrat som dostala nožíkom do chrbta. Som len opatrná

reanda
8. sep 2024

@sszuzu8 takze predsa mas problem 🙂

earlgrey
8. sep 2024

V prvom rade zabudni na zoznamky. Tak je to úplne o inom. Možno jeden z tisícich mužov je normálny a šanca ho spoznať je mizerná. Si mladá, určite jedného dňa stretneš niekoho v reálnom živote, ktorý bude ten pravý.

sszuzu8
8. sep 2024

@reanda neberiem to ako problém ale ako život,😌