Miznúce správy medzi partnerom a inou ženou
Ako by ste reagovali na partnera keby ma s inou zenou nastavene miznuce spravy? Ste s tym ok?
Nemala by som partnera,ktorý si píše s inými ženami.
Vadilo, boh vie o čom si píšu
A ako si to zistila?
no ak by to boli spravy o pocasi alebo jedle asi by nemuseli mat miznuce spravy.
Vadilo by mi kebyže si píše a inými ženami "len tak"..
no ak by to boli spravy o pocasi alebo jedle asi by nemuseli mat miznuce spravy.
@pralinka25 preco? Kamoska nastavila miznuce spravy v nasej konverzacii a kedze sme bff od zakladky, nie je na to nejaky speci dovod, posielame si reelska, bavime sa o detoch, tipoch na cvicenie.. Ale prosto to tak nastavila a mne to nevadi..
Kazdopadne @autorka pri pisani s opacnym pohlavim to podozrive byt moze, nieekdy je lepsie zist z kratsej cesty.
A ako si to zistila?
@adam4654 vlastne od neho. Sam mi to povedal. Neviem. Mam to zafixovane ako nieco zle a tak som aj zareagovala.
Nemala by som partnera,ktorý si píše s inými ženami.
@13uzivatelka11
@doriiis mne nevadi ze ma kamaratky. Ja mam tiez kamaratov. Len ked takto vybuchnem, uz to neviem obhajit ze mi to nevadi ze ich ma.
Len ide o to ze viem o nich malo a tym su pre mna nejake tajomne. Na to mi on povie ze viem malo, lebo stale vybuchnem.
Mne by pomohlo viac ich poznat proste…byt viac sucastou jeho sveta.
Ide o to ze ja som mala v zivote len jedneho partnera predtym. Dlhe roky. Poznala som vsetko a vsetkych. Nikdy som nic take neriesila. A toto je nieco s cim sa ucim pracovat ale kto sa uci robi chyby.
Ano, vadili
Tají niečo pred Tebou... Čo asi? Bože, Ty si naivna...
@ankare z coho usudzujes ze som naivna?
@ankare nemame spolocne zavazky. Mohol by mat inu keby chcel. Nic ho pri mne nedrzi.
Tak nech ide. Jasné, že si s nimi dopisuje prasaciny. A ktovie, čo ešte s nimi robí.... Toto nie je chlap pre Teba, ak túžiš po vernom manželovi.
Neviem. Ja sa hlavne potrebujem vyrozpravat zo vsetkeho lebo milion veci drzim v sebe a potom vybuchnem na kravine niekedy…lebo ta kravina mi pride ako najmensie zlo ktore zo seba mozem dostat. Ale tentokrat za vysoku cenu.
prečo ti vadí, že má miznúce správy? lebo ich nevieš potom čítať? veď to pomenuj.
prečo ti vadí, že má miznúce správy? lebo ich nevieš potom čítať? veď to pomenuj.
@mondolina Citat by som ich necitala lebo na to ja nie som aby som lozila do mobilu. Za mna je to narusenie sukromia ist niekomu do telefonu. Tiez to nemam rada. Den predtym sme sa s kamosom bavili o jeho problemoch doma kedy tieto spravy naozaj odhalili neveru. A zacal overthink.
Takže ti to sam povedal preto aby ti to vadilo? It makes sense
Takže ti to sam povedal preto aby ti to vadilo? It makes sense
@adam4654 priznavam… nezareagovala som dobre. Ale uz sa to stalo. Uz to neviem zobrat spat. Uz mozem len cakat co z toho vzide.
Posledne co som chcela v zivote dosiahnut je aby mal zo mna pocit ze ho kontrolujem. A presne to sa mi podarilo, takze si mozem zatlieskat.
Sám ti to povedal preto, lebo je to manipulatívny debil. Čaká na tvoju reakciu, asi ho vzrušuje žiarliaca žena. Zvyšuje si ego. Ja by som ho hnala.
Sám ti to povedal preto, lebo je to manipulatívny debil. Čaká na tvoju reakciu, asi ho vzrušuje žiarliaca žena. Zvyšuje si ego. Ja by som ho hnala.
@mameha7 to si nemyslim ze by z toho mal uzitok.
prestaň sa hlavne z toho rúcať, zahoď to za hlavu a nerieš ako si reagovala, veď si tiež len človek.
prestaň sa hlavne z toho rúcať, zahoď to za hlavu a nerieš ako si reagovala, veď si tiež len človek.
@mondolina ja sa potrebujem z toho vyrozpravat niekomu kto ma pochopi ale zaroven ho neodsudi. Nikoho takeho nemam. Kazdy koho poznam mi bude tlacit do hlavy ze aka som skvela. To ja nepotrebujem. Ja som si vedoma svojich kvalit. Ja to potrebujem vyriesit, aby sa to uz nestavalo. Proste by som sa asi potrebovala vyrozpravat niekomu kto nas nepozna a je nestranny a zaroven bude vediet pochopit obe verzie, nie len moju. Lebo mne asi nepomaha hladkat ma po hlavicke. Potrebujem asi aby sa ma niekto opytal otazky, ktore mne samej nenapadnu.

Vadilo by mi, ak by som mala potrebu vedieť, čo má partner v mobile. Tento vzťah, radšej ukonči. Ani ty mu neveríš, aj on má tajnosti 🙂