Manželove darčeky cudzím ženám
Ahojte baby,aky mate nazor na toto. Manzel chodi roky kazdu sobotu do jednych potravin. Poznaju ho tam vsetky predavacky,komunikuje s nimi. Jedna co je pri chlebe,sportovkyna ako manzel mu sem tam doniesla nejaku cokoladu,magnetku z pretekov, teraz mal meniny a povedala mu ze ma nieco pre neho. My sme boli na dovolenke vTatrach kde jej na oplatku kupil privesok tatry. Kedze bolo len srdiecko s napisom tak kupil to. Ja som si vybrala stvorlistok. Tam napis nebol. Doma som mu povedala ze sa mi to nepaci a ze aby si to ona nejak nevysvetlovala. Tak mi dal na vyber ci chcem to srdiecko ja alebo ten stvorlistok.som mu povedala ze ci sa mu to zda vhodne aby predavacke doniesol suvenir. Urazil sa. A este som mu povedala ze ak donesie darcek k narodeninam nech mi ho ani neukazuje lebo ho smarim do kosa.Aky mate na to nazor.Dakujem
Vsak toto on v tom nevuii nic zle,ja mam na to iny nazor.Teraz sz urazil a ako ho poznam nadlho😀
A to je v tých potravinách tá istá predavačka úplne každú sobotu?
Vacsinou hej....ona asi je sama ma malo penazi a takto si priviraba.Akoze aj ja tam chodim ale nie s nim,tak ona nevie ze patrime k sebe
Vacsinou hej....ona asi je sama ma malo penazi a takto si priviraba.Akoze aj ja tam chodim ale nie s nim,tak ona nevie ze patrime k sebe
@anonym_autor ... Podľa mňa ti len pán manžel parádne klame
Urcite by mi to prekazalo. Uz len z dovodu, ze ona si to moze vysvetlit inac a katastrofa bude na svete. Neviem, preco by niekto, koho ani moj muz poriadne nepozna, by mu mal nosit ako zenatemu chlapovi z dovolenky suveniry a davat darceky k sviatkom. Povedala by som mu to na rovinu, ze sa mi to nepaci a co tym sleduje. Lebo small talky v potravinach raz tyzdenne ja osobne nenazyvam tym, ze niekoho poznam.
Hej vsak on ju po mene ani nepozna,hovori jej pani od chleba. Ona vie ako sa on vola,je tu pomerne znamy. Presne aby si to ona nevysvetlila inac...to mi vraveli aj baby v praci
Nepreháňaš, nemá jej čo kupovať darčeky. Minimálne ona po ňom ide a jemu to zjavne lichotí.
Vadilo by mi to ako hovado. Je totiž rozdiel kúpiť jednorazovo čokoládu ako prejav vďaky a permanentne si vymieňať pozornosti. Ak je manžel skutočne tak čistá duša a robí to nezištne, objasnila by som mu jeho správanie zo ženského pohľadu. Jeho pozornosť sa dá veľmi ľahko vysvetliť ako prejav náklonnosti.
Vadilo by mi to ako hovado. Je totiž rozdiel kúpiť jednorazovo čokoládu ako prejav vďaky a permanentne si vymieňať pozornosti. Ak je manžel skutočne tak čistá duša a robí to nezištne, objasnila by som mu jeho správanie zo ženského pohľadu. Jeho pozornosť sa dá veľmi ľahko vysvetliť ako prejav náklonnosti.
@tatiana288 toto si vystihla uplne presne.
vsak presne. Poznam ho ze on to to inac berie. Sme spolu skoro 30 rokov. On jej nikdy nic nedal tak mu to qsi bolo blbe tak ze aspon jej toto da. Akoze ked mu ona parkrat dala tak neviem ci by som na jeho mieste dokazala povedat ze to si od vas nezoberiem.
vsak presne. Poznam ho ze on to to inac berie. Sme spolu skoro 30 rokov. On jej nikdy nic nedal tak mu to qsi bolo blbe tak ze aspon jej toto da. Akoze ked mu ona parkrat dala tak neviem ci by som na jeho mieste dokazala povedat ze to si od vas nezoberiem.
@anonym_autor Ak by mi cudzí chlap priniesol prívesok z dovolenky, evokovalo by to vo mne dojem, že tam na mňa myslel. Ešte keď to má byť prívesok v tvare srdca. Nech si predstaví situáciu, že jej ho dáva a ona mu ho vracia so slovami, že nemá záujem. Necítil by sa trápne?
Mne by to vadilo
uz prvy darcek co by dostal by som vzala a vratila nech si najde slobodneho na darčekovanie
a preco si za tie roky este nebola v tom obchode s nim ?
@anonym_autor bolo by mu hlupe to nezobrat? Uz pri prvom darceku jej mal razne a jasne povedat, ze dakujem, nemam zaujem. Ano, hovorit nie je tazke, ale takto sa zbytocne dostane do problemu, ze si od inej zeny berie darceky a v nej to moze vzbudit dojem, ze ma o nu zaujem. On nie je slobodny chlap bez zavazkov, aj ked urcite mu jej pozornost lichoti /hlavne ak je v strednom veku/. Ziadna zena nebude chlapovi len tak davat darceky, na com sa asi zhodneme vsetky.
@anonym_autor ta predavacka mozno ani nevie, ze je zenaty ak si s nim v tom obchode nikdy nebola.
Mňa by hlavne celkom nasralo, že na dovolenke so mnou myslí na dáku radom ženskú z potravín na toľko, že na ňu ešte aj ide minút peniaze, wtf 😳😳
Druhá vec, bol by takto v pohodičke, keby ty dostavaš milé pozornosti od nejakehk slobodného vyšportovaného chalaniska a a počas spoločnej dovolenky kupuješ pre neho darčeky?
Druhá vec je- ak je taký známy pán manžel v potravinách zaručene vie slečna, že slobodný nie je (snáď jej to aj niekto povedal :D to sa akože neutaji keď si vymieňaju darčeky) a obrúčku asi tiež nosí (keď nie platí aj tak všetko predchádzajúce)
Ze pani od chleba😀
No u mna uz by tam viac sam nesiel,pekne bud spolu alebo a co chces kupovat,ved vsetko mame doma.Na co zase chces vyhadzovat peniaze??Jaj,ty sa chces stretnut s pani od chleba???Uz si ju dlho nevidel,ze??
@anonym_autor ste spolu 30 rokov, tak musíš vedieť či jej to kúpil z kamarátstva alebo na oplátku za jej dar alebo niečo viac. Tiež sa poznáme s mojim 30 rokov a mne by toto nevadilo, lebo ho poznám, viem aký je. Jediné čo mi príde divné, že prečo nechodíš s ním nakupovať každú sobotu do toho obchodu. My chodievame vždy spolu, keď sme doma obaja
A určite pri nakupovaní srdiečka by som mu rovno a priamo povedala, že sa to nehodí. Ale teda môjho by nenapadlo srdiečko vybrať. Ale niektorým chlapom nedopne čo to môže znamenať
Ja tu budem vyzerat jak najvacsia stihacka, ale bezo mna by do toho obchodu uz nevkrocil, aby pani od chleba jasne videla, ze sa ma orientovat na niekoho ineho.
a preco si za tie roky este nebola v tom obchode s nim ?
@mamina7070 nechodime spolu do potravin.ja ked vidim tych chlapov co tam stoja ako podrztazka resp.podrzvozik....ja mam auto co chcem si nakupim v tyzdni a on ide kupit len cerstvy chlieb a dake tazke veci.
@mamina7070 nechodime spolu do potravin.ja ked vidim tych chlapov co tam stoja ako podrztazka resp.podrzvozik....ja mam auto co chcem si nakupim v tyzdni a on ide kupit len cerstvy chlieb a dake tazke veci.
@anonym_autor nerozumiem. Aká podrztaska? My normalne nakupujeme spolu a spolu sa dohadujeme v obchode čo nám treba.
@anonym_autor absolútne nevhodné. niečo na pamiatku kupuje človek niekomu, na kom mu mimoriadne záleží (prípadne možno dlhoročný kolega/kolegyňa). tvoj muž je ten, čo je ženatý a on o tom určite vie, že ženatý je. už prvý jej "darček" mal odmietnuť. mal jej "poďakovať" a vysvetliť, že je šťastne ženatý. toto mu však zrejme na jazyk neprišlo a celý nadšený sa nechal obdarovať. a takto to spustilo lavínu jej pozornosti voči tvojmu mužovi. prakticky to ber tak, že je úplne jedno, či ona vie, nevie, že je ženatý.... toto nie je jej problém, ale tvojho muža. on mal byť ten, čo to mal v úvode stopnúť. zjavne u vás niečo nefunguje, niečo čo on nachádza u nej. inak by mu bola absolútne ukradnutá.
@anonym_autor ste spolu 30 rokov, tak musíš vedieť či jej to kúpil z kamarátstva alebo na oplátku za jej dar alebo niečo viac. Tiež sa poznáme s mojim 30 rokov a mne by toto nevadilo, lebo ho poznám, viem aký je. Jediné čo mi príde divné, že prečo nechodíš s ním nakupovať každú sobotu do toho obchodu. My chodievame vždy spolu, keď sme doma obaja
A určite pri nakupovaní srdiečka by som mu rovno a priamo povedala, že sa to nehodí. Ale teda môjho by nenapadlo srdiečko vybrať. Ale niektorým chlapom nedopne čo to môže znamenať
@anonym_bf7b32 asi tak.ja som mu povedala ze je to kravina kupovat ale on je tazka povaha ked si nieco zaumieni.A ano za tie roky ho poznam takze viem akomto mysli a ziadne sceny mu robit nemienim.
@anonym_autor no ale ak ty takto vnímaš bežne mužov iba preto, že chodia s manželkami na nákup, tak trošku si poodhalila kúsoček svojej povahy. takže prakticky chápem, že ak sa podobne prejavuješ v názoroch aj v iných oblastiach, zrejme mužovi niečo na slečne imponuje. zjavne je milšia a nepovažuje nakupujúcich manželov za podržtašky a podržvozíky.
@anonym_autor čerstvý chlebík a poflirtiť na spríjemnenie víkendu 🫣 ono je úplne jedno kto všetko vie, že je ženatý, mal by to vedieť hlavne on
@tatiana288 nám raz doniesol šef z dovolenky voľajaké suvenírové blbosti, medzi nimi srdiečka - bolo nás asi 5 žien - a on na to že nech si to nevysvetľujeme inak, len že proste vie že ženy majú srdiečka radšej ako medvedikov 😂 🤷♀️
Je pekná?

my tvojho muža nepoznáme 🤷♀️ možno je len milý. ale ty máš právo vyjadriť že sa ti to nepáči, tomu tiež rozumiem…