icon

Moderné spôsoby hľadania vzťahov mimo sociálnych sietí

justin536
1. apr 2025

Ahojte mám pocit že v dnešnej dobe dajak sa už ani nedá najsť vzťah len tak na ulici buď majú sluchadlá alebo pozerajú do mobilu no skúste poraďiť niečo čo by som mal vyskúšať

Strana
z2
ivetta1234
1. apr 2025

@justin536 kolko mas rokov?

denkabemommy
1. apr 2025

@justin536 zúčastniť sa aktivít, ktoré rád robíš 🙂 napríkad skupinový beh, turistika… aspoň budeš mať istotu, že keď ju nájdeš, tak budete mať spoločne záľuby

tibiokke
1. apr 2025

Ak si z kosic napis mi

petamich
1. apr 2025

No ja ti neviem ale 20 rokov dozadu ludia tie sluchadla nemali a tiez sa len tak nenasiel partner, lebo pohlady sa vam stretli v elektricke 🤷‍♀️ statisticky si vacsina ludi najde partnera pocad vysokej skoly, v praci, znameho znamy, aktivity/kruzky, zoznamovacie aplikacie/sluzby (neviem ci v tomto poradi ale to su najcastejsie sposoby).

kvetinka_2
1. apr 2025

tak, toto ste vystihli do bodky. Presne moja reč. Komunikácia je dôležitá, ale nie komunikácia cez Messenger, WhatsApp a im podobné aplikácie. Tak sa človek jednoducho nedá spoznať. Ja s tým veľmi bojujem. Ale každému vyhovuje niečo iné.(mám 20 rokov)

domkakvet
1. apr 2025

@justin536 kolko mas rokov?

moonlight1210
1. apr 2025

@justin536 pozri na Hericha VIII. Okrem Anny Klevskej mal vsetky zeny zo svojej domacnosti.
A to mal tolko moznosti.
No vyberal si z tych, co mal skoro denne na ociach a bol s nimi v kontakte.

A to plati i dnes. Najlahsie kontakt nadviazes pri niecom, co vas spaja. V spolocnom prostredi.

romiada
1. apr 2025

@justin536 zapoj sa do nejakych skupin. Niečo čo Ta baví , ako Ti tu radia. Aspoň Tvoja potencialna frajerka bude mať pochopenie pre tvoju vašeň.

justin536
autor
1. apr 2025

@kvetinka_2 presne tak ja mám tiež 20 rokov

justin536
autor
1. apr 2025

Ďakujem pekne dačo vymyslím ale ak by si chcel niekto popísať mám aj ig aj telegram a možno potom aj dajake randíčko ak si sadneme

kvetinka_2
1. apr 2025

@justin536 máš aj WhatsApp? Odkiaľ si/ste?

justin536
autor
1. apr 2025

@kvetinka_2 Nitra podstate som sa sem presťahoval pred nedávnom a ty odkiaľ?

kvetinka_2
1. apr 2025

@justin536 Trenčín (okolie)

justin536
autor
1. apr 2025

@kvetinka_2 to je v pohode Trenčin nemám problém chodiť za ženou

justin536
autor
1. apr 2025

@ivetta1234 20 mám

justin536
autor
1. apr 2025

@domkakvet 20 mám

sisska96
1. apr 2025

Treba chodiť na spoločenské aktivity, podujatie a podobne. No my sme sa s mužom zoznamili na nete

heminepa
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
1. apr 2025

@justin536 to si este mlady, tak mas vela moznosti, ak este studujes poobzeraj sa v skole, alebo v praci, pridaj sa do nejakej skupinky na turistiku, skoc do fitka, zajdi s kamaratmi do kaviarne a moze to prist aj samo.

justin536
autor
1. apr 2025

@domkakvet ja chodím robiť do Nemecka pol roka tam 3 mesiace doma a keď som v Nemecku tam sa ani nezastavím od rána do večera robota takže podstate na hľadanie ženy mám čas len tie 3 mesiace keď som doma

domkakvet
1. apr 2025

@justin536 tak to si troska v nevyhode, ale len v malej, predsa si aj vela casu doma, teraz zarobis peniaze a ono to pride samo, ale aj za tie tri mesiace sa da najst.

justin536
autor
1. apr 2025

@domkakvet no dá sa nájsť ale neverím zas tomu že mladej babe sa bude chcieť na mňa čakať

domkakvet
1. apr 2025

@justin536 no vidis vsetko je tak ako ma byt, cize este si musis pockat, teda predpokladam, ze tam nemas v plane uz zostat.

mamamasama
1. apr 2025

Fitko. Hlavne v sobotu doobeda.

mameha7
1. apr 2025

@justin536 speed dating? 😃

maya_hi
2. apr 2025

@justin536 úplne súhlasím. Dnes to majú single ľudia oveľa ťažšie. Minule som zachytila, že na FB je slečna, ktorá organizuje stretávky pre mladých, ktorí sú v stave sa s niekým seriózne zoznámiť a hľadajú vzťah. Hocikde na Slovensku. Vyhodia výzvu, a tam sa všetci stretnú, zoznámia, pokecajú... 🙂 Myslím, že super nápad

pochod
2. apr 2025

@justin536 to radšej v tom Nemecku skus niečo nájsť keď si tam viac jak na sk.. Takto rozbehnúť vzťah, ze odídeš hneď na pol roka bude extrém náročné

lulubinka
3. apr 2025

Skus pozrieť toto
https://www.laskatu.sk/

samik88
4. apr 2025

Len tak na ulici si ťažko nájdeš vzťah. U teba je problém vzťah na diaľku . Pol roka je strašne dlhá doba. Ak neplánuješ zmeniť prácu ,tak si nájdi niekoho v Nemecku.

sang
4. apr 2025

@moonlight1210 a jeho manzelsky zivot popretkavany milenkami a manzelky co mu z akehokolvek dovodu nevyhovovali, dal popravit. To je ten ? :D

Strana
z2