icon

Manželská nevera cez online hry

niktonieje
10. apr 2025

Dobrý deň.Rad by som si len vypočul zopár názorov na par veci a ďakujem vopred všetkým .V skratke-Manzelka si z ničoho nič začala písať s mužom ktorý hral s nami online strategickú PC hru.Riesila s nim,so svojou mamou aj kolegyňami z prace aj keď bola na materskej.Vyjadrovala sa o mne len škaredo a vulgá
rne,ked to vraj nájdem tak sa so mnou rozvedie,po mesiaci si písala ako si chýbajú a ako sa milujú skoro každý den(a popri tom to písala aj mne do prace),dočítal som sa aj to ze sa potrebujú stretnúť ale pod tým som našiel asi 30 riadky kus vymazaneho.Ked prišla som jej to hneď povedal a nastal plač a chce byť iba somnou a chce aby som jej dal šancu.Ale ona ho ešte varovala ze som to našiel.Aj tak chce byť iba somnou tak dobre ale šancu le za rozhovor a vysvetlenie.Rozhovor bol iba o tom ze plakal,ticho,nepamätám si,neviem.Dal som jej čas a mala prísť sama .neprišla a povedala ze nevie ako mi to povedať tak to mohla napísať,nahrať a pod.Vsetko len preto ako ju milujem.Trvalo to 4 roky a došlo to k tomu ze povedala len ze ju to mrzí a ze jej to poradila mama.A už mi povedala vsetko(nad čím teda premyslala?)Popri tom ďalšie situácie typu napr. pusti do bytu známeho aj keď ho nemusí a je to debil keď som v práci.Milujem ju ale po tomto sa to už skoro vytratilo a názor na ňu prosím.

niktonieje
autor
10. apr 2025

@niktonieje dôvod podľa nej ze som prišiel o prácu vo fabrike...

niktonieje
autor
10. apr 2025

@niktonieje a samozrejme popri tom všetkom sa mi pozerala do očí a hrala to ze sa nič nedeje a písala si.Faloš

krasneleto
10. apr 2025

kolko mate rokov ze hrate online hry?

januska12323
10. apr 2025

@niktonieje čo na nej miluješ? Klame ti, uráža ťa, podvádza ktovie s koľkými...?

liz_lemon
10. apr 2025

@krasneleto online hry hraju ludia kazdeho veku, netreba mat predsudky

earlgrey
10. apr 2025

Názor na ňu? Nemám...ale ty si blbec....to je všetko, čo k tomu viem napísať...

slavkadud
10. apr 2025

Ja neviem, ale asi by som mala natolko hrdosti, ze by som to proste neprepacila. Urazala ta a este aj vyznavala druhemu lasku? Planovala stretnutie? Neviem, mne to teda nepride, ze este stale k tebe nieco citi. To uz asi nema zmysel udrziavat takyto vztah.

bystrozraky
10. apr 2025

Ty nepotrebuješ žiadne názory. Ty len chceš, aby ťa tu všetci ľutovali a aby videli, čo je ona zač. Klasická psychológia obete. Veď toto nemôžeš ani myslieť vážne. Očividne ťa má za blba a neváži si ťa, tak na tom začni pracovať. To, že si prišiel o prácu, sa stáva, ale dúfam, že si si hneď našiel novú. Máš nekonečne veľa možností. Tak sa konečne preber a začni niečo robiť, nech ťa nemá za blba. Založ firmu, ak si nevieš nájsť prácu, ale niečo rob a nehraj nejaké priblblé online hry. Čo máš 15 rokov? Prajem veľa šťastia!

earlgrey
10. apr 2025

@bystrozraky Práca je najmenší problém! prečo sa on má spamätať ohľadom práce? Nech ju kopne do riti, keď ho podvádza a nie tolerovať jej to 4 roky, či koľko...má ho za blbca, ale nie kvôli práci, ale kvôli tomu, že s ňou ostáva aj napriek nevere...

rozculena
10. apr 2025

čo?

sisska96
10. apr 2025
sticker
sara07
10. apr 2025

@krasneleto online hry hrávajú aj 60+ veková kategoria

tibiokke
10. apr 2025

@earlgrey krasne vystizne 🤣

pavolkollar
10. apr 2025

@niktonieje no určite mali aj sex keď zmazali správy a chceli sa stetnut. Ide o to ci vieš odpustiť neveru alebo takú ženu nechceš

babydesire
10. apr 2025

@niktonieje ved si ta nevaxi ani ta nelubi,,ukoncit vztah,,je mi z takychto ludi zle,,vsak preboha, ked chce ineho tak preco ta vodi za nos? Fuj

krasneleto
11. apr 2025

@liz_lemon nemam , len sa pytam...

domkakvet
11. apr 2025

@niktonieje ano manzelka ti bola neverna a v tom pripade plati to iste ako ked je neverny muz, cize ukoncit to.