Mám vysoké nároky vo vzťahu?
Ahojte. Poslednú dobu počúvam od okolia že mám vysoké nároky. Chcela by som počuť od okolia, či to sú fakt vysoké nároky alebo ako zijú iní. Ja som žena vo veku 26 rokov, starám sa o seba po fyzickej aj psychickej stránke. Mám aj Vš, fajn prácu, tento rok budem riešiť už vlastné bývanie. Od vzťahu očakávam aby sme mali aspoň podobné hodnoty, aby sme mali podobné názory, mali sa o čom rozprávať, bol komunikatívny, empatický, akčnejší lebo nerada sedím dlho doma, aby mi bol sympatický a aby vedel zarobiť ( kvoli materskej) a nebol lakomý. A samozrejme aby mi prejavoval náklonnosť a mal o mna naozaj záujem a nebol vyhýbavý - samozrejme, že to isté bude mať aj odomňa.
Za mňa je to ok….. to, čo hľadám, to aj ponúkam. 😀
Aby vedel zarobit kvoli materskej. Mas VS, chod do prace a on moze zostat na rodicovskej. Alebo sa mozte prestriedat. Ocakavanie, aby (iba on) zarobil, je narocne ... Cize ak ponukas, co cakas, tak sa zamysli nad bodom, aby "zarobil". Lebo to neponukas. Ak ma zarobit tolko ako ty, take ocakavanie je v poriadku.
Aby vedel zarobit kvoli materskej. Mas VS, chod do prace a on moze zostat na rodicovskej. Alebo sa mozte prestriedat. Ocakavanie, aby (iba on) zarobil, je narocne ... Cize ak ponukas, co cakas, tak sa zamysli nad bodom, aby "zarobil". Lebo to neponukas. Ak ma zarobit tolko ako ty, take ocakavanie je v poriadku.
@anonym_8e00cc veľa žien je na peniaze
A ides uzavriet obchod, ci manzelstvo?
@anonym_autor podla mna su to uplne normalne naroky na partnera, dokonca by som povedala, ze uplne zakladne. Blbe je, ze v dnesnej dobe je maloktory chlap schopny / ochotny ich splnit a preto vela zien zostava radsej single nez mat na krku spoteneho uhundraneho nemakacenka.
@anonym_autor mne pride trocha divne ako je formulovana poziadavka na zarabanie chlapa-kvoli materskej? ved ak je to planovane rodicovstvo-co by malo byt- tak sa maju obaja rodicia spolu pripravit na to ako financne zvladnu toto obdobie...a nie len toto ale naslednych 18+ rokov pocas ktorych bude potrebne naplnat potreby dietata
Dobre napisem inak ale za to ma zožeriete. Aby zarabal aspoň tolko ako ja. Praveze ja sa nebojim nejak veku. Ja poznám plno ludí, ktorí sa aj v 30 rozišli a zacali odznova 🙂
@anonym_autor podla mna su to uplne normalne naroky na partnera, dokonca by som povedala, ze uplne zakladne. Blbe je, ze v dnesnej dobe je maloktory chlap schopny / ochotny ich splnit a preto vela zien zostava radsej single nez mat na krku spoteneho uhundraneho nemakacenka.
@sissy27 Preco by muzi mali potom znasat to iste, spotenu uhundranu nemakacenku. Tak nech zostanu single. Zivot je iba jeden, mladost kratka a ubehne rychlejsie, nez si vacsina mysli. Ked si po 40tke utriedia priority, uz je vacsinou neskoro a ten vlak uz odisiel. Ci uz na dieta, alebo na najdenie normalneho muza.
Dobre napisem inak ale za to ma zožeriete. Aby zarabal aspoň tolko ako ja. Praveze ja sa nebojim nejak veku. Ja poznám plno ludí, ktorí sa aj v 30 rozišli a zacali odznova 🙂
@anonym_autor a koľko zarába s ty?
A ďalsia vec nechcem zit s chlapom, ktorého budem musieť ešte ja živit. Ale s tým, že mám dosť našetrené a dobré rodinné zázemie aj finančne. Nebudem písať presnú sumu ale je to priemerný plat.
@anonym_ea6f30 napis zo svojho učtu
@anonym_autor len či spadajú do tvojho výberu. Ja sa napríklad spolieham vo všetkom predovšetkým na seba a všetko ostatné je už len príjemné + do života
@anonym_autor Aby, aby, aby...dlhy zoznam "aby". Ono tie naroky nie su nijak nenormalne. Ale sklbit ich v jednej osobe bude dost narocne. Hladas dokonaleho partnera.
@sissy27 Preco by muzi mali potom znasat to iste, spotenu uhundranu nemakacenku. Tak nech zostanu single. Zivot je iba jeden, mladost kratka a ubehne rychlejsie, nez si vacsina mysli. Ked si po 40tke utriedia priority, uz je vacsinou neskoro a ten vlak uz odisiel. Ci uz na dieta, alebo na najdenie normalneho muza.
@anonym_8e00cc neviem ci sme v tej istej diskusii - baba hlada seberovneho partnera. Ziadna spotena knedla bez pracovnych navykov, s “vs zivota”, ktorej jedinym zdrojom prijmov je retazovy rodicak. Ze od partnera ocakava, ze sa bez zbytocnych kecov postara o rodinu financne kym sa ona sa bude chvilu starat o ich spolocne dieta, povazujem za normalne.
@anonym_8e00cc neviem ci sme v tej istej diskusii - baba hlada seberovneho partnera. Ziadna spotena knedla bez pracovnych navykov, s “vs zivota”, ktorej jedinym zdrojom prijmov je retazovy rodicak. Ze od partnera ocakava, ze sa bez zbytocnych kecov postara o rodinu financne kym sa ona sa bude chvilu starat o ich spolocne dieta, povazujem za normalne.
@sissy27 Toto je v poriadku. Ale ak autorke okolie dlhsie hovori, ze ma vysoke naroky a dlhsie nemoze nikoho najst, tak ten jej popis v niecom nebude sediet. V tom veku je este vela ludi nezadanych a hlada sa ovela lahsie ako o 10-20 rokov neskor.
@sissy27 Toto je v poriadku. Ale ak autorke okolie dlhsie hovori, ze ma vysoke naroky a dlhsie nemoze nikoho najst, tak ten jej popis v niecom nebude sediet. V tom veku je este vela ludi nezadanych a hlada sa ovela lahsie ako o 10-20 rokov neskor.
@anonym_8e00cc no ono mi to hovoria hlavne kamosky ktoré su dlhodobo vo vztahu s muzmi, kde nie sú ani spokojné ale ani ich nebije ale ostávajú lebo nenájdu nič lepsie a nechali sa aj podvádzať a veci, ktoré by som ja nikdy netolerovala. Ja som single rok a pól a odišla som presne kvoli spomínanej nevere 🙂
@anonym_autor nemas vysoke naroky a vzhladom k tvojmu veku si mozes pokojne vyberat.
@anonym_8e00cc no ono mi to hovoria hlavne kamosky ktoré su dlhodobo vo vztahu s muzmi, kde nie sú ani spokojné ale ani ich nebije ale ostávajú lebo nenájdu nič lepsie a nechali sa aj podvádzať a veci, ktoré by som ja nikdy netolerovala. Ja som single rok a pól a odišla som presne kvoli spomínanej nevere 🙂
@anonym_autor práve sa Ti tu niekto ozval a zrejme už bude otec, to je ok? To v požiadavkách aby bol bezdetný nemáš.
@anonym_autor v 30tke? ja aj omnoho starších. Niekedy vlastne nie je na výber musíš vzťah skončiť či chceš alebo nie.
Máš úplne normálne nároky. Sama mám podobné a vďaka nim som si našla skvelého partnera.
Ktorá presne z týchto vlastností príde niekomu ako vysoký nárok? Pre mňa úplne bežné hodnoty.
@anonym_autor
Máš úplne normálne nároky. Dovolím si povedať,že tie moje boli vyššie a mám doma presne toho vysnívaného muža.
Dievča vyberaj rýchlo lebo za chvíĺu nebudeš mať z čoho. Nároky máš pomerne vysoké. Ale tak asi si to môžeš dovoliť.
@anonym_9f6421 mne sa tie naroky nezdaju velke. Na manzela som mala rovnake.
@anonym_autor nemas vysoke naroky a vzhladom k tvojmu veku si mozes pokojne vyberat.
@domkakvet a pri akom veku by už boli tieto nároky vysoké?
@anonym_8e00cc to “okolie” pravdepodobne chnaplo prveho, ktory bol ochotny zostat a teraz je to “okolie” nespokojne ale tak ma “aspon niekoho”.
Este raz - baba ma uplne zakladne naroky na partnera, nech sa toho drzi. Ja tu vazne nevidim priestor, z coho by mala zlavit.
Ja som mala nároky ešte omnoho vyššie a to ako slobodná mamička, teraz som šťastne vydatá, tiež mi hovorili, že kto bude chcieť slobodnú mamičku, ale ja som sa neuspokojila s priemerom 🙂. Normálne nároky, nepotrebuješ mať dospelé decko na krku. Možno budeš musieť dlhšie počkať, veľa sa zoznamovať, ale nakoniec verim, že to vyjde, držím palce.

Dievča vyberaj rýchlo lebo za chvíĺu nebudeš mať z čoho. Nároky máš pomerne vysoké. Ale tak asi si to môžeš dovoliť.