Mám začať vzťah bez chémie?
Ahoj baby, hľadám iný pohľad na vec. Nie aby ste mi povedali co mam robiť, ale vaše názory, skúsenosti, postrehy. Som rozvedená vyše roka. V podstate som nehľadala dáky vztah lebo som sa chcela hlavne deťom venovať , ale zároveň nechcem zostať navždy sama. Chyba mi daka intimita, aj daka podpora. No do môjho života prišiel zrazu chlap ktorý má vážny záujem o dlhodobý vzťah. Ako milý ba priam až extrémne milý pozorný, snazi sa vidí nás už v ďalekej budúcnosti. Nie je mi s nim zle, dobre mi je s ním lebo mame rovnaké záujmy aktivity vlastne dá sa povedať ze takého chlapa som vždy chcela veselý úprimný aktívny dobrý k ľuďom ku mne.
ALE mam pocit ze mi celkom nerozumie. Na všetkom sa musíme dlhšie dohadovať, nie som si istá ci hneď na prvú pochopí môj humor. Asi by som to zhrnula ze chyba chémia. Co s tým?
@sklobetonka presne - ako je to dlho? Ale daj na svoj instinkt. Ak už teraz je ALE, tak sa to skor zhorší než zlepší.
bez chémie u mňa o ničom...
"milý ba priam až extrémne milý pozorný, snazi sa vidí nás už v ďalekej budúcnosti.po tejto vete má striaslo
Ako môže niekto vidieť ďalekú budúcnosť?tak skoro?
Ešte keď tam nie je ani tá chémia?
Dávaj si pozor...len toľko
@majo111222 ci to nie je náhodou ten istý chlap? 😁
@lindous máš pravdu nie je to dlho ale teda celkom intenzívne je to necely mesiac 8x sme sa už stretli, píšeme si. Nie sme z jedného mesta
Nebude tento, bude iny. Mne by vadilo to dohadovanie sa a ked si nie si ista, hladaj radsej inde.
Bola by som opatrná, intuícia, ti možno niečo naznačuje, pozor na love bombing, ak sa ti to zdá príliš intenzívne... povedala by som mu určite, že chcem trochu zvolniť, spomaliť, poriadne sa spoznať... predsa len, píšeš aj o deťoch, čiže nerozhoduješ už len sama za seba a koho pustíš do ich života si treba dobre rozmyslieť... a uvidíš ako sa vyfarbí, či to bude akceptovať alebo začne tlačiť ešte viac a to by pre mňa bolo veľké nie
@vesimelonimarsista len ci nie som prieberciva
Ak uz planuje daleku buducnost tak s tym ani kamaratstvo
Skocil po tebe jak po udenom lebo si zranitelna a v jeho ociach lahka korist, nie je to seriozny muz ocakavajuci a ponukajuci seriozny vztah
Ked je taky extremne mily a planuje daleku buducnost … asi by ma pri mojej extremnej nedovere napadlo, ci to nie je nejaky uchyl … neviem ake mas velke deti, ci nema kde byvat prip nedoplatky alebo ci nekupujem nejake inac “vadne prasa” len kvoli chvostu, plno manipulatorov je naspat v obehu lebo by ich ani vlastna matka nezniesla 🤷🏻♀️ pripustam, ze vacsinou vidim v ludoch najprv to zle … len v 99 % ma este nikto pozitivne neprekvapil
...toto keď počujem, je mi to proti srsti..."vážny záujem o dlhodobý vzťah. Ako milý ba priam až extrémne milý"... cítim z toho náklak, ale ja som iný v týchto veciach 🙄🤣
Čomu však nerozumiem...
"ALE mam pocit ze mi celkom nerozumie. Na všetkom sa musíme dlhšie dohadovať, nie som si istá ci hneď na prvú pochopí môj humor. Asi by som to zhrnula ze chyba chémia. Co s tým?..."
...boli ste spolu 8x, a píšeš, že ti nerozumie(...🤔?), že sa musíte dlhšie dohadovať (...🤔?) a zároveň píšeš, že si si neni istá či hned na poprvé pochopí tvoj humor...(...🤔?)
Ja mam z toho uvedeného guláš..🙄 Môžeš to prosím nejak rozuzliť, alebo uviesť príklad..?
...k tomu este píšeš o chémii, ale ta je uplne o niečom inom, než si uviedla problémi, viď vyššie 🤔
@sklobetonka mesiac a vidí ďalekú budúcnosť🤣. Somarina...
@sklobetonka ja by som bez chemie do vztahu nikdy nesla
Bez chémie to za mňa nemá zmysel. Ak nie je už na začiatku, po 10 rokov jej veru viac nebude😅..mala som taký vzťah, veľmi úžasný chlap ale chýbalo tam toto...ukončila som ho a našla inde všetko čo som hľadala, vrátane chémie 😊
@sklobetonka ahoj, ja som si začala vzťah bez chémie (z mojej strany, bolo to skôr rozumové rozhodnutie), ale musím povedať, že všetko ostatné fungovalo na 100% a vyslovene som vedela, že to je presne to, čo do života hľadám. Tá chémia tam potom prišla. To, čo opisuješ, znie skôr ako komunikačný problém a do toho by som, úprimne, nešla. Keď riešiš ťažké porozumenie už teraz na začiatku, čo to bude o rok/dva, až sa prestane snažiť?
@sklobetonka extremne mily a vidi daleku buducnost? To by mi blikala kontrolka. Takyto hrrr chlap sa vacsinou casom ukaze ako psychopat,manipulator. Chemia musi byt a aj vzajomne porozumenie. Nenechaj sa ovplyvnit sladkymi recami.
Po tak kratkom čase už vidí ďalekú budúcnosť so ženou s deťmi? Hm. S deťmi by si mala byť extrémne opatrná a prieberciva. Či on nehovorí čo si myslí že chces počuť aby ta uvaril? Nezdá sa mi to. Hľadá ženu alebo lahku korisť?
@sklobetonka Nešla by som do toho. Ak by ste si aspoň v 90% veciach rozumeli, tak by bolo pravdepodobné že chémia alebo aj láska časom príde. Ale ak sa už teraz nepohodnete na veľa veciach, tak lepšie už to nebude.

Ako dlho sa už poznáte? Podľa toho čo hovoríš, predpokladám, že nie dlho, v tom prípade môžete iba randiť, spoznávať sa, dať tomu nejaký čas, či sa zladíte, či si sedíte humorom, názormi.. povedala by som mu to takto, ak nepochopí a moc tlačí na to, že chce rýchlo rýchlo vážny vzťah, cúvla by som....