Mením povahy mužov, alebo si stále nachádzam rovnaký typ?
Ahojte. Na začiatok chcem podotknúť že nemám bohaté skúsenosti s partnermi. Mala som v puberte nejaké krátke lásky a každá skončila že som náročná. Môj prvý skutočný partner bol na začiatku skvelý, no po čase začal byť moc na peniaze. Až tak, že mi to bytostne prekážalo. Všetko, celý náš život sa točil okolo peňazí, ako ich zarobiť, ako ich zarobiť viac a ešte viac. Tento vzťah krachol. Pomedzi to som zažila jedno, nazvyme to randenie. Ktoré som uťala hneď na začiatku lebo to bol úplný prototyp zlatej klietky, rovnaké vzorce odpočiatku som videla. Takí čo mi vypisovali a snažili sa ma dostať keď sa rozkriklo že som “slobodná” ani nerátam. O to som záujem ani nemala, ale vlastne tiež to bolo o jednom dookola. Ty si zaslúžiš poriadneho chlapa, ktorý sa bude vedieť o teba postarať. Ty si zaslúžiš život na úrovni… Ja viem čo si zaslúžim a na všetko toto si viem sama zarobiť. Ja nepotrebujem chlapa aby ma živil a staral sa o mňa a kupoval mi. Kurnik venuj mi svoj čas, vypočuj ma, poď sa so mnou prejsť do lesa, k vode, poďme sa korčuľovať, smejme sa.
Teraz čo mám partnera, on skvelý. Ale začína mať tiež tieto mamonárske stavy. Začína mu byť všetkého málo. A ja už neviem či to ja robím niečo zle? Začína mi byť z toho smutno.
@miniovecka moj prvy partner bol zo zazobanej rodiny. Oni netreli biedu. Neviem, fakt sa snazim prist na to ze co robim ja zle.
Vyberas si rovnaky tip muza.
Vyberas si rovnaky tip muza.
@domkakvet vidis, a to je na tom smiesne ze som si myslela ze som si vybrala niekoho kto je iny. Lebo vsetkych co boli na prvy pohlad rovnaki som odmietla. Cize co? Som typ zeny o ktoru ma zaujem iba typ muza mamonar?
Ked ja mam pocit ze aj keby som si nasla niekoho skromneho z fabriky tak do roka zacne podnikat a skupovat nehnutelnosti a obchodovat kryptom.
Muži takí sú no..
Muži takí sú no..
@sszuzu8 myslis ze to iba zbytocne riesim? Ked ja sa len nechcem citit osamela vo vztahu. Mozno tym som narocna. Ze chcem nieco na co sa neda zarobit.
Ja to chápem úplne. Mam podobne pocity ale už som asi rezignovala. Je ľahšie a naplnujucejsie byt single než sa takto trápiť
Nie ty takych pritahujes, ale ty si ich sama vyberas, asi este budu mat aj nieco ine spolocne co sa tebe paci.
Podľa toho čo som poslednú dobu prečítal/a niekoľko kníh o vzťahoch tak mi to príde, že ta začínajú časom zrkadliť.. Inak vrelo odporúčam jednu vec v tvojom prípade… najdi si daky fakt pekný koníček alebo záľubu, a prídeš na to, že sa tvoj život ukľudní a začne mať aj iné hodnoty..
Podľa toho čo som poslednú dobu prečítal/a niekoľko kníh o vzťahoch tak mi to príde, že ta začínajú časom zrkadliť.. Inak vrelo odporúčam jednu vec v tvojom prípade… najdi si daky fakt pekný koníček alebo záľubu, a prídeš na to, že sa tvoj život ukľudní a začne mať aj iné hodnoty..
@slaskou1975 Ahoj. Tvoj komentar ma najprv zarazil ale povedala som si ze najprv popremyslam a potom odpisem. A vlastne mas pravdu. Asi prave to ze som samostatna, nic od nich nechcem, necakam, vlastne ich nepotrebujem. Som malo “slaba” malo zena vo svojom vnutri.
@slaskou1975 konickov mam zas primerane svojmu pracovnemu zatazeniu pozehnane. Prave niekedy az si vravim ze by si bolo treba len tak polezat.
Držím palce, pripomína mi moju poslednú lásku a žiaľ, je mi smutno za ňou, ale rozhodla sa a ja nemam pravo jej brániť v jej rozhodnutí. Dnes žiaľ ako spoločnosť zlyháme a nevieme komunikovať, lebo nie je čas, nie je záujem, mame strach zo záväzkov a zodpovednosti za svoje rozhodnutia a mnoho iných problémov. Treba sa vedieť pozastaviť a ak treba aj zastaviť a popremýšľať a komunikovať.. kľudne aj na viac krát ak si to situácia vyžaduje. Ale čo poviem.. po vojne sme všetci generáli 😊