icon

Manžel si píše s kolegyňou. Ako sa s tým vyrovnať?

29. mar 2025

Ahojte. Som tehotná a vyberáme s mužom vecičky pre bábätko- postieľku, vaničku, atď... Dnes keď sme spolu sedeli znovu pri notebooku, tak mu na hodinkách chodili notifikácie na správy na WhatsAppe. Na hodinkách som videla, že mu píše kolegyňa z práce. Ja neviem čo sa mi stalo, ale normálne som mu potom pozrela správy v mobile... Och...neviem, čo sa so mnou deje. Neviem, prečo som to vlastne spravila, ale tam som zistila, že si píšu. Nebolo to nič strašné, ale veľmi ma to zarazilo. Jednak, že som mu išla do mobilu a jednak, že si naozaj píšu. Neviem, čo si o tom a o sebe myslieť ...

Strana
z2
pribinak
29. mar 2025

O sebe? Prečo o sebe?

Veď to je normálna zvedavosť. Mne by to vadilo tiez. Si tehotná, čakáte spolu dieťa. Aký má dôvod si vypisovať s kolegyňou?

Nepoviem pracovne veci pred nejakym termínom, ale ak neriešia nič akútne tak čo?

zuzanna33
29. mar 2025

Dôvodov môže byť viacero. Muži si často takýmto spôsobom zvyšujú ego ale treba sa mu venovať aby nespravil niečo viac. No rodičovstvo je zmena pre oboch možno sa tým len rozptyľuje . V prvom rade sa musíte venovať a pracovať na vzťahu obaja. Komunikácia a dôvera je na prvom mieste. Ale na to treba dvoch

lucilaines
29. mar 2025

A pisali si o com? Lebo aj ja si hocikedy pisem s kolegami, so susedom, s tatinkom zo skolky. Napriklad vedia, ze sme niekde boli na dovolenke a napisu ci nedam viac info alebo sme sa v praci bavili o niecom, tak mi poslu clanok co spominali a vymenime si zopar info, alebo mam kolegu co je filmovy maniak, tak mu sem tam napisem, ci mi nieco neodporuci cez vikend, ked neviem co by som pozrela. Taketo normalne veci. Ak si nepisu kazdy den pol hodinu, tak to neries.

belllinka
29. mar 2025

A co je na tom hrozne? Mozno tvoj muz a ani ta kolegyna nevedia, ze si taka stihacka ze si muz nemoze pisat s nikym opacneho pohlavia. Skor sa uvedom ty, ze mu lezies do mobilu.

maury
29. mar 2025

Môj nastávajúci si tiež píše s kolegami, kolegyňami. Čo sa týka kolegýň tak mi potom v skratke povie. Napr. s jednou sa bavil o zdravotnom probléme, ktorým si ona prešla v minulosti a on si ním aktuálne prechadza. S ďalšou bývalou kolegyňou o jej aktuálnej práci, kde robí a či je tam spokojná, ako to tam funuguje, lebo on sa tiež chystá odísť. Poznám obidve. Uvidíš, či ti medzi rečou niečo prepovie alebo nie. Drámu by som z toho nerobila, ak o nič nejde a je to len nežná komunikácia keď ich napr vytočil vedúci, alebo nie sú tam s niečím spokojní, alebo vznikol konflikt v kolektíve alebo čokoľvek iné, čo sa týka ich pracovného života..myslím, že je zbytočne aby týmto teba zaťažoval a riešil to s tebou. Ak máš potrebu sa s ním o tom rozprávať a chceš aby sa ti zdôveroval, tak mu to povedz

lindusss2016
29. mar 2025

@belllinka a teraz si zatlieskaj.... 🤦 Autorka je tehotna, lomcuju nou hormony, obsvy, neistoty, kadeco. Neurobila mu scenu, ale urcite jej to nie je prijemne... Komu by bolo?

Autorka, ty sa muza normalne opytaj, co v tom je. Bez kriku, bez vycitiek, vysvetli mu, ako sa citis, ak je to milujuci, chapavy muz, tak s tym nieco spravi, aby si bola spokojna.

bruno1
29. mar 2025

Predtucha ?Intuícia?Nie normálny manžel si nevypisuje s kolegiňami.

belllinka
29. mar 2025

@lindusss2016 teraz nou lomcuju tehotenske, potom poporodne hormony a potom porozvodove 🙂 Rovno k tomu tymto spravanim smeruje.

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2025

A co si pisu? Lebo ja si s kolegom pisem kazdy den, ano aj cez vikend a este si aj volame. A nie, nic spolu nemame a okrem pracovnych veci preberame aj ine veci, ale za 20 rokov to nepreslo do nicoho, co by malo akykolvek vplyv na moje, alebo jeho manzelstvo.

mandzula
29. mar 2025

Velmi zavisi od toho, co si pisu. Aj ja som si kedysi pisala s kolegom, rovnako ako s kolegynami. Napriklad nas nasrala sefka a takto sme to este aj doma spolu rozdychavali.

evcagabi
29. mar 2025

@belllinka tebe hrabe? 🤦‍♀️

mandzula
29. mar 2025

@bruno1 jasne, ked sme si pisali o sefke, nie sme normalni, lebo bububu kolega/kolegyna.

bruno1
29. mar 2025

@dskjhfdlkdjhl tak potom si tá povestná :Výnimka ,čo potvrdzuje pravidlo ,že satak stáva:.

belllinka
29. mar 2025

@evcagabi preco? To musi mat kazda sprava, ktoru niekto pise opacnemu pohlaviu, sexualny zamer??

bruno1
29. mar 2025

@mandzula keď si to nijak netajila pred manželom ,tak je to v poriadku,len v tomto prípade to tak nie je.

evcagabi
29. mar 2025

@belllinka nie, ale do riti, nazvat ju stihackou? Panko si vypisuje a ty nakladas jej?

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2025

@bruno1 nemyslim si, ze som vynimka. Len mnohi nedokazu pochopit, ze take nieco moze existovat, lebo zrejme sami maju zvratene myslienky.

belllinka
29. mar 2025

@bruno1 a on to ako tajil? Ved mu hned vliezla do mobilu, takze asi ani heslo nema tajne.

belllinka
29. mar 2025

@evcagabi a co urobil panko zle?? Na rozdiel od nej, co mu lezie do mobilu?

tamitamitami
29. mar 2025

Dôležité je čo si píšu a ako často udržujú kontakt.

Aj môjmu partnerovi napíšu kolegyne keď potrebujú poradiť, pomôcť alebo za niečo poďakovať. To mne osobne nevadí, normálna, ľudská komunikácie.

Ak by si teda písal pravidelne s kolegyňou súkromné veci tak by mi to dosť vadilo.

mandzula
29. mar 2025

@bruno1 urcite som mu pri prvej sprave nepovedala, aha, pise mi Roman, lebo prave to by zavanalo vyvinovanim sa. Proste ja som vedela, ze nerobim nic zle, nevidim teda dovod to muzovi oznamovat. Skor to bolo o tom, ze aj muz vedel, ze v robote bolo dusno a ked kolega pisal, tak mu vravim, ze aha, aj Romana/Betku/Mirku to nasralo, preberame to.

bruno1
29. mar 2025

@mandzula a presne o tom som písal ,stačilo keď sa manžel na teba pozrel ,videl že si nas hnevaná a keď ťa videl zúrivo ťukať do klávesnice ,všetko mu bolo jasné ,tak načo sa pýtať.😁

mamamasama
29. mar 2025

Fuuuu. Vy ste tu pekné stíhačky poniektoré. 👌🏻 Radosť s vami žiť. 🫣

mandzula
29. mar 2025

@bruno1 a vies, o com pisem ja? Napisal si, ze normalny manzel si nevypisuje s kolegynami, ja oponujem, ze zavisi od obsahu, to je vsetko.

bruno1
29. mar 2025

@dskjhfdlkdjhl Zamilovanie do kolegu - čerstvo pridané ,tam si tiež len jedna ženička vypisuj s kolegom.🥴

mamamasama
29. mar 2025

@mandzula píšem si takmer denne s dvoma, troma. Manžel sedí pri mne a ešte mu aj čítam, čo píšu. Riešime veci, za ktoré by inak museli platiť a so mnou ich môžu konzultovať zadarmo. Nič iné za tym nie je.

bruno1
29. mar 2025

@mamamasama ale veď to je v poriadku ,nerobíš s písaním tajnosti.

mirola
29. mar 2025

moj priatel si tiez pise s kolegynami, dokonca chodi s nimi aj na obedy..jedna mu pise aj ked je na dovolenke ako sa ma, posiela fotky psov a blbosti.. ja v tom dako nevidim problem.. pokial je to normalna ludska komunikacia, travi s nimi kopu casu.. nemozes ho izolovat, nie je na tom nic nezvycajne.. bud mu veris, alebo neveris.. a aj keby si neverila a sledovala ho.. ak chce on podviezt.. tak to urobi… a nemusi to byt ani kolegyna..

gribka1
29. mar 2025

Čo ja viem, to, že si s niekým píše je v pohode, tajnosti už nie. Čo si sa nepýtala, kto ti toľko píše, že sa hodinky idú zblázniť 😂 mohol ti on nej porozprávať.

mamamasama
29. mar 2025

@bruno1 ale tu nejde o tajnostiach. Aj keby pri mne nesedel, tak sme obaja v zdravom vzťahu, kde si veríme. Nebudeme si liezť do mobilu, ani sa podozrievať.

Strana
z2