icon

Manžel má tajnosti: Dá sa mužom veriť?

31. mar 2026

Takže chcem začať tým že chlap vám nikdy pravdu nepovie až kým ho neprichitite. Napríklad že sa mu páčia iné a ty si doma iba tá čo uprace ,vyperie a navarí mu pretože po ženskej Franke potrebuje už niekoho iného so ktorých sú zblaznene a snami to len hrajú.Preto apelujem na každú žena ktorá si myslí že jej vzťah alebo manželstvo v poriadku pretože pod tou milou tvárou sa niečo skrýva a to vedia len jeho kolegovia v jeho práci. No a svalmi teda snami počítajú ako so samozrejmosťou že snimi ostaneme prosím vás dávajte si pozor ale mužovi určite neverte lebo vždy to nejako zakrye. Nikdy by som to nezoatila keby nemal odpočúvaný mobil . Vyzeral ako anjelik že manželku nikdy nepodvedie ale opak bol pravdou. Všetkým ženám klamú nám za našimi očami ale skutocnosti sú iné aj pocity.

Strana
z2
sss777
31. mar 2026

@anonym_autor
Každá z nás má doma takého chlapa, akého si vybrala. Asi každému chlapovi sa páčia aj iné, veď vstupom do manželstva človek neoslepne, takže to mi ako problém nepríde. Ale ak si doma len tá, čo navarí a uprace, tak je niečo zle. Nie je treba ani odpočúvať.
A nie, nie je to tak v každom manželstve.

anonym_6f7209
31. mar 2026

A to ako si ho odpočúvala?

anonym_f9006e
31. mar 2026

Koľko toho si si hrkla?

rozculena
31. mar 2026

čo?

petamich
31. mar 2026

Hm a ak sme s manželom kolegovia, tak viem tú pravdu či neviem, zmätená som teraz 🤷‍♀️

wolf_
31. mar 2026

Ach jaj. A ženy sú dokonalé, nie? 🙄 Tak ako sa nájdu muži, ktorí klamú, podvádzajú, zatajujú,... Tak sa nájdu aj muži, ktorí sú úprimní a dá sa im veriť... Apelovať na ženy nech nikdy neveria a tvrdiť, že všetci muži klamú? Skôr sa mi tu natíska apel na to, aby sa z jedného, príp. pár sklamaní nestal z človeka zatrpknutý nikomu neveriaci tvor, ktorý vidí v druhom pohlaví len klamstvo, faloš a zlo.

anonym_7477fd
31. mar 2026

tak ano su aj ukazkovi oscarovi herci, vrat mu to aj s urokmi

anonym_6b5cc5
Včera o 01:41

A preco mu varis,upratujes,robis sluzku???on nema 2zdrave ruky.
On je chromy???Ma ich zlomene??Ci co ma s nimi???
Lebo upratovat by mal aj on,varit tiez,zapnut pracku,dat tam prasok,potom vytiahnut,zavesit tiez by mal vediet.A mali by ste to robit spolu,alebo kazdy nieco a ide to raz,dva.Nikto nikomu nerobi sluhu ale spolocne funguju v spolocnej domacnosti.

lukma
Včera o 03:23

@anonym_autor Aj dobrý človek sa môže tak zblbnúť do niekoho mimo manželstva, že úplne stratí rozum. Je mi ľúto, čo zažívaš.

a0
Včera o 05:40

Takže ty sama si sa postavila do role jeho matky a teraz plačeš, že si našiel aj ženu? Akože ja nechcem byť zlá ale často si práve týmto prístupom “ja mu varím, upratujem, periem,…” tých chlapov odstrašíte… nevravím, že je to tak vždy ale drvivá väčšina prípadov je práve chyba toto a nekomunikovanie tohto problému (z oboch strán).

o__o
Včera o 05:49

Rozmýšľala som, kto je ženská Franka 😄

magdalienka11
Včera o 05:59

Po mojich celozivotnych, každodenných skúsenostiach v práci, doma, vo svete som dospela k záveru, že muži su najsprostejsie stvorenia na zemi. Ženy odjakživa bojujú za svoju rovnoprávnosť, neustále musia vo všeobecnosti niečo dokazovať, automaticky a normálne je dané, že muzi ženy stávajú do tzv.menejcennych pozícií. Muži už len to, že sa neustále musia biť, mlatiť, začínat vojny, ako by si nevazili života..... tieto ich zmýšľania v základnom princípe života ich robí... hlúpymi. A nie, česť výnimkám v tomto prípade vobec neplatí.

moonlight1210
Včera o 06:07
@anonym_f9006e

Koľko toho si si hrkla?

@anonym_f9006e myslim, ze skor pisala v rozculeni a v nervoch.

moonlight1210
Včera o 06:08
@o__o

@o__o stranka

moonlight1210
Včera o 06:21

Ja poznam takych, co o svojej partnerke rozpravaju tak krasne, ze by si verila, ako im na nej zalezi a ako ju lubia, je ich jedina a nikdy by ju nepodviedli. Ako si vazia, ze maju rodinu. Nikdy by ju neohrozili.
A ako nechapu a odsudzuju muzov, co podvadzaju.
Hotovy “husband and daddy material”.

Ale v realite - iba sa radi pocuvaju. Su zalubeni do toho, ako mudro hovoria. Miluju sami seba pre tie pocity, ktore im take reci davaju a pre pohlady a ocenenie, ake tym u druhych vyvolaju.
(Pripadne si vyvolavaju iluziu, ze nie su este taki hajzlici, ako su.)

Pretoze obratom po tych reciach idu balit inu zenu a vyspia sa s nou.
Aby nasledne o par minut uz volali zakonitej, nieco domace s nou riesili a zakoncili telefonat: Lubim ta.

A ty len pobavene pozeras na to divadlo.

Este vacsia fraska je, ked si svedkom, ako ti ludia, co mu to kupili, potom jeho zene rozpravaju, ako velmi ju lubi. Ze poculi, s akou laskou a oddanostou o nej hovori. 😁

ivicatolic
Včera o 06:24

@anonym_autor je čas na iné pohlavie....👉😁😆😁😆🙋

enmery
Včera o 07:00
@o__o

@o__o Mne sa páči "klamú nám za našimi očami". Autorka musela byť riadne rozrušená, keď toto písala.

anonym_961a36
Včera o 07:01

@anonym_autor máš pravdu. Ani jednému chlapovi sa nedá veriť.

anonym_f6a549
Včera o 07:07

Bohužiaľ v dnešnej dobe hodnoty a priority sú na dne oceánu
iba schopní jedinci vedia žiť pravdivo, úprimne k sebe a k okoliu
Nemajú na to aby ukázali svoju tvár lebo sú vypocitavi a slabí
Je ich kopec, snáď už ľudia konečne sa dajú mentálne dokopy lebo tak prežiť svoj jediný život ako herec ,co sa hanbí za svoje ja
lebo inak by sním,,nikto,, nebol😅
A nejde len o chlapov ale aj tie ľahké ženy čo na viac nemajú ako sa motať so zadaným
Ľutujem ich, existencie čo šíria zlo pre ich zaostalosť.... čo uz

anonym_248284
Včera o 07:09

@anonym_autor tu na koňovi, veriť mužom? V žiadnom prípade! 👿 Ty nemáš žiadne tajnosti?

anonym_707c93
Včera o 07:46

@anonym_autor podla mna vela % zien dobehne neprekonatelne sklamanie zo svojho vyberu partnera. Ten sok velmi boli, poznam...preto chapem tento prispevok

akodoma
Včera o 08:47

Keď krátke sukne sú ešte kratšie ako vlani
A z bielych kolien sme sme vyplieskaní
Keď mladé maminy pred sebou tlačia schuti
Auru voňavú sme prebodnutí
Keď stokrát za večer tlačia ti z jamiek oči
Ženy po tridsiatke kamkoľvek vkročíš
Keď ako obvykle brzdí ťa vlastná kotva
Vernosť si sľuboval slepotu sotva

anonym_eb66f2
Včera o 08:53

@anonym_autor no toto je teda zúfalí výkrik, úplne cítiť sklamanie, mrzí ma to ale my ženy vieme byť rovnako zlé , ak nie aj horšie ako muži .. drž sa

anonym_1473d4
Včera o 09:09

Zeny su horsie a vies preco? Lebo je o ne vacsi zaujem. Denne maju niekolko ponuk od sexu na cokolvek. A tomu sa horsie odolava ako ked chlap chce, ale ziadna jeho nechce 😃

autor
Včera o 09:54
@anonym_1473d4

Zeny su horsie a vies preco? Lebo je o ne vacsi zaujem. Denne maju niekolko ponuk od sexu na cokolvek. A tomu sa horsie odolava ako ked chlap chce, ale ziadna jeho nechce 😃

@anonym_1473d4 máš pravdu lenže žena miluje inak ako muž a nevaži si to

anonym_18cfd9
Včera o 11:22

susedova manzelka ma kvasinkovu infekciu, myslite ze mozem mat sex s mojou manzelkou?

jesenzima
Včera o 11:32

@anonym_autor reagujem iba na nadpis. Aj ja mám tajnosti pred manželom. Dá sa ženám veriť?

anonym_494c86
Včera o 11:32
@anonym_1473d4

@anonym_1473d4 nemám žiadnu ponuku na sex, ale ...

anonym_b89810
Včera o 11:56

@anonym_autor vyplakala si sa ? Bla bla bla, vzdy zalezi od kusu ci uz medzi nami alebo muzmi.

anonym_19e4e2
Včera o 12:04

mne nikto za očami neklamal

Strana
z2