Môj partner a jeho vášeň pre zoznamky
Žiadny z predošlých partnerov nebol na nijakých zoznamkach ( myslím počas toho ako boli single). Keď aj boli sami, žili taký bežný život zaneprázdnení prácou, hobby a mali tak max Facebook alebo ig takze keď zoznamovali sa buď tak že ich zaujala žena ktorú poznali ( alebo z videnia) či natrafili na ňu na soc.sieti a skúsili ju osloviť ( čiže všeobecne oslovenie niekoho a nie výhradne na stránkach kde sa ľudia zoznamovať chcú). A to sa vraj nestavalo zase tak často. Čiže nenaháňali sa za zoznamovanim. Ja som v tomto rovnaká takze bolo všetko ok.
Ale teraz mám menší problém. Môj potenciálny nový partner, viem že tie zoznamky ma, používal ich aktívne a teda aj chodil na rande z nich. Ak spolu budeme od čoho nie je ďaleko, viem že by si ich počas vzťahu vymazal keďže by ich nepotreboval. No ja sa toho nejako bojim lebo to je celé pre mna tak nejak odstrašujúce, nepoznane. Myslím na to či to pre neho nie je istým spôsobom take malé hobby, neviem koľko ani aké ma, koľko času tam trávil. Či to bola taká rutina ako pozrieť novinky že si pozrieť nových ľudí alebo čo a hrať sa s tým dávať si srdiečka alebo čo sa tam robí. Vypisovať si denne s novými ľudmi. Keďže iné je zoznamka a iné napr ten Instagram. Na zoznamke je ľahké osloviť hocikoho keď vieme ze sú tam kvôli zoznameniu sa. Popravde už teraz by som očakávala, že si ich vymaže keďže dosť postupujeme a nemusí čakať až na moment, keď vstúpi do vzťahu. Neviem ako sa od tohto celého odosobnit. Lebo sa na neho začínam pozerať tak že až kričí po zoznámení, veď keby nešiel so mnou von je to jedno šiel by s hocikým iným. Čo ti moji predošli viem, že nie. Nemali na toto ani čas a ani chuť sa stretávať s toľkými ľudmi.
Začína to byt pre mna taká prekážka, ako som ani nečakala. Zároveň mi je trapne mu o tomto hovoriť aby som ho nejak neurazila že niekto na zoznamky chodiť nemusí a on áno
Takže nie ste ešte spolu frajeri, nevieš na aké a koľko zoznamiek chodí a už je to pre teba takýto veľký problém?
Kolegyňa sa tam spoznala s partnerom a nebol problém.
Teba ako spoznal, nie na zoznamke?
@anonym_8559c1 nie, žiadnu som nemala ani nemám
Takže nie ste ešte spolu frajeri, nevieš na aké a koľko zoznamiek chodí a už je to pre teba takýto veľký problém?
@mimikarol vzhľadom ku tomu čo opisujem už na začiatku
Kolegyňa sa tam spoznala s partnerom a nebol problém.
@adulka07 nespochybňujem, že tam nájde niekto dobreho partnera. Iba je to pre mna nová skúsenosť a my sme sa takto nespoznali. Iba on ich používa/l. Preto aj rozmýšľam, či nebude taký akoby pokazený tým, že sa možno vo veľkom stretával alebo prehľadával si to tam
@anonym_autor ####ak spolu budeme od čoho nie je ďaleko, viem že by si ich počas vzťahu vymazal keďže by ich nepotreboval.###
Ty si hotová veštica.Ako vieš?Podľa mňa sa mu budú hodiť, lebo ešte s ním nechodíš už máš chrobáka v hlave, už vytváras problém, sebavedomie na nule a chlap už musí robiť, čo frajerka povie, lebo čo, keď...bude sa ti ľahšie žiť, keď na to všetko zabudneš, alebo mu vypichni oci a utni ruky😘fakt neviem ako chcela docieliť, aby zmazal zoznamku a nikdy sa tam nepozrel, nepisal neposlal srdce.Tazko sa ti bude žiť v takej neistote
@anonym_autor ####ak spolu budeme od čoho nie je ďaleko, viem že by si ich počas vzťahu vymazal keďže by ich nepotreboval.###
Ty si hotová veštica.Ako vieš?Podľa mňa sa mu budú hodiť, lebo ešte s ním nechodíš už máš chrobáka v hlave, už vytváras problém, sebavedomie na nule a chlap už musí robiť, čo frajerka povie, lebo čo, keď...bude sa ti ľahšie žiť, keď na to všetko zabudneš, alebo mu vypichni oci a utni ruky😘fakt neviem ako chcela docieliť, aby zmazal zoznamku a nikdy sa tam nepozrel, nepisal neposlal srdce.Tazko sa ti bude žiť v takej neistote
@anonym_8ffdab to naozaj? Podľa mna stretávanie sa s niekym je o tom, že toho druhého spoznavame a zbierame si nejaké pre a proti, či vôbec tej vzťah by sme chceli a druha strana rovnako. Či ty si vďačná za hocikoho len aby si nebola sama? To tak vyznieva z tvojej odpovede. Niekomu prekáža príležitostný alkohol, cigareta. Čo môžeš zistiť až na niekolkok stretnutí a tiež nepovieš, ze ďalšie automaticky nebude. Ale zostane to pre teba možno ako varovný prst. Ja som o tomto nevedela, že mi to bude prekážať, pretože som to v minulosti nikdy neriešila. Až tu som na to natrafila a sama som z toho prekvapená ako to na mna pôsobí a čo s tým. Ešte podotknem, to že sa stretávame už nejaký ten čas, nerobí chudáčik chlap násilu
@anonym_8ffdab pripadne ako píšeš, ešte s ním nechodíš a už vytváraš problém- čiže najlepšie je hrať sa na sladucku, obmotat chlapa chytiť ho do vzťahu a potom počkať si rovno na manželstvo aby som mohla povedať , čo mi prekáža? Asi to niektoré takto robia, to sú potom presne tie ženy ktoré na začiatku vyzerajú že s ničím nemajú problém a postupne sa to odbaluje ako adventný kalendár 😉
@anonym_8ffdab pripadne ako píšeš, ešte s ním nechodíš a už vytváraš problém- čiže najlepšie je hrať sa na sladucku, obmotat chlapa chytiť ho do vzťahu a potom počkať si rovno na manželstvo aby som mohla povedať , čo mi prekáža? Asi to niektoré takto robia, to sú potom presne tie ženy ktoré na začiatku vyzerajú že s ničím nemajú problém a postupne sa to odbaluje ako adventný kalendár 😉
@anonym_autor kolko tych vztahov uz u teba bolo? Este len o nom pises ako o potencialnom a uz riesis ci nie je nahodou pokazeny. Takto laska nezacina.
Ešte spolu ani nie ste a už máš problém 😅🤣
Makla som chlapíka takéhoto....6 rokov počas nášho vzťahu sa ""zabudol z tých zoznamiek"* odhlasit ...
Podvádzal má
Ja ťa chápem ale aj chlap co nieje na zoznamke môže uletiet počas vzťahu aj keď to predtým nevyhladaval
Veľa chlapov na zoznamke uz sú na tom zavislí a tazko sa odpútavajú od neustáleho hľadania
Ale to neznamená, že aj tvoj je taký alebo nieje taký
Dopredu človek nevie a môžme sa tváriť ako vela zien si myslí, že vlastného chlapa maju prečítaného a nic ich nemôže prekvapiť ale to málokedy funguje tak
Druhému do hlavy nevidíš a ani nebudeš
Proste bud chces veriť alebo nie..iba o tom to je
Tak naopak, napíšem inak ako ostatné,
Podľa mňa cítiš že niečom nie je ok a nejde možno ani o tie jeho zoznamky, ale skrátka podvedomie čosi ti o ňom našepkáva, že tu bude nejaký háčik.
Tak ver svojej intuícii a buď obozretna.
ak je to partner tak by si to mal vymazat, ak nie je, tak ti to moze byt fuk
Dnes nie je neobvyklé stretávať sa paralelne s viacerými a vybrať si niekoho a s tým pokračovať. Ešte nemáte vzťah, stretávate sa. Ešte nie je čas sa týmto trápiť. Ale otvoriť túto tému je podľa mňa úplne v pohode. Takže do toho.
Za mňa to može byť problém, tiež som ho mala, nevedela som sa so stránkou rozlúčiť aj keď som partnera mala, mala som výhovorky, že tam mám kamarátov, že tam nič zlé nerobím, pritom som ďalej randila, chodila na kávičky, bol to taký adrenalín, že som ho potrebovala k životu, závislosť.
Tak jedine sa ho na rovinu opýtať ako to vidí, lebo ak mu bude chýbať to flirtovanie tak sa tam bude stále vracať.
Niekto s tým okamžite sekne a niekto hľadá len výhovorky a vymýšľa klamstvá.
Keď ti niečo vadí povedz mu to hneď, nemôžeš čakať, že ti bude čítať myšlienky ani aby si to všetko hneď vymazal keď spolu ani nie ste.
Čo mame chapat pod pojmom " potencionalny partner"? Lebo partner, e zivotný druh, ktory spĺňa všetky atribúty manžela, len chyba sobašny list. A potencialny mozé byt hicikto, každy chlap. Takže, treba si upratať pojmi a dojmi.
Čo mame chapat pod pojmom " potencionalny partner"? Lebo partner, e zivotný druh, ktory spĺňa všetky atribúty manžela, len chyba sobašny list. A potencialny mozé byt hicikto, každy chlap. Takže, treba si upratať pojmi a dojmi.
@anna777115 *Pojmy a dojmy.
este nic noa problem, uvediem negativny priklad, ked som len randila s ex, prehliadala som tolko red flagov, boli viditelne hned odzaciatku a to iba preto, ze som silou mocou niekoho chcela mat, ten vztah bola strata casu, povedzme to slusne, ale poucila som sa takze ked ti odzaciatku nieco nesedi, treba si vsimat ocividne varovne signaly, hlavne svoju intuiciu, casom sa to nezlepsi, praveze zhorsi, noa x dalsi veci necakanych neprijemnych moze vyplavat na povrch, pozitivny priklad, potom som spoznala jedneho sympatickeho prijemneho chalana ktory veselo zoznamkoval, stretol sa so 6 babami, vypisoval kazdej, noa kazdej tej dotycnej popisal situaciu, ze sa stretava, vybera prehodnocuje, spoznava, ziadnej nic nesluboval....pride mi to ako ferova taktika, tak si overil zakladne povahove rysy dotycnych, vybral si jednu, ktora mu vyhovovala najviac, ziju spolu celkom stastne co viem
Ved sa s nim porozpravaj, ze ako to vidi do buducna.
Aj ja som bola na zoznamke a ako som si nasla partnera, zoznamku som zmazala a odvtedy mi ani len nenapadlo opat sa tam prihlasit. Kazdy rozumny clovek, ktory chce budovat vztah, chape, ze pobyt na zoznamke, z akehokolvek dovodu, je rozbijacom vztahu.
Ešte ani spolu nie ste a ty už riešiš takéto veci? 🙂 No akože asi by som sa najprv porozprávala s ním, veď ty ani nevieš, ako to vidí on. Možno on o vzťahu s tebou ani nepremýšľa 😀
@anonym_8ffdab to naozaj? Podľa mna stretávanie sa s niekym je o tom, že toho druhého spoznavame a zbierame si nejaké pre a proti, či vôbec tej vzťah by sme chceli a druha strana rovnako. Či ty si vďačná za hocikoho len aby si nebola sama? To tak vyznieva z tvojej odpovede. Niekomu prekáža príležitostný alkohol, cigareta. Čo môžeš zistiť až na niekolkok stretnutí a tiež nepovieš, ze ďalšie automaticky nebude. Ale zostane to pre teba možno ako varovný prst. Ja som o tomto nevedela, že mi to bude prekážať, pretože som to v minulosti nikdy neriešila. Až tu som na to natrafila a sama som z toho prekvapená ako to na mna pôsobí a čo s tým. Ešte podotknem, to že sa stretávame už nejaký ten čas, nerobí chudáčik chlap násilu
@anonym_autor presne takú reakciu od teba som čakala.Ty ani nemôžeš vedieť či ti bývalí partneri neboli na zoznamke, nepodviedli ta atď...máš pravdu treba sa spoznávať tvojmu budúcemu partnerovi by som povedala, že si neveríš a uzurpujes si ho a chces mu riadiť život.Kamarstov bude môcť mať, k rodičom bude smieť chodiť?Aj do susedy sa môže zahladiť a vianočný večierok nebude problém?
@anonym_autor kolko tych vztahov uz u teba bolo? Este len o nom pises ako o potencialnom a uz riesis ci nie je nahodou pokazeny. Takto laska nezacina.
@anonym_1232a7 som racionálna. Láska vznikne len tam kde sú ružové okuliare a nevidime žiadne negatívum ?
@anna777115 nesúhlasím, aj ten životný druh a manžel nebude dokonalý ale bude mat chyby, ktoré budeme schopné akceptovať a opačne, nie? Čo je problém pre jedného nemusí byt pre iného. Potenciálny partner? Keď s niekym randis a iba s ním. Čiže logicky sa stretávate, spíte spolu, trávite spolu čas a všetko čo predchádza vzťahu pretože aspoň ja som sa nikdy nezobudila s tým, že včera mi niekto padol do oka a ráno už bol vzťah 😊a ani som sa nestretavala naraz s 5muzmi kde po pól roku jeden došiel do finále a stal sa vzťah. Proste spolu randime ale ešte nie dostatočne dlho aby už jeden z nás vyslovil slovo vzťah, ale je to nablízku.
@anonym_1232a7 som racionálna. Láska vznikne len tam kde sú ružové okuliare a nevidime žiadne negatívum ?
@anonym_autor zamilovanie sa s raciom nema nic spolocne. Veru posobis racionalne a emocie nula. Ked vznika laska rozum je vypnuty. Potom uz ako to bude v zivote je aj o hlave.
Ja ťa chápem ale aj chlap co nieje na zoznamke môže uletiet počas vzťahu aj keď to predtým nevyhladaval
Veľa chlapov na zoznamke uz sú na tom zavislí a tazko sa odpútavajú od neustáleho hľadania
Ale to neznamená, že aj tvoj je taký alebo nieje taký
Dopredu človek nevie a môžme sa tváriť ako vela zien si myslí, že vlastného chlapa maju prečítaného a nic ich nemôže prekvapiť ale to málokedy funguje tak
Druhému do hlavy nevidíš a ani nebudeš
Proste bud chces veriť alebo nie..iba o tom to je
@anonym_85c323 jasne hocikto môže podviesť aj čokoľvek o tom potom ale skôr som to celé myslela tak, že ti čo na zoznamkach sú, denne ich využívajú atd tak je to pomaly ako taká záľuba. Ja mám socialne siete kde si pozriem obsah, tiež si tam mozem niekoho pozrieť a môže ma niekto zaujať ale nie je taká poda že každý kričí po zoznámení sa alebo ako by som to povedala. Kdezto zoznamka nie je nič iné ako prehliadanie si ,,tovaru,,keď to mám takto povedať. A muž ktorý je zvyknutý sa zoznamovať takto, mna to trochu desí. Ti predtým sa zoznamovali inak, jednoducho si ráno pri raňajkách neotvorili tinder a nepreklikavali sa cez ženy ktoré sú tam na to, aby sa zoznámili. Toto som tým chcela povedať či taký človek neberie všetko nejak inak, ja neviem, ja skúsenosti takéto nemám
@anonym_autor zamilovanie sa s raciom nema nic spolocne. Veru posobis racionalne a emocie nula. Ked vznika laska rozum je vypnuty. Potom uz ako to bude v zivote je aj o hlave.
@anonym_1232a7 zamilovana som a preto ako u mna nastupujú city ma niektoré veci mrzia a sú mi ľúto. Lebo začínam rozmýšľať nad vecami nad ktorými som predtým nie

Teba ako spoznal, nie na zoznamke?