Moderné spôsoby hľadania vzťahov mimo sociálnych sietí
Ahojte mám pocit že v dnešnej dobe dajak sa už ani nedá najsť vzťah len tak na ulici buď majú sluchadlá alebo pozerajú do mobilu no skúste poraďiť niečo čo by som mal vyskúšať
@justin536 zúčastniť sa aktivít, ktoré rád robíš 🙂 napríkad skupinový beh, turistika… aspoň budeš mať istotu, že keď ju nájdeš, tak budete mať spoločne záľuby
Ak si z kosic napis mi
No ja ti neviem ale 20 rokov dozadu ludia tie sluchadla nemali a tiez sa len tak nenasiel partner, lebo pohlady sa vam stretli v elektricke 🤷♀️ statisticky si vacsina ludi najde partnera pocad vysokej skoly, v praci, znameho znamy, aktivity/kruzky, zoznamovacie aplikacie/sluzby (neviem ci v tomto poradi ale to su najcastejsie sposoby).
tak, toto ste vystihli do bodky. Presne moja reč. Komunikácia je dôležitá, ale nie komunikácia cez Messenger, WhatsApp a im podobné aplikácie. Tak sa človek jednoducho nedá spoznať. Ja s tým veľmi bojujem. Ale každému vyhovuje niečo iné.(mám 20 rokov)
@justin536 pozri na Hericha VIII. Okrem Anny Klevskej mal vsetky zeny zo svojej domacnosti.
A to mal tolko moznosti.
No vyberal si z tych, co mal skoro denne na ociach a bol s nimi v kontakte.
A to plati i dnes. Najlahsie kontakt nadviazes pri niecom, co vas spaja. V spolocnom prostredi.
@kvetinka_2 presne tak ja mám tiež 20 rokov
Ďakujem pekne dačo vymyslím ale ak by si chcel niekto popísať mám aj ig aj telegram a možno potom aj dajake randíčko ak si sadneme
@justin536 máš aj WhatsApp? Odkiaľ si/ste?
@kvetinka_2 Nitra podstate som sa sem presťahoval pred nedávnom a ty odkiaľ?
@justin536 Trenčín (okolie)
@kvetinka_2 to je v pohode Trenčin nemám problém chodiť za ženou
@ivetta1234 20 mám
Treba chodiť na spoločenské aktivity, podujatie a podobne. No my sme sa s mužom zoznamili na nete
Fitko. Hlavne v sobotu doobeda.
@justin536 úplne súhlasím. Dnes to majú single ľudia oveľa ťažšie. Minule som zachytila, že na FB je slečna, ktorá organizuje stretávky pre mladých, ktorí sú v stave sa s niekým seriózne zoznámiť a hľadajú vzťah. Hocikde na Slovensku. Vyhodia výzvu, a tam sa všetci stretnú, zoznámia, pokecajú... 🙂 Myslím, že super nápad
Skus pozrieť toto
https://www.laskatu.sk/
Len tak na ulici si ťažko nájdeš vzťah. U teba je problém vzťah na diaľku . Pol roka je strašne dlhá doba. Ak neplánuješ zmeniť prácu ,tak si nájdi niekoho v Nemecku.
@moonlight1210 a jeho manzelsky zivot popretkavany milenkami a manzelky co mu z akehokolvek dovodu nevyhovovali, dal popravit. To je ten ? :D

@justin536 kolko mas rokov?