Mám si napísať mužovi po 3 mesiacoch?
Prosím o radu, kontaktoval ma jeden muž cez net ohľadom pozvania na kávu, odmietla som pretože v tom čase som mala ešte nedoriešený vzťah … o com on vie pretože som mu to povedala
Bolo by odveci po 3 mesiacoch mu napísať že prijímam pozvanie? Chcela by som ho spoznať
Nikdy som prvá nepísala žiadnemu chlapovi ale tu cítim že chcem, už len či neklesnem v jeho očiach .. že sa ozývam prvá
Za mňa v pohode, veď ide o kávu. Hlavne ak vedel prečo si odmietla... Ale buď pripravená, že možno sa zmenili u neho okolnosti.
Podla mna odveci bude,ked mu po 3m napises,ze prijimas pozvanie. Ale ked ho pozves ty, a na kave mu vysvetlis dovod predosleho odmietnutia, odveci to nebude. Podla mna je to voci nemu fer, ze s nim nejdes na rande,ked este nemas ukoncene predosle zalezitosti. Ale mozno sa xa ten cas aj unho nieco zmenilo a odmietne ta.
Ak sa on za ten čas neozval, je zbytočne sa mu pripomínať, že prijímaš pozvanie. Ani nebude pamätať
budes ako zufalka, nerob to... ma sa ozvat sam ci uz mas veci doriesene. keďže tak neurobil ma ta na háku a ozyvat sa mu by bolo dosť trápne
Podla mna uplne v pohode. Takto som odmietla pozvanie, lebo som bola zadana. Dnes je z pozyvatela moj manzel🙂
Ahojte dievčatá chcem od vás radu.... Pred mesiacom a pol som sa rozišla z priateľom.... Ale prišla som nato že nedokážem bez neho žiť aj keď bol akí bol.... Boli sme spolu 3 roky a k tomu ešte som bola aj zasnúbená..... Nedokážem sa k nemu nijako dostať zablokoval má na FB a číslo som vymazala ja na neho....... Čo si myslíte čo mám robiť? Mne strašne chýba..... Ďakujem

Áno, bolo by to od veci.