Mama môjho priateľa sa pýtala, kto je to so mnou na fotke
Ma upozornila ked som si na fb pridala do príbehu fotku s kamarátom.. poznám sa sním od 12 rokov. Môj terajší o nom vie. A hneď mi pisala ze kto to je aj môjho priateľa sa pýtala. Je to normálne?
@anonym_autor pýtala sa ,nevie tak sa opýtala
je to buď pletkárka alebo chce mať s tebou blízky vzťah.. takže buď to nie je normálne alebo je 🤷♀️
je to buď pletkárka alebo chce mať s tebou blízky vzťah.. takže buď to nie je normálne alebo je 🤷♀️
@biba_18 Aka pletkarka? Je to perspektivna svokra, tak ju zaujima, s kym si synova priatelka dava fotku na fb.
@anonym_autor nádejnú svokru by som rozhodne nemala medzi priateľmi
Ja som ešte len chodila s mojim už manželom. A bola som v kine na film s kamarátom. Zhodou okolností sme vychytali nejakú vianočnú romantiku, lebo sme šli len tak, prvoplánovo na vianočný film. A videla ma tam sesternica môjho muža.
Neprišla ma pozdraviť ani nič. No hneď letela fotka manželovi, že som v kine s "cudzím" chlapom, či o tom vie a ako mi to môže dovoliť 😂😂 trošku mi to pripomína tvoju nádejnú svokru. Aj keď veľmi záleží od toho, akým spôsobom sa ťa na neho pýtala a aj ako sa to pýtala tvojho frajera (a aj kedy).
Spýtala sa ťa aspoň, či bol dobrý film ?😅
@spongebob1 rozumieš slovnému spojeniu buď - alebo? mám taký pocit nejako že veľmi nie…
@spongebob1 rozumieš slovnému spojeniu buď - alebo? mám taký pocit nejako že veľmi nie…
@biba_18 Ty nechapes. Slecna este nema rozum, ked vsetko vesa na socialne media. Otoci sa to proti nej. Kamarat je krasavec a potrebovala sa pochvalit?
@anonym_autor to je také typické nezrelé správanie... tváriť sa že mám 120 najlepších super kamarátov ktorí má nosia na rukách, zbožňujeme sa ,,ale sme len kamarati".... ja byt tvoja svokra tak dohovaram synovi aby dal ruky prec od takej koketnice.
@anonym_autor Ahoj, a co je na tom,ze sa opytala? Ked mas svedomie ciste, priatel o tom vie ako pises, tak co riesis? Akoze ti potom jeho mama nejako vynadala, ci? Lebo ked nie, tak nechapem, naco toto vobec riesis. Si jej mala povedat, ze ho poznas od detstva a je ti ako brat. Nemam problem, vyrobim si, ci ako?🙂
@anonym_autor to je také typické nezrelé správanie... tváriť sa že mám 120 najlepších super kamarátov ktorí má nosia na rukách, zbožňujeme sa ,,ale sme len kamarati".... ja byt tvoja svokra tak dohovaram synovi aby dal ruky prec od takej koketnice.
@simona20201309 to keď ma žena priateľa, tak ma odvrhnut všetkých kamarátov z detstva mužského rodu? A to už prečo? Co je na tom zle? Ze dala s ním foto na Facebook? Keby nedala, je to ôk?
@motylik2559 myslím že dospelá žena nemá byť jak dement aby sa pýtala priateľky syna na sieťach...
@motylik2559 myslím že dospelá žena nemá byť jak dement aby sa pýtala priateľky syna na sieťach...
@biba_18 Ja zas nevidim na tom nic zle, ak sa slusne opytala🤷♀️ a nerobila za to nejake sceny. Autorka neuviedla nic blizsie, takze zbytocne tu ideme polemizovat. Kazdy moze mat na toto iny pohlad a ja nejdem sudit ani sa dohadovat, ktory je ten spravny. Kazdy ako ma nastavene hranice. Ak s jeho mamou dobre vychadza a opytala sa slusne nevidim dovod to dalej rozmazavat...ak nevychadzaju spolu dobre, tak potom je otazka naco ju ma vobec medzi priatelmi🤷♀️ Je to hop alebo trop.
@anonym_autor trocha si o sebe myslíš, že si pupok sveta, že?Mohla si myslieť, že to je bratranec, kolega, bývalý frajer atď...aký bol dôvod tam dať tú fotku?Bola to čistá zvedavosť zo strany jeho matky nechces otázky nepridávaj fotky
@motylik2559 autorka jej odpíše že kamarát. a bude tam kde bola pred otázkou…
@motylik2559 autorka jej odpíše že kamarát. a bude tam kde bola pred otázkou…
@biba_18 To,ze jej nepovie,ze je to kamos od detstva a ze jej je napr.ako brat je uz zial autorkina hlupost. Tiez som mala dlhe roky kamosa, ktory mi bol ako brat a nemal s tym nikto problem, dokonca vtedajsi partner (teraz ex) bol s nim za ten cas kamosi. Je dolezite, ako to autorka poda. Ale na otazke od jeho mami pokial bola slusne a normalne podana, nevidim nic tragicke🤷♀️🙂

Pokiaľ o to tvoj priateľ vie a nemá s tým problém neriešila by som to s nikým. Vo vzťahu ste dvaja a pokiaľ si dôverujete to je hlavné. 😊