icon

Manžel posiela správy iným

oskar15
27. jún 2025

Co by ste robili keby si vasa zena alebo muz vypisovali sexualne spravy sniekym druhym pritom doma stale hovori ze dneska nie nechce sa mi.. a s druhym by nestacila kniha kamasutre ... (ked sa nato pride potom vyhovorky neviem preco uz sa to nestane pritom zachvilu zase )

really8
27. jún 2025

@oskar15 vsak popis s nou aj ty prasaciny. Mozno chut pride aj na teba

januska12323
27. jún 2025

Dostal by tým mobilom po hlave a už by sa mi vôbec nechcelo.

kavasmliekom
27. jún 2025

Za mňa je to nevera rovnaká ako fyzická...poslala by som ho/ju, nech sa aj pritulia, nie len robia virtuálne 😄

svokrinjazykmonika
27. jún 2025

@oskar15 aj virtuálna nevera je pre mňa rovnako závažná.

zuzanita1609
27. jún 2025

Ako sa vraví, skúsil by to iba raz a po mne ani smrad 😁.

earlgrey
27. jún 2025

Tak v zdravom vzťahu to normálne nie je...je iné, ak si občas napíše so známymi ale nie sexuálne veci...
Čo by to pre mňa znamenalo? Že partnera už po sexuálnej stránke nepriťahujem, keď ma odmieta ale nemá problém virtuálne sa odbavovať s inou/inými...
Takého partnera by som nechcela...

predavamknihy
27. jún 2025

Nemusí to nutne znamenať, že ho nepriťahuješ. Nevera (fyzická, emocionálna, "internetová") hovorí vždy viac o tom, kto podviedol ako o podvedenom. No a väčšinou to naznačuje, že ten, kto podivedol, je skrátka debil.
Nič si hlavne nevyčítaj.

sova7
27. jún 2025

Mne by to vadilo. Ak je niekto so mnou a robí niečo také skúsila by som hodiť reč ako to spolu vyriešime. Ak nie je snaha o čom je taky vzťah?

marryliese
27. jún 2025

@oskar15 nevera, zbaliť kufre a čau. Niekedy fakt nechápem čo sú ľudia ochotní trpieť a nechať si mazať med okolo huby.

nikpa
27. jún 2025

@oskar15 máš 2 možnosti, bud sa zmieriť s tým, že partner si rád šmekne aj mimo domu alebo sa rozlúčiť.

domkakvet
27. jún 2025

@oskar15 je to nevera ako kazda ina.

yasina
4. júl 2025

Zazila som