icon

Manžel nechápe, že zoznamky v manželstve sú podvádzanie

15. nov 2025

Mám pocit že sa zbláznim ženy takže prosím neodsudzuje má. Už beztak mi je hrozne ťažko už len keď to píšem.
Manžela nachádzam občasné na zoznamkach. V jeho telefóne mam dôkazy kde má svoje fotky.
Ja som nikdy zoznamky nevyužila. Videla som to v jeho emaili.
Keď som ho párkrát konfrontovalá najprv vravel že je to reklama,potom oné vyhovorky, omylom to stiahol bla bla. Omylom tam dal aj fotky svoje.take rozprávky už absolútne chápem, že je závislý na sťahovaní zoznamiek a na komunikácii s inými ženami. Doma má peknú sexi milú inteligentnú úžasnú manželku o kt môže každý iba snívať a to bez nadsazky.aj pekne zarábam takže nie je to problém.
Mám dosť jeho zatajovania, zamlciavani.
Mám pokrk všetkého. Máme len 35 rokov obaja a našla som inkriminované zoznamky už zo začiatku z nášho vzťahu neskôr po svadbe tiež. Nezmenil sa. Hoci som mu pekne a slušne vysvetlila mnohokrát, že zoznamky za mňa nie v manželstve pretože je to pre mňa podvádzanie. On mi tvrdí že bytie na zoznamkach nie je podvádzanie. Lebo nesexuje tam s nikym a nikoho sa nedotýka. Vraj podvádzanie jee čisto fyzická nevera sex

Strana
z5
autor
15. nov 2025

Ja sa nedokážem cez to preniest. Keď som sa ho pytala prečo toto všetko robí a prečo načo takéto veci čo mu v manželstve chýba povedal že nič. Že som dokonalá manželka aktuálne.
Zakážem mu to vymažem má to tam znova.
Ja sa asi zbláznim z neho.
Tvrdí mi, že to nie je nevera . Že tam je čisto len preto že chce vidieť kto je online tam a zo zvedavosti že nemá presný dôvod prečo tam je. A že nie je problém s nejakou ženou niekedy pokecať nezáväzne.
Na to keď sa ho pýtam. Či si je istý že ma miluje stále a chce so mnou byt povie že ano, že nehľadá nikoho. Absolútne. Ani na nezáväzný sex proste nič.
Vraj má sexu so mnou dosť.
Niečou vo vzťahu chýba. Asi vzruso.
Keď som sa ho spýtala čo budeme s tým robiť a čo ďalej. Že čo keď ja sa tiež dám na zoznamky lokálne na to mi neodpovedal.

autor
15. nov 2025

Mám pocit že manžel sa úplne ale úplne zbláznil.
Akobz chcel otvorený vzťah ale pritom nemáme otvorený vzťah a. Nikddy sa ani vôbec to nestane. Ja som veľmi žiarliva. Tvrdi mi že nemá rád moju prehnanú žiarlivosť a že všetko deamatizujem. Vraj je nevinný a nič zle nerobí.prepacte. musela som si niekomu vyliať srdce.
Zvažujem separaciu a oddelené bývanie.

zuzanita1609
15. nov 2025

Ale veď keď niečo podobné robil pred manželstvom,ako píšeš,tak si asi dúfala,že manželstvo ho nejako zmení či čo? Nerozumiem,ak si si nebola istá vtedy,prečo teraz tvrdíš,že sa zbláznil? Veď robí stále to,či robil aj predtým. Skôr si dovolím tvrdiť,že ty si sa zbláznila,keď si si ho zobrala. Prepáč za úprimnosť.

anonym_4f59f9
15. nov 2025

Robil to od zaciatku vztahu a ty si si ho vzala?
What 😂😂😂😂 toto je realne ci troll?
Pockaj par rokov a prejde to do realu, garantujem
A teba nema za nic

tenerifka
15. nov 2025

Autorka, ved mu daj ochutnat jeho vlastnej mediciny, ci bude mat aj potom na vec rovnaky nazor.....

autor
15. nov 2025
@tenerifka

Autorka, ved mu daj ochutnat jeho vlastnej mediciny, ci bude mat aj potom na vec rovnaky nazor.....

@tenerifka podľa mňa by sa mu to nepáčilo.logicky. ja len .nechapem jeho pohnutkam

buminka555
15. nov 2025
@anonym_autor

Mám pocit že manžel sa úplne ale úplne zbláznil.
Akobz chcel otvorený vzťah ale pritom nemáme otvorený vzťah a. Nikddy sa ani vôbec to nestane. Ja som veľmi žiarliva. Tvrdi mi že nemá rád moju prehnanú žiarlivosť a že všetko deamatizujem. Vraj je nevinný a nič zle nerobí.prepacte. musela som si niekomu vyliať srdce.
Zvažujem separaciu a oddelené bývanie.

@anonym_autor
Tvoj manžel sa zbláznil ale do svojich pohnútok a robí z teba hlupaňu

buminka555
15. nov 2025
@buminka555

@anonym_autor

@buminka555
Však mu povedz narovinu že ti tým ubližuje

autor
15. nov 2025
@anonym_4f59f9

A teba nema za nic

@anonym_4f59f9 je mi jasné že má neľúbi hoci tvrdí opak..my sme vzatí iba dva rok. Predtým spolužitie dva roky.
Tvrdil že nikdy nemiloval nikoho viac iba mňa.
Pochybujem o všetkom.
Pred svadbou som mala indície. Sľúbil mi že všetko prenázal a viac tam nepôjde a nebude komunikovať so ženami. Je prehnity zvnútra. Cítim veľkú ranu pod pás tým čo mi urobil. Stále dookola sa placame v Tom istom

autor
15. nov 2025
@buminka555

@anonym_autor

@buminka555 ale aké pohnútky čo tým chce dokazovať sám sebe že je pekná a žiadaný ženami.?

autor
15. nov 2025
@buminka555

@buminka555
Však mu povedz narovinu že ti tým ubližuje

@buminka555 povedala som mu a dala najavo.plakala som.hadala som sa s ním. Tvrdí mi že preháňam že to sú blbosti na nete a že nemá záujem o nikoho iného.

autor
15. nov 2025
@anonym_4f59f9

A teba nema za nic

@anonym_4f59f9 nemá záujem viem už. Berie ma asi ako príťaž . Tvrdí že má miluje ale nemiluje.
Ale všetko ako by som to povedala. Také divné zoznamky také že na jednej mal polohu jakarta nastavenú pritom sme v ba. Akože choré

viestta
15. nov 2025
@anonym_autor

@tenerifka podľa mňa by sa mu to nepáčilo.logicky. ja len .nechapem jeho pohnutkam

@anonym_autor jeho pohnutky chapat nemusis, ale ak ti to vadi a nie je to pre teba prijatelne, tak zvaz ci mas ostavat v takom vztahu. On sa nezmeni ak sam nebude chciet. A zjavne nechce, pretoze to robil, robi a urcite aj bude robit, kedze pre neho je to uplne v poriadku.

autor
15. nov 2025
@zuzanita1609

Ale veď keď niečo podobné robil pred manželstvom,ako píšeš,tak si asi dúfala,že manželstvo ho nejako zmení či čo? Nerozumiem,ak si si nebola istá vtedy,prečo teraz tvrdíš,že sa zbláznil? Veď robí stále to,či robil aj predtým. Skôr si dovolím tvrdiť,že ty si sa zbláznila,keď si si ho zobrala. Prepáč za úprimnosť.

@zuzanita1609 áno čakala som že začne byť serióznejši keď sa vezmeme logicky a že to bol. Nejaký úlet že si niečo dokazoval alebo neviem.

buminka555
15. nov 2025
@anonym_autor

@buminka555 povedala som mu a dala najavo.plakala som.hadala som sa s ním. Tvrdí mi že preháňam že to sú blbosti na nete a že nemá záujem o nikoho iného.

@anonym_autor
Hmm , chlapi
Typická výhovorka aby mohol pokračovať v pozeraní na iné " holé" zadky

autor
15. nov 2025
@viestta

@anonym_autor jeho pohnutky chapat nemusis, ale ak ti to vadi a nie je to pre teba prijatelne, tak zvaz ci mas ostavat v takom vztahu. On sa nezmeni ak sam nebude chciet. A zjavne nechce, pretoze to robil, robi a urcite aj bude robit, kedze pre neho je to uplne v poriadku.

@viestta len ja asi celkom nerozumiem ako môže byť niekto na zoznamke keď je ženatý. A ešte mi povedal že to sú sociálne platformy nie zoznamky to je úplne zvratene čo mi rozpráva.
Vraj nevera je iba sex s inou ženou nie písanie. Toto je choroba čo mi píše. Tvrdí mi že vsak každy každému píše :O že je taká doba

autor
15. nov 2025
@buminka555

@anonym_autor
Hmm , chlapi
Typická výhovorka aby mohol pokračovať v pozeraní na iné " holé" zadky

@buminka555 no keby iba obkukaval. On tie holé zadky chce svojimi peknými fotkami pritiahnuť aby mu písali ako divé....a aby si dokazoval asi že môže mať každú. Bez ohľadu na manželku a na jej city

autor
15. nov 2025

Ja sa asi zbláznim.skutocne. toto čo mi robí nikto nedokáže uniesť

tykat
15. nov 2025

@anonym_autor mate deti?

zuzanita1609
15. nov 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 áno čakala som že začne byť serióznejši keď sa vezmeme logicky a že to bol. Nejaký úlet že si niečo dokazoval alebo neviem.

@anonym_autor a teraz od nás čo chceš počuť? Máme na neho začať nadávať,alebo teba chlácholiť,keď si sama vedela,do čo ideš? Keby ťa mal naozaj rád,už to neurobí 😒. Mala si veľa indícií,že prečo si nebrať tohto chlapa. A nie, manželstvom sa chlap nemení,len sa ukáže, aký naozaj v skutočnosti je a robí to už aj okato,bez kúska empatie k tzv.milovanej. Egoistického chrapuňa treba poslať do ...ešte pred manželstvom.

viestta
15. nov 2025
@anonym_autor

@viestta len ja asi celkom nerozumiem ako môže byť niekto na zoznamke keď je ženatý. A ešte mi povedal že to sú sociálne platformy nie zoznamky to je úplne zvratene čo mi rozpráva.
Vraj nevera je iba sex s inou ženou nie písanie. Toto je choroba čo mi píše. Tvrdí mi že vsak každy každému píše :O že je taká doba

@anonym_autor tak ked to nedokazes uniest, skonci to s nim

buminka555
15. nov 2025
@anonym_autor

@buminka555 no keby iba obkukaval. On tie holé zadky chce svojimi peknými fotkami pritiahnuť aby mu písali ako divé....a aby si dokazoval asi že môže mať každú. Bez ohľadu na manželku a na jej city

@anonym_autor
Skôr by som povedala že nevie ukojiť svoje vášne
Je to celé na tebe, uvidíš ako sa situácia bude vyvíjať a podľa toho sa rozhodni

minenkaa
15. nov 2025

Ja zas nechapem ,robi to už pár rokov ,tak o čo tu ide

autor
15. nov 2025

Vedddddr keď som ho pristihla pred manželstvom dvakrát povedal že s tým konci a že to odinstaluje a vymaže účet panebože.onak by som si ho nevzala. Po svadbe 2 mesiace nainštaloval znova

autor
15. nov 2025
@buminka555

@anonym_autor
Skôr by som povedala že nevie ukojiť svoje vášne
Je to celé na tebe, uvidíš ako sa situácia bude vyvíjať a podľa toho sa rozhodni

@buminka555 nevie ukojiť svoje vášne ako co teraz tým myslíš...

autor
15. nov 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor a teraz od nás čo chceš počuť? Máme na neho začať nadávať,alebo teba chlácholiť,keď si sama vedela,do čo ideš? Keby ťa mal naozaj rád,už to neurobí 😒. Mala si veľa indícií,že prečo si nebrať tohto chlapa. A nie, manželstvom sa chlap nemení,len sa ukáže, aký naozaj v skutočnosti je a robí to už aj okato,bez kúska empatie k tzv.milovanej. Egoistického chrapuňa treba poslať do ...ešte pred manželstvom.

@zuzanita1609 ja som stále v strese z neho

autor
15. nov 2025
@tykat

@anonym_autor mate deti?

@tykat som tehotna

januska12323
15. nov 2025

A od nás čakáš čo? Máme ťa dokopať podpísať rozvod? Keď to robil, robí a bude robiť a je len na tebe ako s touto informáciou naložíš. Zbytočne dumať prečo, má ťa za nič, keď chceš trp.

zuzanita1609
15. nov 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 ja som stále v strese z neho

@anonym_autor tak sa rozved a budeš v kľude. Pokoj,pre chlapa si ničiť psychické zdravie,ani za nič....

zuzanita1609
15. nov 2025

Tak,mám podozrenie,že je to opäť téma na zber príspevkov 😁. Odrazu tehotná a odrazu bude aj ....ale nič. Huspenina stuhla, paráda 😁.

Strana
z5