Mám veriť chalanovi z Tinderu, ak tají prácu?
Co si o tom myslíte, ak mi chalan z tinderu nechce povedať nič o svojej práci? Verili by si mu? Tvrdí že žije v Prešove a ze týždeň je v Bratislave a takto sa to strieda po týždňoch. A ze nevie do kedy to takto bude a ze už je v BA rok. Povedal ze pracuje v oblasti bezpečnosti a pre štát. A ze v ba je na mentálnom výcviku. O čo môže ísť?
daky sbs ? 🙂
@klementinka58
silno pochybujem, zo by nemal problém povedať...
Si len baba z tuneru, realne ta nepoznám a pokial pracuje pre štát, nie všetko trebars povedať môže akebo chce. To by som so myslela a respektivaka to.
Si len baba z tuneru, realne ta nepoznám a pokial pracuje pre štát, nie všetko trebars povedať môže akebo chce. To by som so myslela a respektivaka to.
@svetlonos áno, ale keby to definoval, ci už robí v armáde alebo bezpečnostných zložkách, tak by sa mu nič nestalo.
na zoznamke si plní svoje vlhké pubertálne sny o hre na Stalloneho, to bude asi tak všetko😉
O podvodnika
Bude to nejaky James Bond 😁 Tajny agent 007 s teplou vodou 😎
Nechce ti povedat nic, pretoze si len zabavka, s ktorou to nemysli vazne. Ked pracuje v oblasti akej pise, tak ti to ani povedat nechce. Naco? Neznamej naivke z internetu?
Ale no, pokiaľ by mal prácu o ktorej nemôže hovoriť, tak ti s kľudom angličanka povie trebárs, že pracuje v IT. A vie, že tým by to haslo. Ak ti povedal tamto, tak mi príde, že najskôr robí nejakú prácu za ktorú za hanbí, preto také rečičky.
ja sa vzdy zamyslam ked tu vidim slovo chalan, ze kolko ma rokov....naposledy som oslovenie chalan pouzila na strednej skole 🙂
Ale ak "pracuje v oblasti bezpečnosti a pre štát" tak bezpečnostné previerky mu môžu brániť aby povedal o svojej práci viac. To je potom OK.
Na druhej strane možno zo seba robí len frajera a dôležitého.
@svetlonos To vazne by si bola taka slepa a naivna?
@marca12
ja by som vychádzala u info, ktoré mam a čítala medzi riadkami. Hodnotila aj jeho dalso písomný prejav, telefonovala s nim. Takze nie, obdobie naivity mam uz za sebou a zazila som rôzne situácie s reálnymi ľuďmi.
V rodine mame tiez cloveka, ktorý pracuje pre štát a nepovie ti vsetko ani zdaleka.
Ale odpovie ti realne: pracujem v sfére IT.
Autorka dala malo info, ja vychádzam zo životných skúseností.
A v prvom rade by ma pisani nebavili! Zavoláme cez whatsap a uvidím.
Otazka znie, kedze je to len chalan z tinderu a ste sa ani nevideli len pisete, je to take podstatne kde pracuje? Ty od toho ocakavas nieco viac? Ked sa ti zda nejaky nedoveryhodny, tak sa nepytaj tu, ale rovno pisanie s nim skonci🤷♀️ Pretoze tu ti ludia napisu rozne nazory, ci uz ozaj ked robi pre stat a je povereny mlcanlivostou (my nepozname vsetky pozicie pre stat, ktore existuju a kludne to moze byt ako pise), alebo sa len proste zabava a neberie ta vazne len ako rozptylenie na skratenie casu pocas dna ked sa nudi...moze to byt tak aj onak. Kazdopadne ani spolu nechodite, ocividne len pisete...tak taka info pre teba ani nemusi byt dolezita. Pokial ty sama nemas dobry dojem z toho ako a co pise, tak to len proste sekni, nikto ti nezväzuje ruky,aby si si nezacala pisat s niekym inym, kto ti povie poziciu v praci aj jeho cely harmonogram v nej🤷♀️🙂
Akceptuj to...tiež mamin bratranec robil u polície a chránili drahé prevozy tovaru a nikto nikdy nevedel kde bude a kedy.K čomu tak nutne potrebuješ vedieť kde pracuje?
Pri takejto rozpravke by som bola obozretna- so skusenosti z okolia, ci nejde o chlapa, ktory ma zaujem alebo vedie dvojity zivot. Tam rodina a "pri mne zabava". A suhlas so @svetlonos, ludia, co robia na chulostivych poziciach maju v manualoch, co mozu a nemozu povedat a urcite by ziaden z nich takuto poziciu neopisal takto, ze "tam a tam, ale nemozem ti povedat o co ide". Bud je vojak, sofer, it, coach, manager atd. pre verejnost, ale nie taky james bond opis....
Áno, sú zamestnania, kde sa nemôže "vyzradzat", ale či je to zrovna prípad tvojho "chalana z tinderu" ti nikto nepovie 🙄
Pri takejto rozpravke by som bola obozretna- so skusenosti z okolia, ci nejde o chlapa, ktory ma zaujem alebo vedie dvojity zivot. Tam rodina a "pri mne zabava". A suhlas so @svetlonos, ludia, co robia na chulostivych poziciach maju v manualoch, co mozu a nemozu povedat a urcite by ziaden z nich takuto poziciu neopisal takto, ze "tam a tam, ale nemozem ti povedat o co ide". Bud je vojak, sofer, it, coach, manager atd. pre verejnost, ale nie taky james bond opis....
@vevesh to môže byť poistka pri dvojitom živote, keď nebude odpovedať ani dvíhať telefón alebo bude mať vypnuté číslo, povie že som pracoval, nemohol som mať pri sebe mobil, nemohol som hovoriť
@vevesh to môže byť poistka pri dvojitom živote, keď nebude odpovedať ani dvíhať telefón alebo bude mať vypnuté číslo, povie že som pracoval, nemohol som mať pri sebe mobil, nemohol som hovoriť
@maranco
no aj to je možné ale aj realne. Presne tak to ma ten známy. Zákaz mobilu v kancelarii, to uplne vážne.
Ale áno, dá sa to super vyuzit aj ako vyhovorka 🙂

daky sbs ? 🙂