Milovala som ho, ale nechala som ho ísť
Krásny deň prajem. Mam tu takúto otázku ktorou sa trápim a ťaží ma na srdci. Je to takže aj keď som si vravela ze to nič nieje ved viem co mi urobil viem aký je tak prečo na neho stále musím myslíet?.Trochu to rozvidniem. Mala som 3-ročný vzťah. Mali sme sa radi. Rozumeli sme si skrátka normálny zdravý vzťah. Ale potom sa niečo stalo. Ako keby láska vyprchala. A zrazu to bolo niečo iné. Nás vzťah stagnoval a nikam sa neposuval. Hnevalo ma ze keď sme šli na výlet chodili sme len autobusom keďže nemá auto. Bolo to kus nepohodlné stále sa ponáhľať za autobusom ale to nebol kameň úrazu. Kameň úrazu bol keď na Silvestra ma nechal samu bola som chorá ale nič vážne len nachladená. A neprišiel. Bol radšej z kamarátmi. Potom som zistila ze si písal zaľúbené sms správy zo svojou ex. Hrozne ma to zaboleleo. Ja som šla kvôli nemu do zahraničia len aby som ho mohla vidieť a on? Nebol ochotní prísť ku mne na na nový rok.No a od vtedy som sa odmlčala. Čakala som ze niečo urobí, ale neurobil nič. Už som na neho aj zabudla. Ale ako naschvál sme sa stretli. A vynorili sa mi len tie pekné chvíle na neho. Je to ťažké zabudnúť na niekoho s kým. Som bola 3 roky. Viem ze si to musím prejsť tým sama ale rada by som vedela aj vás nazor. Ako ste zabudli na svojho ex aj keď ste ho ešte milovali.
... kým ste boli tak dlho. Ostali by ste ktorý
chvíle s nim..
@kaktusik7777 zabudla by som na neho v Tvojom pripade tak, ze by som si znova precitala Tvoj prispevok
@kaktusik7777 Chvalim, ze si ho nechala odist. Kto miluje, neuprednosti kamaratov, nepise si zalubene smsky s byvalou priatelkou a neodmlci sa.
Chce to len cas, nezabijaj drahocenne minuty svojho zivota s niekym, pre koho si nebola prioritou.
nič lepšie ako rozísť sa - si vlastne ani nemohla urobiť...
však si videla že pre neho nič neznamenáš - nebol ochotný ani za tebou zájsť, radšej volil kamarátov.
nájdi si niekoho iného - s týmto to ozaj nemalo význam...
@kaktusik7777 ja by som skusila zabudnut tak, ze by som si urobila vodicak a kupila auto. Aby si nemusela chodit na vylety busom🤔
Určite by som nehľadala ako za plast na to ďalšieho chlapa, venuj sa sebe, urob ten vodiča ak nemáš, športuj, chod s kamoškami, uč s nové veci. Ten pravý príde, ale ak by si teraz hľadala tak to môže byť len ďalší debil, len aby si sama nebola a to asi nechceš. Si single, užívaj si, co by som ja dala za taký čas aspoň na chvíľu , že sa venujem len sebe, a nemusím sa nikomu prispôsobovať, nikoho riešiť a robiť vyššie spomenuté
Kym sa s tym nevyrovnas, novehp chlapa nehladaj. Vztah nemoze byt naplast na bolavu dusu, taky vztah je od sameho zaciatku postaveny na vode.
A ako zabunut? 2x denne si precitat to co si tu napislala. Raz po precitani zistis, ze si spravila to najlepsie co si pre seba spravit mohla
@0silvia0 ja vodička aj auto mam. Len nechcela som stále ťahať auto na výlety. On ma tiež ale bal sa šoférovať a ani nechcel sa naučiť
@zahrajzlato no, raz mal dávno haváriu. A od vtedy sa bojí. Ja tiež som mala haváriu ale neprestala som jazdiť.
@viestta áno ja si to uvedomujem ze som urobila dobre. Ale teraz sme sa náhodne stretli. A myšlienky prišli také ze co keď je iný? Co keď sa zmenil? Co keď si nájde niekoho lepšieho ako som ja. Ja viem je to hlúposť ale ako keby sa mi teraz opäť dostal do hlavy.
@kaktusik7777 je to len preto ze si ho stretla.. vyckaj par dni a zase sa das do kludu.
Tento clovek naozaj nestoji za to aby si nad nim rozmyslala alebo sa k nemu vracala
@kornelies dokonca pripisoval to mne za vinu ze si písal zo svojou ex. :D za všetko som mohla len ja. On bol svätý. Neurobil nič zlé. Ved je dobračisko. Ja som bola ta najhoršia. Keď to aj...bohužial boli. 3 roky sú fuč. Dávala som do toho ozaj všetko. Kvôli nemu som šla do zahraničia prepravou aby som ho videla jedna cesta 120€ ma stala. Ale nesťažovala som si.
Trpela som keď mal doma oslavy a ja som tam vôbec nezapadala. Dávala som mu toľko lásky koľko som len mohla. A Chodiť raz k nemu a raz on ku mne ma už nebavilo ako 15 ročne deti. Ved ja už som dospela žena. O spoločnom bývaní som rozmýšlala len ja. Potom som to vzdala. My máme síce jeden prázdny dom, a spoliehal sa na to ze tam bude bývať ale to mne príde také... Co ja viem ako keby prišiel na hotové. Mame dom tak automaticky budeme tam aj bývať. Neviem len ma mrzí ze ja som ta najhoršia a on je úžasný. Pan božský.
@kaktusik7777 urcite to nebol partner pre teba.
@kaktusik7777 Ja som sa z jedneho vztahu velmi dlho dostavala. Moja asi najvacsia uprimna laska,taka este bezstarostna. Z nicoho nic mi oznamil,ze si dame pauzu. Bolo mi jasne,ze je to koniec. Po asi roku alebo 1,5 roku mi napisal,vypisoval dost. Zacala som si robit nadeje. Dorazil ma,ked isiel s frajerkou oproti mne a on sa tvaril,ze ma nepozna. Ja som sa mu pozdravila a on odvratil tvar. Vtedy sa zem zatriasla 🤣 a ja som precitla a vyliecila sa z lasky v tej sekunde. Potrebujes nejaky takyto impulz,co ta nakopne a zistis,ze nic lepsie ako rozchod sa ti nemohlo stat.
@domkakvet mate pravdu, bohužiaľ na to človek príde až po pár rokov.
@kaktusik7777 uz si na to prisla, tak na neho zabudni.
Tak asi až taky intenzívny vzťah to asi Nebol, keď ste boli každý v inom štáte.
On ta mal možno len na skrátenie chvíľ na Slovensku. Ťažko posúdiť.
Neboj, zíde z očí, zíde z mysle.
@vilma7 nebol tam dlho potom sa vrátil. A bol už tu.
@kaktusik7777 je to tak. ze vždy miluje jeden viac ako ten druhý. Nabuduce to bude opačne. Netráp sa, pride lepší.
@sheila121 presne to aj ja som si vravela. To ze neprišiel by som to prežila ale tie sms správy ma dostali. A dosť ranili.
dopraj si čas. Myslím, že bude ti lepšie keď sa teraz zameráš sama na seba a posnažíš sa vypustiť ho z hlavy. Niektoré veci sa dejú pre niečo a to prečo je to takto podľa mňa pochopíš časom, všetko ti to zapadne do seba.
@anitta98 aj sa mi to darilo na neho zabudnúť. Do momentu kým sme sa náhodne nestretli. Dokonca už sa aj z niekym stretáva. Je to ťažké lebo ozaj som ho mala úprimne rada. Ale máš právdu pochopím to až časom ze to bolo správe rozhodnutie. Len teraz to ešte nevidím.