icon

Mám žiarliť na ženu v priateľovom aute?

vikiii32
7. okt 2024

Ahojte. Videla som ako priateľovi nastupuje nejaká iná žena do auta. Mám žiarliť?

thereisabear
7. okt 2024

Môžeš sa normálne opýtať, kto to bol.

koniarova
7. okt 2024

A čo ti pomôže, keď budeš žiarliť? Čo sa ho na to normálne opýtať? Ale ty už zrejme dôvod na žiarlivosť máš.

kavasmliekom
7. okt 2024

Kľudne môžeš žiarliť, ale aj sa opýtaj kto to bol.

ibatanecnica
7. okt 2024

To uz zadany chlap nemoze odviest inu zenu? Kolegynu znamu.....

sissy27
7. okt 2024

@vikiii32 dobre, toto uz je iny bizar, ked sa sem niekto pride opytat, ake ma mat pocity 🙈🙈🙈 ved bud ziarlis alebo nie, to si nevyberas. A normalne sa frajera spytaj o co islo, mozno povie pravdu.

casavina
7. okt 2024

Ja nerozumiem... To je ďalšia otázka nesvojprávneho človeka??? Pardon za výraz ale to je ako otázka... Bolí ma brucho, krúti mi črevá, mám ísť na wcko?? 🤦🤷😂

casavina
7. okt 2024

Alebo opäť téma na rozprúdenie debaty 😂

lizatko1009
7. okt 2024

Ak ti napisem, ze mas žiarliť, tak ti dokazem vyvolat emociu?

egonsk
7. okt 2024

@vikiii32 no to uz je uplne na rozchod a medialny linc. Ako si len mohol opovazit niekoho usadit do auta.... tsss.. ten chlapec nevie, ze uz je tvojim nedotknutelnym majetkom? 😉😁

casavina
7. okt 2024

@vikiii32 koľko máš rokov? A prečo by nemohol niekoho odviezť? Keď ty si mimo z učiteľa, on nežiarli?

drake122
7. okt 2024

Zatiaľ nedostávaš povolenie žiarliť. Prednes ďalšie dôkazy kverulantného správania danej osoby, potom zvážime udelenie povolenia žiarliť na dobu určitú, t.j. 10 dní.

andymi
7. okt 2024

...ak k nemu nastupovala dlhonohá blondýna v sexi minisukni tak žiarli, ak iba upotená suseda so 4 taškami nákupu a uvrešťaným dieťaťom tak fakt nemusíš 😀 ...ach koho toto baví???

aliziana
7. okt 2024

nuž, to bude vzájomné žiarlenie, Ty na inú ženu, on na učiteľa... :P

vanilkovazmrzka
7. okt 2024

Ano, ziarli, od teee raz

jankasmejka
7. okt 2024

@vikiii32 mať teba za priateľku, tak ako chlap vozím cudzie ženy v aute každý deň od rána do večera.🙄🤔

mnamko
7. okt 2024

Joj ženy aké ste tu hrdinky, neverím,žeby vám nevadilo keby váš chlap urobil to isté.No.mne by to vadilo aj by som žiarlila a neviem či by som uz bola v kľude.Opytaj sa ho aj keď pravdu ti možno nepovie.

zobaka
10. okt 2024

tak zavisi ci viezol milenku, alebo znamu, ktora sa niekde ponahlala, podla toho sa rozhodnes🧐😃