Mám žiarliť na ženu v priateľovom aute?
Ahojte. Videla som ako priateľovi nastupuje nejaká iná žena do auta. Mám žiarliť?
A čo ti pomôže, keď budeš žiarliť? Čo sa ho na to normálne opýtať? Ale ty už zrejme dôvod na žiarlivosť máš.
Kľudne môžeš žiarliť, ale aj sa opýtaj kto to bol.
To uz zadany chlap nemoze odviest inu zenu? Kolegynu znamu.....
Ja nerozumiem... To je ďalšia otázka nesvojprávneho človeka??? Pardon za výraz ale to je ako otázka... Bolí ma brucho, krúti mi črevá, mám ísť na wcko?? 🤦🤷😂
Alebo opäť téma na rozprúdenie debaty 😂
Ak ti napisem, ze mas žiarliť, tak ti dokazem vyvolat emociu?
Zatiaľ nedostávaš povolenie žiarliť. Prednes ďalšie dôkazy kverulantného správania danej osoby, potom zvážime udelenie povolenia žiarliť na dobu určitú, t.j. 10 dní.
...ak k nemu nastupovala dlhonohá blondýna v sexi minisukni tak žiarli, ak iba upotená suseda so 4 taškami nákupu a uvrešťaným dieťaťom tak fakt nemusíš 😀 ...ach koho toto baví???
nuž, to bude vzájomné žiarlenie, Ty na inú ženu, on na učiteľa... :P
Ano, ziarli, od teee raz
@vikiii32 mať teba za priateľku, tak ako chlap vozím cudzie ženy v aute každý deň od rána do večera.🙄🤔
Joj ženy aké ste tu hrdinky, neverím,žeby vám nevadilo keby váš chlap urobil to isté.No.mne by to vadilo aj by som žiarlila a neviem či by som uz bola v kľude.Opytaj sa ho aj keď pravdu ti možno nepovie.
tak zavisi ci viezol milenku, alebo znamu, ktora sa niekde ponahlala, podla toho sa rozhodnes🧐😃

Môžeš sa normálne opýtať, kto to bol.