icon

Mama neschvaľuje môjho priateľa

emussa
5. máj 2025

potrebovala by som radu ohladom toho ze moja mama nema rada mojho priatela. mam 18, on je odo mna o rok starsi a chodime spolu uz 7 mesiacov. s mojim ocom velmi dobre vychadza aj otec ho ma velmi rad. priatel mi vzdy da co mi na ociach vidi , nikdy sa so mnou nehada, nekrici , neublizuje mi, naopak je mi velmi velkou oporou a zaroven aj najlepsi kamarat. jediny problem je vsak moja mama ktora sa mi ho z nejakych neznamych dovodov snazi vyhovorit. stale mi hovori ze jej nie je sympaticky a ze mam na viac, po novom zacala ze sa k sebe vobec nehodime pretoze on mal asi 3 vztahy zatial co ja iba jeden. uz nevie co by si na neho chudaka vymyslela a tak zacala ze je skaredy, ze nie je to chlapec pre mna pretoze nie je na takej urovni ako ja a podobne. ona totiz nie je spokojna s nikym a s nicim ani s mojimi kamaratmi ani s nikym s kym sa stretavam. ked niekam idem tak nemozem lebo jej to vadi a ak nejdem tak krici ze nemam kamaratov. raz si dokonca nemala co vymysliet a tak povedala ze ma priatel týra pretoze ma pred nou objal okolo pliec a ja som na ramene mala modrinu co sa mi stala pri incidente v praci. neviem uz naozaj co s tym mam robit pretoze priatela velmi lubim a zaroven viem ze jej nebude nikdy nikto dobry.

deti95060810
5. máj 2025

mama asi vidí to - čo nevidíš na priateľovi ty. pre svoje ružové okuliare.

colsami
5. máj 2025

Tak mat v 19tich uz "stvrty vztah" tj stvrtu frajerku tiez moze vyvolavat rozne pocity 🙃

ukgirls
5. máj 2025

@emussa si dospela .. popracuj na sebe a na tom aby si sa co najskor odstahovala a osamostatnila ... nic ine ti neostava ak nesuhlasi s nikym a nicim ..jej povaha sa uz nezmeni

gribka1
5. máj 2025

Ako by si svojho priateľa opísala?

pralinka25
5. máj 2025

tazko takto povedat. ano moze to byt aj tak ze vidi nieco co ty nie lebo si zalubena a vtedy zvykneme mnoho veci prehliadat.
na druhej strane to kludne moze byt aj pripad ako bola moja kolegyna co synovi odplasila kazdu frajerku az jej ostal na ocot v 50 rokoch sam. co na neho hovoria tvoje kamosky?

pralinka25
5. máj 2025
@colsami

Tak mat v 19tich uz "stvrty vztah" tj stvrtu frajerku tiez moze vyvolavat rozne pocity 🙃

@colsami ale zas nie je vztah ako vztah. ja som mala tiez do 18 kopec frajerov ale bolo to proste len taka zabavka. nehladala som nic vazne ani som s nimi nespala. vlacili sme sa za rucicky,bavili sa. nevieme ako to mal on. netreba hned hikat.

thereisabear
5. máj 2025

@emussa a akú má školu/prácu? Nemá s tým problém?

personality
5. máj 2025

Mojej sa tiež nikdy nikto nepáčil, mam 40 a už ju neinformujem o ničom zo súkromia. Nepáčil sa jej ani Ricky Martin, ktorý sa mi páčil v puberte, vraj nie je až taký úžasný. 😂

isis234
5. máj 2025

Ak si vy rozumiete, aj otec ho má rád, nie je dôvod, aby si sa s ním rozišla, lebo.... mama má s ním problém.
Ty s ním budeš žiť. Šetrite, aby ste sa po svadbe osamostatnili- ak plánujete budúcnosť.
Choďte spolu na výlet, dovolenku, aby si ho lepšie spoznala.
Že mal 3 vzťahy? Možno sa v nich mýlil. Nemali spoločné záujmy

lija22
5. máj 2025

mama pozna jeho rodicov? Nemoze tam byt nieco, o com nevies z minulosti medzi tvojou mamou a jeho rodicmi?

janetinka27
5. máj 2025
@personality

Mojej sa tiež nikdy nikto nepáčil, mam 40 a už ju neinformujem o ničom zo súkromia. Nepáčil sa jej ani Ricky Martin, ktorý sa mi páčil v puberte, vraj nie je až taký úžasný. 😂

@personality v rickovi martinovi sa nemylila 🤭

personality
5. máj 2025
@janetinka27

@personality v rickovi martinovi sa nemylila 🤭

@janetinka27 tak zjavne nevieš ani správne napísať meno, tak tento komentár ignorujem 😂

janetinka27
5. máj 2025
@personality

@janetinka27 tak zjavne nevieš ani správne napísať meno, tak tento komentár ignorujem 😂

@personality napisala som to meno zle? zjavne asi nie som vtipna ako som si myslela 🤣

babydesire
5. máj 2025

@emussa tak to je tazko,,to je pohlad iba z tvojej strany,,ale asi nema z neho dobry pocit..mozno je to tym..a mozno caka nieco viac a lepsie pre teba,,tazko povedat,,zite si svoj zivot a casom uvidis

zmrzlinka2021
5. máj 2025

@emussa ak si štvrtá v poradí, vôbec sa tvojej máme nečudujem a som presvedčená, že nie si posledná.

miadi
6. máj 2025

Si jedinacik ? Mama je asi na teba nezdravo naviazana a nebola by spokojna s nikym . Mozno nikto nie je dost dobry v jej ociach. Ta story s modrinou a tyranim je alarmujuca . Vychadza mi z toho ze bud sa k tebe priatel nechova uplne spravne a nevidis to alebo je mama trosku mimo ,

komplikovana
6. máj 2025

Tvoj priatel sa nema pacit tvojej mame, ale tebe. Nevadi, ze mal nejake priatelky pred tebou. Ak je vam spolu dobre a mate plany do buducna, nie je o com.

mantilka
6. máj 2025

Áno mama môže vedieť niekedy lepšie ako dcéra, ale sú prípady keď mama môže prekaziť vzťah zo svojej hlúposti.
Nikam sa neponahlaj, ale nenechaj sa zmanipulovať mamou.
Čas ukáže, aký tvoj priateľ je. Prajem ti, aby si našla toho pravého.

emussa
autor
6. máj 2025
@lija22

mama pozna jeho rodicov? Nemoze tam byt nieco, o com nevies z minulosti medzi tvojou mamou a jeho rodicmi?

@lija22 nie nepozna, odmietla ich spoznat po tom co som povedala ze jeho mama je ucitelka

emussa
autor
6. máj 2025
@gribka1

Ako by si svojho priateľa opísala?

@gribka1 je mily , ochotny, vzdy ked sme mali nejake nezhody prisiel za mnou a chce vzdy vsetko vyriesit, nikdy mi neublizil ani sa ma nikdy nedotkol tak ze by mi urobil nejaku modrinu alebo nieco. mojej mame sa nepacia ani moje kamaratky ani nikto s kym sa stykam. vzdy hovori ze su vsetci pod moju uroven

emussa
autor
6. máj 2025
@babydesire

@emussa tak to je tazko,,to je pohlad iba z tvojej strany,,ale asi nema z neho dobry pocit..mozno je to tym..a mozno caka nieco viac a lepsie pre teba,,tazko povedat,,zite si svoj zivot a casom uvidis

@babydesire ona nemq nikdy z nikoho dobry pocit. zakazala sa mi bavit s nejakymi kamaratkami lebo mam na viac a nemam sa bavit s fetakmi (kamaratka fajcila)

emussa
autor
6. máj 2025
@thereisabear

@emussa a akú má školu/prácu? Nemá s tým problém?

@thereisabear robi casnika v jednej restauracii, uspesne zmaturoval na strednej odbornej skole. aj to je jeden z dovodov preco ho nema rada. ze len stredna odborna ked ja chodim na gympel