icon

Manželovo nočné popíjanie s kamarátmi

athia
30. jún 2025

Dobry den je v poriadku ked manzel travi vonku s kamaratmi popijaju a prichadza zasadne az v noci aj 2x do tyzdna. Na druhy den je v poriadku vie sa postarat o syna vsetko, ale ja si uz pripadam ako opatrovatelka dve hodiny pred odchodom mi oznami ze ide na veceru symozrejme je to o alkohole. V zasade zeny nikdy neberu. A moj muz neni ziadny krcmovy typ vzdy sadnu na posh miesto. Rady typu ved chod aj ty s kamaratkami len mna to tak nenaplna tym ze som abstinent nie ke to take, idem si radsej na kavicku, obedik ale sediet po baroch kazdy piatok tie casy mam js uz za sebou ale ako sa mi vidi muz ich ma asi pred sebou a aj ked mu vytknem ze ci uz to neprehana niekedy tak mi povie co je na tom? A to si chodia aj na vinne cesty kadejake, ibiza, new yourk a podobne a zasa bez manzeliek a deti. S nsmi ma separe dovolenky. Mame obaja 42 rokov a 10 r syna

colsami
30. jún 2025

Ty musis vediet ci je to v poriadku pre vas rodinny zivot. Pre mna by nebolo. Ale podla Tvojich slov a vyletov si zijete na vysokej nohe a asi ma z tohto zivotneho stylu dobry pocit. Doteraz Ti to neprekazalo?

biba_18
30. jún 2025

tak asi nepovažuje za dôležité s tebou tráviť čas, no ...

1sally12
1. júl 2025

Sama vieš že to nie je v poriadku keď sa to musíš pýtať

arianna25
1. júl 2025

Vtedy by to bolo v poriadku, keby to vyhovovalo vám obom. A vtedy, keby sa vedel s tebou rozumné dohodnúť na nejakom kompromise a nie sa zobrať a ísť.
Nie je zle mať aj svoje aktivity občas, ale nie tak že polovička bude trpieť. Nech ide občas, ale nech pozerá aj na teba a nie zoberiem sa a idem každu chvíľu niekam.

kvadrinkaaa
1. júl 2025

Tak u mňa neprípustné, aj keby sa v peniazoch kúpeme. Nejaké hranice musia byť.

danica2711
1. júl 2025

toto je zjavne jeho životný štýl, takže bol taký vždy. Prečo si sa zaňho vydala, keď ti to nevyhovuje? Či ti to začalo vadiť až teraz?

unicornlady
1. júl 2025

Každý deň niekoľko tém o alkoholikovi.

Ok, niekto by tvrdil, že ráno je funkčný, tak je to v poriadku.
Ale zdá sa, že pijáva pravidelne. A ktovie, aké množstvo. A cestovanie na zahraničné výlety kvôli alkoholu.

Rodinne ako trávite čas? Tie jeho výlety zaberú dosť času, aj peňazí.

michaela789
1. júl 2025
@unicornlady

Ale zdá sa, že pijáva pravidelne. A ktovie, aké množstvo. A cestovanie na zahraničné výlety kvôli alkoholu.

@unicornlady tiež sa mi zdá, že sa tu s pijanmi vrece roztrhlo 🙈

Autorka,
Či to je v poriadku? No, podľa mňa nie. Ste hádam rodina a rodina má večer a v noci byť pohromade, nech ste počas dňa rozlezeni po prácach a školách alebo hocikde, večer treba byť podľa mňa doma... Mňa by to teda mrzelo, že takto odchádza. najmä preto, lebo sama mám 3 deti a večer a noc sú jediné časy kedy máme s manželom čas na rozhovor, film, plánovanie, dohadovanie,... Takže asi tak 🤷🏻‍♀️

rybkoava
1. júl 2025

Tí chlapi sa nejako nudia, to ozaj nemajú nič lepšie na robote, ako sedieť 2 x za týždeň v krčme? Nech si nájde normálny koníček. Mne osobne by to vadilo a ti nesedim mužovi 24/7 za zadkom. Očividne peniaze nie sú všetko.

outami
1. júl 2025

nerobí to každý deň a píšeš, že o rodinu sa stará. mne osobne by to nevadilo, každý potrebuje vypnúť, nájdi si aj ty niečo, čím budeš vypĺňať voľný čas. samozrejme sme každá iná a ak to prekáža tebe, mala by si sa ozvať. všetko je to o komunikácii, nič iné to nevyrieši.

dskjhfdlkdjhl
1. júl 2025

Asi je doma malo vytazeny, ked sa moze flakat ako pubertak.

greywolf
1. júl 2025

@athia 2x do tyzdna mi pride dost a este ked sa vrati nadranom.

deti95060810
1. júl 2025

u mňa by už manžel nebol... vadilo a poriadne.

letfenixa
1. júl 2025
@unicornlady

@unicornlady nielen, že o alkoholikovi.
Ale pýtať sa, či je niečo v poriadku? Veď viem sama, čo mi vadí a čo nie.

modra_kolobezka
1. júl 2025

Tvoj muz sa ma pri tebe az prilis dobre. Zije akoby dva zivoty. Jeden mladenecky s kamaratmi a alkoholom a druhy rodinny. Chapem, ze ti to nevyhovuje, mne by to asi tiez nestacilo. Treba sa porozpravat aj o tvojich potrebach, ako sa ty citis a ze to neplanujes v takej miere tolerovat. Aby si uvedomil, ze ta moze aj stratit. A ak sa rozvediete, ze budes trvat na striedavej staroslivosti 🙃

marryliese
1. júl 2025

@athia za mňa absolútne nie. Aby mi chlap chodil po krčmach a po dovolenkách s kamošmi. Raz za čas ok ale nie takto často

biancaa3
1. júl 2025

U mňa by to takto fungovať nemohlo manžel si tiež da raz za čas pivko alebo ked ideme k manželovej rodine tak si da jeden poharik ale to je všetko…mame jednu dceru 1,5 ročnu a je to aj jeho dcera ako s nou travim ja čas mal by aj on …a preto by to u nas neprešlo ty musis vedieť a nastaviť si hranice ….

ravehami
1. júl 2025

Tak to je uz na tebe ci ti to vadi a ake si mala predstavy. Vies koho si si brala, pripadne ak sa nieco zmenilo vyraznejsie za poslednu dobu popremyslaj ci nemate nejaky problem..a mozno za tym nic nie je..co ti hovori na to ked mu povies, ze sa ti zda ze to prehana?

lucia11kob
1. júl 2025

Prečo mu to ty toleruješ? Ja by som tak nevedela fungovať! Stalo by sa to raz a by padal z domu.

2ivana5
1. júl 2025

Známa isla s takouto staršou mužskou partiou na dovolenku, zavolal ju jeden z nich, ženatý a samozrejme sa tam diali veci …. Takze takéto výjazdy by som absolútne netolerovala

lenusiatko
1. júl 2025

Nic v zlom, mne uz ti chlapi pridu nakomplet tepli vsetci. Co furt spolu maju a robia? Minuly piatok som presla asi o desiatej vecer okolo Eurovei a tolko chlapskych grupiek som v zivote nevidela, v sobotu zase. Presne ma napadlo, ze kazdy ma doma zenu a deckom, ktorej povie, ze chod aj ty. Za mna toto je ciste zadrbavanie sa, ktore vacsinou neskonci dobre. Ked sa rano zobudi a funguje, je to preto, ze je zvyknuty slopat a pravidelne.

oli18
1. júl 2025

Vrati sa nadranom a je v ten den pouzitelny. To asi sotva, ak celu noc pije. Jedine, ze chodi k milenke a tebe tvrdi, ze je s kamosmi.