Manžel posiela správy iným
Co by ste robili keby si vasa zena alebo muz vypisovali sexualne spravy sniekym druhym pritom doma stale hovori ze dneska nie nechce sa mi.. a s druhym by nestacila kniha kamasutre ... (ked sa nato pride potom vyhovorky neviem preco uz sa to nestane pritom zachvilu zase )
Dostal by tým mobilom po hlave a už by sa mi vôbec nechcelo.
Za mňa je to nevera rovnaká ako fyzická...poslala by som ho/ju, nech sa aj pritulia, nie len robia virtuálne 😄
@oskar15 aj virtuálna nevera je pre mňa rovnako závažná.
Ako sa vraví, skúsil by to iba raz a po mne ani smrad 😁.
Tak v zdravom vzťahu to normálne nie je...je iné, ak si občas napíše so známymi ale nie sexuálne veci...
Čo by to pre mňa znamenalo? Že partnera už po sexuálnej stránke nepriťahujem, keď ma odmieta ale nemá problém virtuálne sa odbavovať s inou/inými...
Takého partnera by som nechcela...
Nemusí to nutne znamenať, že ho nepriťahuješ. Nevera (fyzická, emocionálna, "internetová") hovorí vždy viac o tom, kto podviedol ako o podvedenom. No a väčšinou to naznačuje, že ten, kto podivedol, je skrátka debil.
Nič si hlavne nevyčítaj.
Mne by to vadilo. Ak je niekto so mnou a robí niečo také skúsila by som hodiť reč ako to spolu vyriešime. Ak nie je snaha o čom je taky vzťah?
@oskar15 nevera, zbaliť kufre a čau. Niekedy fakt nechápem čo sú ľudia ochotní trpieť a nechať si mazať med okolo huby.
Zazila som

@oskar15 vsak popis s nou aj ty prasaciny. Mozno chut pride aj na teba