icon

Manžel hovorí len o sexe

16. feb 2026

Ahojte, potrebujem radu, lebo už neviem kto z nás dvoch (ja alebo manžel) je ten vadný. S manželom nám troskota vzťah, sme spolu 15 rokov. Máme 2 malé deti. Kedysi sme mali aktívnejší sexuálny život, teraz je už len sporadický, pretože manželove reči a sexuálne pohnútky mi už začali tak prekážať (pred pár rokmi), že sa mi až hnusí. Kedysi ešte pred detmi sme s manželom sporadicky používali aj sex. pomôcky, avšak manžel to začal preháňať- kazdy sviatok, Valentín, vianoce, len tak, nakupoval rôzne pomocky, prádielka- ked som mu povedala ze STAČÍ, neželám si dalsie, nezabralo. Už po pôrode, keď som bola pribratá, telo "rozkysnuté", zašité, stále mal rôzne želania, ako chce aby som si obliekala tieto prádielka- ktoré mimochodom ani nesedeli mojej aktuálnej velkosti, ked som povedala nie- bol urazený. Jeho komunikácia je len o sexe. Príde z práce a rozpráva mi, čo nové v oblasti sexu zažili a rozprávali jeho kolegovia, preposiela si s kamarátmi a kolegovcami stále sexuálne videa, ktoré mi potom s nadšením ukazuje. Už viackrát som mu povedala, ze ma vobec nezaujímajú sexuálne zážitky jeho kolegov, kto koľko partneriek vymenil, s ktorou aký bizár skúsil (mám pocit ze im zavidí),mám kopec iných starostí a tém na rozoberanie a nie stále dokola to isté...kto koho objavil na OF z okolia, asi si medzi kamarátmi hľadajú, nejake známe ženy z okolia. Čím viac mu vysvetľujem, ze mna to nezaujíma, hnusi sa mi to, tak tym viac. Akoby si to ani neuvedomoval. Nemám uz ani zaujem o sexuálny zivot s nim, pretože aj to mi sem tam počas sexu zadriw, ze by sme mohli skúsiť trojku- co uz mimochodom mame vydiskutovane, ze neprichádza do úvahy. Myslím si, ze potrebuje asi pomoc odborníka.

Strana
z4
anonym_7dcfc3
16. feb 2026

Spolu by ste mali navštíviť sexuológa/partnerskú poradňu obaja si myslím a ak to chcete zachrániť, tak sa stretnúť niekde uprostred... chýba mu to, tak tým žije aspoň virtuálne a tebe sa tým hnusí a tak mu to odpieraš a už ste v začarovanom kruhu... si otvorená aj ty kompromisu a spraviť nejaký krok ku nemu? napríklad tým prádlom...

anonym_8057c4
16. feb 2026

@anonym_autor Ber to pozitívne, že túži po tebe. Musíš mu nejako pekne vysvetliť, kde sa váš vzťah nachádza a ako to cítiš ty. Určite si mu to už vysvetľovala, ale asi nie dostatočne milým a príjemným tónom. Myslím, že je aj dosť ovplyvnený kamarátmi, a preto toto považuje za normálne — a to mu nevysvetlíš, že to normálne nie je, ak má kopu kamarátov, čo robia presne to isté. Vysvetli mu, že je už dospelý, nie nejaký puberťák, a že má doma dospelú manželku. A ty sa ho tiež skús pochopiť. Buď k nemu príjemná, lebo čím budeš podráždenejšia, tým sa to bude zhoršovať. Ja viem, je to ťažké. Ale ako vždy platí pravidlo: čím príjemnejším a mäkkým tónom mu to budeš vysvetľovať, tým viac sa to dostane do jeho mužskej hlavy. Lebo ak to nerobíš absolútne úprimne a mimoriadne milo, zapne sa v ňom mechanizmus, že naňho niekto útočí, a také informácie sa do jeho vnútra vôbec nedostanú.

anonym_5ef881
16. feb 2026

@anonym_autor Nechutný, nedozrety debil. Taký primitiv by sa hnusil asi každej

anonym_e6d7ea
16. feb 2026

Chudak, je nevytrtkany.

anonym_1277e2
16. feb 2026

@anonym_autor to, akym stylom to hovori, ale aj "co", tak uz by som nemala chit nic vysvetlovat.
Mna zaujimaju manzelove city a potreby, ale ak by mi toto robil, tak je to dokaz, ze jeho nezaujimam ja ako osoba, a to by som nezniesla. Tu aroganciu a natlak. A okrem ineho, zvrhlost. Pretoze v 1 kuse rozoberat s kolegami sex, je nacisto drbnute podla mna.
Prosim Ta, to ako zacalo? Stupnuje sa to?
Baby na OF? Trojka? Po tom, co Ta pozna a taketo veci su vydiskutovane davno? Co cakal, ze po 2 detoch sa to zmeni a nebudes mat co ine na starosti, len toto?

anonym_ede2e4
16. feb 2026
@anonym_8057c4

@anonym_autor Ber to pozitívne, že túži po tebe. Musíš mu nejako pekne vysvetliť, kde sa váš vzťah nachádza a ako to cítiš ty. Určite si mu to už vysvetľovala, ale asi nie dostatočne milým a príjemným tónom. Myslím, že je aj dosť ovplyvnený kamarátmi, a preto toto považuje za normálne — a to mu nevysvetlíš, že to normálne nie je, ak má kopu kamarátov, čo robia presne to isté. Vysvetli mu, že je už dospelý, nie nejaký puberťák, a že má doma dospelú manželku. A ty sa ho tiež skús pochopiť. Buď k nemu príjemná, lebo čím budeš podráždenejšia, tým sa to bude zhoršovať. Ja viem, je to ťažké. Ale ako vždy platí pravidlo: čím príjemnejším a mäkkým tónom mu to budeš vysvetľovať, tým viac sa to dostane do jeho mužskej hlavy. Lebo ak to nerobíš absolútne úprimne a mimoriadne milo, zapne sa v ňom mechanizmus, že naňho niekto útočí, a také informácie sa do jeho vnútra vôbec nedostanú.

@anonym_8057c4 Jaj, že príjemne a milo, tak by dostal panvicou po hlave, že až, debil jeden nevytraseny.

br4n
16. feb 2026

Nuž, buď to začnete riešiť, alebo sa môže stáť... Že zrazu už nebudeš ty, s kým chce sex... A keďže ty ho vlastne ani nechceš...

anonym_ed5a2a
16. feb 2026

Zutekala by som. Hnudil by sa mi tak ako Tebe

anonym_8057c4
16. feb 2026
@anonym_ede2e4

@anonym_8057c4 Jaj, že príjemne a milo, tak by dostal panvicou po hlave, že až, debil jeden nevytraseny.

@anonym_ede2e4 No presne takto vznikajú takéto nezhody. On totiž vôbec nevie, čo sa deje, lebo to nemal milo hneď na začiatku vysvetlené, ale dostal to podráždene, a tým to do jeho ozajstného vedomia neprišlo. Ďakujem za názorný príklad. Aj ked s tebou suhlasim.

anonym_ede2e4
16. feb 2026
@anonym_8057c4

@anonym_ede2e4 No presne takto vznikajú takéto nezhody. On totiž vôbec nevie, čo sa deje, lebo to nemal milo hneď na začiatku vysvetlené, ale dostal to podráždene, a tým to do jeho ozajstného vedomia neprišlo. Ďakujem za názorný príklad. Aj ked s tebou suhlasim.

@anonym_8057c4 Tak autorka v prvom rade musela vedieť, koho si berie. Prehnane sexuálne založený musel byť už aj predtým. Mne osobne by toto strašne liezlo na nervy a chlap, co si rozpráva intimnosti o sexe s kolegami, je u mňa primitiv. Ja by som sa do takéhoto zväzku nikdy nedostala, preto mi príde absurdne toto s niekym milo a príjemne komunikovať.

anonym_d03e8f
16. feb 2026

Asi veľa robí j kolektív v ktorom pracuje. Jeden druhého tam hecuje.
Pozor, aby ti nezačal neskoro chodiť z práce. Poznám ženatých, nevybujačených chlapov. Milenku si nájde raz - dva.

anonym_8057c4
16. feb 2026
@anonym_ede2e4

@anonym_8057c4 Tak autorka v prvom rade musela vedieť, koho si berie. Prehnane sexuálne založený musel byť už aj predtým. Mne osobne by toto strašne liezlo na nervy a chlap, co si rozpráva intimnosti o sexe s kolegami, je u mňa primitiv. Ja by som sa do takéhoto zväzku nikdy nedostala, preto mi príde absurdne toto s niekym milo a príjemne komunikovať.

@anonym_ede2e4 Na svete sú dva druhy ľudí – tí, čo dosiahnu, čo chcú, a tí, čo povedia, čo chcú. Ale úplne ťa chápem. Len s tebou nesúhlasím, že je to problém autorky, ako naznačuješ, keď píšeš, že musela vedieť, koho si berie. Ľudia sa menia a nikdy nevieš, akým smerom. V tomto prípade ho asi ovplyvnila partia, do ktorej chodí.

arianna25
16. feb 2026

A to aj manžel rozpráva kolegom čo robil s tebou? Predpokladám že áno, keď sa tam vyťahujú všetci s kadejakými úlovkami, pletkami a zážitkami. Mali by sa asi ukľudniť všetci tam v tej práci

anonym_ede2e4
16. feb 2026
@anonym_8057c4

@anonym_ede2e4 Na svete sú dva druhy ľudí – tí, čo dosiahnu, čo chcú, a tí, čo povedia, čo chcú. Ale úplne ťa chápem. Len s tebou nesúhlasím, že je to problém autorky, ako naznačuješ, keď píšeš, že musela vedieť, koho si berie. Ľudia sa menia a nikdy nevieš, akým smerom. V tomto prípade ho asi ovplyvnila partia, do ktorej chodí.

@anonym_8057c4 Ale ano, sexuálny apetít sa dá dosť dobre odhadnúť ešte predtym. Ja som takto z posledného vzťahu vycuvala, presne z tohto dôvodu.

anonym_8057c4
16. feb 2026
@anonym_ede2e4

@anonym_8057c4 Ale ano, sexuálny apetít sa dá dosť dobre odhadnúť ešte predtym. Ja som takto z posledného vzťahu vycuvala, presne z tohto dôvodu.

@anonym_ede2e4 A dobre si spravila, ked ti to vadi, tak preco trapit aj seba aj jeho.

svokrinjazykmonika
16. feb 2026

@anonym_autor ale moja potom nebuď prekvapená keď si nájde inú. To že si matka neznamená, že nie si žena a manželka.

anonym_3bbc1b
16. feb 2026

@anonym_autor Ahoj, tvoje pocity nie sú 'vadné'. To, čo prežívaš, je prirodzený odpor zdravej ženy voči tomu, že ju vlastný muž prestal vnímať ako človeka a začal ju vnímať ako hračku.

Tu je pár tvrdých faktov, ktoré ti možno pomôžu sa v tom zorientovať:
On žije v ilúzii, nie v realite: Tvoj manžel si neustálym sledovaním videí a rečami s kolegami totálne 'odpálil' schopnosť vnímať skutočnú intimitu. Porovnáva ťa s nereálnym svetom z internetu a to je voči tebe obrovská nespravodlivosť. To, že ti núti prádlo, ktoré ti nesedí, len potvrdzuje, že mu nejde o teba, ale o jeho predstavu.
Sexuálny 'fast-food': To, čo on robí, je duchovný a mentálny konzum. On sa snaží zaplniť nejakú svoju vnútornú prázdnotu alebo nudu sexom, ale nevidí, že tým v skutočnosti ničí váš vzťah. Ak muž nedokáže prebrať zodpovednosť za svoje oči a svoju myseľ, začne sa manželke logicky hnusiť, pretože cíti, že je len nástrojom jeho uspokojenia.

Potrebuje 'facku' od reality: On si to zjavne neuvedomuje, lebo v jeho okolí (kolegovia) je toto správanie normou. Povedala si mu, že ťa to nezaujíma, ale on to neberie vážne. Tu už nepomôže len 'vysvetľovanie'. Musíš si postaviť veľmi tvrdú hranicu. Niečo v zmysle: 'Pokiaľ sa tvoja komunikácia nezmení na úctu ku mne ako k tvojej žene a matke tvojich detí, nečakaj odo mňa žiadnu intimitu. Tvoje videá a reči kolegov ma urážajú a ja v tomto prostredí odmietam fungovať.'

Odborník alebo spoločenstvo: Máš pravdu, on potrebuje pomoc. Ale najmä potrebuje pochopiť, že sex nie je výkon alebo bizár z OF, ale rozhodnutie sa pre jednu jedinú ženu. Pokiaľ si on neprizná, že je na tom sexuálnom balaste závislý, nič sa nezmení.
Nie si hysterka a nepreháňaš. Chrániš si svoju dôstojnosť. Žena nie je figurína na prádlo, ale bytosť, ktorá potrebuje byť milovaná pre to, kým je, a nie pre to, čo dokáže v spálni podľa návodu z internetu.“

anonym_5ef881
16. feb 2026
@svokrinjazykmonika

@anonym_autor ale moja potom nebuď prekvapená keď si nájde inú. To že si matka neznamená, že nie si žena a manželka.

@svokrinjazykmonika To ako vážne? Kôli tomu, aby si * nedajbože niekoho nenašiel " mu bude všetko tolerovať, a sexovať Non stop kedy a ako si on zmyslí? Ty si čo, žena, či renta na podlahu?

anonym_fd067c
16. feb 2026

Daj mi na neho kontakt, takého muža hľadám. Pri mne po týždni bude plakať, že sex už nikdy nechce!

anonym_a072fe
16. feb 2026
@anonym_fd067c

Daj mi na neho kontakt, takého muža hľadám. Pri mne po týždni bude plakať, že sex už nikdy nechce!

@anonym_fd067c davaj adresu , pošlem aj svojho !

viera77
16. feb 2026

Treba ho asi poriadne zapriahnuť do roboty, lebo mladý muž má asi príliš veľa voľného času, keď má rozumček zamestnaný iba sexom a zvrhlosťami. A navrhujem gumenú Anču na najbližší sviatok mu darovať, tú môže nadrapovať nonstop a o kopec zážitkov bude mať postarané aj pred kolegami.

marca12
16. feb 2026
@anonym_8057c4

@anonym_8057c4 Ako sa len mylis.To nie je tuzba po nej,to je posadnutost sexom.

viera77
16. feb 2026
@marca12

@marca12 Presne, to je jednoducho prasa, doslova pudové správanie zvieratka v ruji.

anonym_fd067c
16. feb 2026
@anonym_a072fe

@anonym_fd067c davaj adresu , pošlem aj svojho !

@anonym_a072fe veď daj kontakt a beriem aj tvojho. Ver mi, že by o sexe už ani nekecol!

viestta
16. feb 2026
@arianna25

A to aj manžel rozpráva kolegom čo robil s tebou? Predpokladám že áno, keď sa tam vyťahujú všetci s kadejakými úlovkami, pletkami a zážitkami. Mali by sa asi ukľudniť všetci tam v tej práci

@arianna25 a 90%tych historiek je navymyslanych a pan manzel to zozerie aj s navijakom. Keby nemal v hlave piliny, vedel by filtrovat. Potom ma komplexy, ze on je len "uboziatko" a jeho kamosi su borci, tak doma robi peklo. Tam bude problem v inom organe, nie v tom co ma v medzinozi.

anonym_aa1f63
16. feb 2026
@anonym_fd067c

@anonym_a072fe veď daj kontakt a beriem aj tvojho. Ver mi, že by o sexe už ani nekecol!

@anonym_fd067c a co s nimi take by si urobila/urobil, ze by ich chut presla? 😂 to ma zaujima

anonym_8057c4
16. feb 2026
@marca12

@marca12 ale v tom pripade by ju uz davno podvadzal a o nu by ani nezakopol, alebo nie?

bielasovicka
16. feb 2026

@anonym_autor aj mne by sa hnusil takýto idiot 🤮 🤮

anonym_fd067c
16. feb 2026
@anonym_aa1f63

@anonym_fd067c a co s nimi take by si urobila/urobil, ze by ich chut presla? 😂 to ma zaujima

@anonym_aa1f63 bičovala v miestnosti meter x meter 😉

anonym_1277e2
16. feb 2026
@anonym_ede2e4

@anonym_ede2e4 hej, presne...
@anonym_ede2e4 ale sexualny apetit je jedna vec, ale toto, co tento robi, to je uz chore.

Strana
z4