Mám šancu získať späť svoju priateľku?
Caute. S priateľkou sme sa dali dokopy v júli a teraz v októbri sa so mnou rozišla. Hlavne kvôli mne dávala mk šance ale cez ten telefón na iMessage som sa občas choval ako idiot riešil sprostosti a ona prišla o svoj kľud. Zbytočne do nej útočil správami a vlastne choval sa akoby sebecky a nepozeral vôbec na ňu. Dávala mi šance ale naposledy na 5 krat asi si povedala dosť a dostal som blok. Urobila to naštvaná. Vraj chce byt sama pretože vtedy sa aj lepšie sústredila na prácu a neriešila hlúposti. No a ja teraz mám čas rozmýšľam nemám Ju ani ako kontaktovať (našťastie) tak jej davam ten priestor ktorý potrebovala na svojich chybach začínam pracovať a uvedomujem si že pre mna znamená veľa a chcem jej ukázať že sa viem zmeniť v niektorých veciach. Otázka znie. Odblokuje si má sama? Po nejakých 10 dňoch od bloknutia jej chcem domov poslať obľúbené tulipany ktoré má rada s venovanim ktoré nebude o proseni získať ju späť ale že som začal na sebe pracovať že mi chyba a že budem rad ak sa niekedy ozve. Je to dobrý nápad? Btw až teraz si uvedomujem ako ju milujem a som pevne rozhodnuty že sa chcem zmeniť kvôli sebe aj kvôli nej. Povedala ale v správe že je medzi nami koniec a nič to nezmení ale napísala to myslím v emociach a nervoch. Mám šancu ju získať naspäť?
@fejmous pochybujem, že máš šancu, tú si už premárnil
@fejmous za mna šancu máš
Bez sance. Sikovna baba, vcas zistila, ze si idiot.
@fejmous gratulujem jej že to ukončila, daj jej pokoj
@fejmous Vestecku gulu nemame nikto, ale ja osobne dufam, ze uz ta nikdy neodblokuje. 5x ti dala sancu podla tvojich vlastnych slov, a bola by padnuta na hlavu, keby do toho isla 6x.
Pochybujem,že by ti dala ďalšiu a ďalšiu šancu. Veď si ju mal už viackrát a nevyužil si ju. Tak koľko tých šancí chces?
Nechaj to tak, proste sa zmieriť s tým,že tentoraz to nevyšlo,daj si chvíľu "pauzu"od vzťahov a do budúcnosti sa poučiť z chýb, aké si urobil. Ale túto dievčinu už nechaj na pokoji,u nej už šancu nehľadaj. Možno po čase,ak sa náhodne stretnete,budete sa môcť normálne baviť ako dávni známi,ale vzťah už z toho nikdy nebude.
Daj jej pokoj...
Ona keď bude chcieť, tak si ťa odblokuje a napíše ti alebo zavolá. Dokiaľ tak neurobí, tak ju nechaj tak a nepripomínaj sa. Myslím to v dobrom, zo skúseností, len to môžeš zničiť...
@fejmous A to je akoze vztah aký??? Len cez soc. Siete?
Ja by som vám najprv radila dospieť a potom začínať nejaké vzťahy.
Toto je nonsens že blokla si ma a keď si má odblokuje. O môj bože kde to speje ato doba. Strašne niečo.
@3petka nie nebol to vzťah cez soc siete. Pri nej som bol vždy normálny pozorný milý nikdy sme sa nehádali. Ale keď sme neboli spolu cez mobil občas (nie stále) som zbytočne riešil picoviny a tým sa prestala sústrediť v práci a nebola to ona podľa jej slov. A to som si uvedomil kde som robil chybu. Nechcem prosiť o šancu ale chcem jej ukázať že sa zmením v týchto veciach
toto je choré... Nie, vy ste už skončili. Toto "dava mi šance" ... toto som už čítal toľkokrát za tie roky... jak rádio dokolečka... skončili ste už. Zabudni na ňu. ... Ty ju budeš teraz otravovať a robiť jej nervy a posielať darčeky to je hlúposť. zabudni na to. Po čase si nájdeš inú. Keď nebudeš kk7 a naozaj sa budeš správať zodpovedne. A nie len ako divadlo pred babou, ale naozaj taký budeš.
@bennn práveže ju neotravujem dal som jej priestor ale chcem urobiť gesto s tými kvetmi ktoré má rada nie ako prosbu o odpustenie ale ako to že pracujem na tých chybach ktoré som robil a že sa viem zmeniť pretože mi na nej záleží. Nech aspoň vidí tu snahu. Nikdy som k nej bol ale zlý hlavne nie keď bola pri mne
@fejmous za mna šancu máš
@anonym_91224b aspoň jeden pozitívny koment 😀 ale nechcem to robiť na oko. Chcem to skutočne zmeniť. Analyzoval som si všetko čo som robil zle. Sklamal som ju podľa jej slov a to má prinútilo k zmene v určitých veciach. Nechcel by som jej byt na príťaž ale skôr podpora a radosť. A to som si uvedomil. Nechcem ju ani kontaktovať nech netlačím vlastne nemám ani kde a dúfam že si má odblokuje sama neskôr. Tie obľúbené tulipany chcem poslať len preto nech vidí že som začal pracovať na sebe nie ako nejaky výlev a prosenie o odpustenie. Už viem že by som svoje chyby neopakoval. A hlavne dal by som jej 100% dôveru čo som predtým nevedel
Bez sance. Sikovna baba, vcas zistila, ze si idiot.
@anonym_f8b415 no to som to si priznám. Ale chcem minimálne nech vidí že má to prinútilo konať a byt lepšou verziou samého seba. Na nikom mi ešte tak nezáležalo..
Ona keď bude chcieť, tak si ťa odblokuje a napíše ti alebo zavolá. Dokiaľ tak neurobí, tak ju nechaj tak a nepripomínaj sa. Myslím to v dobrom, zo skúseností, len to môžeš zničiť...
@anonym_c8651e tým gestom nechcem prosiť o odpustenie. Napíšem tam niečo ako že som začal na sebe pracovať a že dúfam že sa má dobre. Keď sme sa naposledy videli pred pár dňami a odchádzali sme povedala mi že musím najskôr začať od seba. A to má prinútilo
@anonym_c8651e tým gestom nechcem prosiť o odpustenie. Napíšem tam niečo ako že som začal na sebe pracovať a že dúfam že sa má dobre. Keď sme sa naposledy videli pred pár dňami a odchádzali sme povedala mi že musím najskôr začať od seba. A to má prinútilo
@fejmous ako píšem nerob to, prestaň byť vlezlý a nátlakový. Toto je nepriami nátlak. Nechaj jej čas. Kvety jej pošli keď bude mať sviatok. Ale naozaj ju nekontaktuj, neželá si to a rešpektuj ju.
@fejmous Vestecku gulu nemame nikto, ale ja osobne dufam, ze uz ta nikdy neodblokuje. 5x ti dala sancu podla tvojich vlastnych slov, a bola by padnuta na hlavu, keby do toho isla 6x.
@zorienka28 ono takto. 5x sa to počas toho vzťahu nejak vyriešilo. Alebo 4x kedy bola taká menšia dvojdňová kríza. A podotýkam že iba cez ten mobil a aj to len občas. A keď sme sa pár dni dozadu videli tak predtým ako sme odišli od seba povedala že mám začať najskôr od seba. Ako keby chcela nech si to uvedomím. Preto som začal konať
@fejmous ako píšem nerob to, prestaň byť vlezlý a nátlakový. Toto je nepriami nátlak. Nechaj jej čas. Kvety jej pošli keď bude mať sviatok. Ale naozaj ju nekontaktuj, neželá si to a rešpektuj ju.
@anonym_c8651e ja jej dávam priestor práveže. Len chcem nech vidí že som si uvedomil určite veci. Mohol som jej ich doniesť aj osobne domov. A to by som považoval skôr ako nátlak. Cez kuriéra uvidi (vraj) že to rešpektujem ale zároveň uvidi že som začal na sebe pracovať a to ju prinúti rozmýšľať. A to mi povedala dobrá kamarátka čiže dievča. Ide o to čo napíšeš do toho lístočku.
@anonym_c8651e ja jej dávam priestor práveže. Len chcem nech vidí že som si uvedomil určite veci. Mohol som jej ich doniesť aj osobne domov. A to by som považoval skôr ako nátlak. Cez kuriéra uvidi (vraj) že to rešpektujem ale zároveň uvidi že som začal na sebe pracovať a to ju prinúti rozmýšľať. A to mi povedala dobrá kamarátka čiže dievča. Ide o to čo napíšeš do toho lístočku.
@fejmous musí to byť zakaždým o tebe? Lebo ty chceš? Lebo ty? Nechaj ju... potom neskôr. Neznášam ako žena tieto donášky kvetov od chlapov, keď je problém... donášky majú byť, keď je všetko ok a muž sa o ženu stará, nie keď to pokašle. Naozaj toto nie, toto si mal robiť predtým.
@fejmous musí to byť zakaždým o tebe? Lebo ty chceš? Lebo ty? Nechaj ju... potom neskôr. Neznášam ako žena tieto donášky kvetov od chlapov, keď je problém... donášky majú byť, keď je všetko ok a muž sa o ženu stará, nie keď to pokašle. Naozaj toto nie, toto si mal robiť predtým.
@anonym_c8651e to skôr záleží od tipu žien. U každého je to inak asi. Nehovorím že to má byt o mne. Len ja som si naozaj uvedomil čo pre mna znamená. Ona už nieje asi ani naštvaná len sk užíva ten pokoj. Preto jej určite nechcem písať správy. Keď to urobím mám zevraj šancu že si má minimálne vypočuje. Ale nemusí to znamenať ani to že sa ozve. Keď to neurobím budem to neskôr ľutovať. Takze buď, alebo
@anonym_c8651e to skôr záleží od tipu žien. U každého je to inak asi. Nehovorím že to má byt o mne. Len ja som si naozaj uvedomil čo pre mna znamená. Ona už nieje asi ani naštvaná len sk užíva ten pokoj. Preto jej určite nechcem písať správy. Keď to urobím mám zevraj šancu že si má minimálne vypočuje. Ale nemusí to znamenať ani to že sa ozve. Keď to neurobím budem to neskôr ľutovať. Takze buď, alebo
@fejmous veď ste spolu len pár mesiacov, to ste mali mať zaľúbené obdobie a ty jej vypisuješ trápne somariny, predpokladám, že majetnícke a žiarlivostné somariny. Zišla z kratšej cesty, ty sa pouč a nechovaj sa vo vzťahoch ako debil a nevnucuj sa.
@fejmous idem ťa citovať. Ja som si uvedomil, ja jej dávam priestor, chcem nech vidí, že som začal na sebe pracovať a to ju prinúti rozmýšľať. Všetko je o tebe. Ty si si založil tento mesiac profil na MK ( inak si si mal možnosť vybrať mužský avatar, vybral si si ženský), dal si si nick fejmous, čo už samé o sebe je red flag a teraz ideš ju nútiť, aby si niečo uvedomila. Wtf? Toto nie je dobré. Prvé mesiace majú byť super, to má byť problémov. Ty si problém. Ruky preč od teba.
@fejmous veď ste spolu len pár mesiacov, to ste mali mať zaľúbené obdobie a ty jej vypisuješ trápne somariny, predpokladám, že majetnícke a žiarlivostné somariny. Zišla z kratšej cesty, ty sa pouč a nechovaj sa vo vzťahoch ako debil a nevnucuj sa.
@anonym_caa0b3 no z minulosti som nevedel dať 100% dôveru jej. A pritom dievča rozumná je to policajtka ale nemyslím si že by má zradila. Chcem to skúsiť hlavne preto aby som si povedal že dal som do toho všetko aj keď to nevyjde. Majetnicky som nebol len som bol sebecky často nemyslel na to čo ona chce možno. Pozeral sa viac na seba. Teraz viem že to chcem zmeniť. Nasraty som na seba že som robil takéto zbytočne chyby.
@fejmous idem ťa citovať. Ja som si uvedomil, ja jej dávam priestor, chcem nech vidí, že som začal na sebe pracovať a to ju prinúti rozmýšľať. Všetko je o tebe. Ty si si založil tento mesiac profil na MK ( inak si si mal možnosť vybrať mužský avatar, vybral si si ženský), dal si si nick fejmous, čo už samé o sebe je red flag a teraz ideš ju nútiť, aby si niečo uvedomila. Wtf? Toto nie je dobré. Prvé mesiace majú byť super, to má byť problémov. Ty si problém. Ruky preč od teba.
@anonym_c8651e aha tak si idem urobiť nový profil nechcem byt v ženskej sekcii 😆😆
Nechaj ju na pokoji, riešil si kktiny a teraz ich riešiš tiež. Vôbec ťa nezaujíma čo cíti ona len ja ja ja. Ak si ťa niekedy odblokuje budeš mať možnosť dokázať, že si sa zmenil ak to tak naozaj bude.
za seba ti poviem, ze ja by som ti uz sancu nedala. ak nieco fakt neznasam, je to nedovera a obmedzovanie zo strany partnera. ale - pouc sa, pracuj na sebe a nabuduce pri dalsej babe to uz nerob. na vztah potrebujes byt dost zrely a sebavedomy a zrejme zatial este nie si. a neposielaj jej kvety.
@anonym_caa0b3 no z minulosti som nevedel dať 100% dôveru jej. A pritom dievča rozumná je to policajtka ale nemyslím si že by má zradila. Chcem to skúsiť hlavne preto aby som si povedal že dal som do toho všetko aj keď to nevyjde. Majetnicky som nebol len som bol sebecky často nemyslel na to čo ona chce možno. Pozeral sa viac na seba. Teraz viem že to chcem zmeniť. Nasraty som na seba že som robil takéto zbytočne chyby.
@fejmous z minulosti si jej nevedel dať 100 perc. dôveru? Z akej minulosti? Akože ešte predtým, čo ste spolu chodili? Lebo tých pár mesiacov, čo ste spolu, nie je žiadna extra minulosť
@bennn práveže ju neotravujem dal som jej priestor ale chcem urobiť gesto s tými kvetmi ktoré má rada nie ako prosbu o odpustenie ale ako to že pracujem na tých chybach ktoré som robil a že sa viem zmeniť pretože mi na nej záleží. Nech aspoň vidí tu snahu. Nikdy som k nej bol ale zlý hlavne nie keď bola pri mne
@fejmous na co si zalozil dalsiu debatu? Mas pocit, ze tam ti poradia inac? Nie, dokaslal si to a hotovo.

toto je choré... Nie, vy ste už skončili. Toto "dava mi šance" ... toto som už čítal toľkokrát za tie roky... jak rádio dokolečka... skončili ste už. Zabudni na ňu. ... Ty ju budeš teraz otravovať a robiť jej nervy a posielať darčeky to je hlúposť. zabudni na to. Po čase si nájdeš inú. Keď nebudeš kk7 a naozaj sa budeš správať zodpovedne. A nie len ako divadlo pred babou, ale naozaj taký budeš.