icon

Môj partner ma často bezdôvodne podozrieva

mariposa44
15. feb 2026

Ahojte, potrebujem počuť váš názor.
Môj partner ma často bezdôvodne podozrieva..keď spolu telefonujeme, lebo je prec tak mi povie izivaj si pichaca a podobne,alebo mu musim ulazovat izbu aby videl ze tu niktp nieje..ma blbe poznamky ze kde je milenec, ja som strasne lojalna osoba..a nech em toto dookola pocuvat.. casto to hovorí tak, ako keby ma chcel zneistiť alebo obviniť, pritom sám niekedy nie je úplne úprimný a tým sa vyhýba zodpovednosti. Je toto podla vas ziarlivpst alebo je to redfleg? ..mne to pride ako keby zo mna chcel spravot tu zlu co mu klame ale mozno on nema cistw svedomie?..neviem poradte

Strana
z2
anonym_de92a4
15. feb 2026

Ber nohy na plecia a utekaj. Mala som podobného idiota. Nevysvetlíš, nepresvedčíš ho o svojej vernosti. Bude sa to stupňovať, až budeš psychicky zdeptaná. Zdrhni, kým nemáte deti.

anonym_4769ca
15. feb 2026

vraj najviac podozrievaju taki, ktori sami podvadzaju, ma dovod byt neisty? moze sa citit aj nedoststocne pri tebe

anna777115
15. feb 2026

Tak hraj jeho hru. Ked sa bude pýtať na milenca tak sa ho opýtaj aby ti ukázal, kde on má pichacku, čo prave robí, kde ju schováva.....

jblheart
15. feb 2026

Tak to si vyhrala partnera.. blahoželám 😨😂

anonym_c30fa5
15. feb 2026

ty sa pytas, ci je to red flag? ano, samozrejme, ze je. bola tu davnejsie tema o ovoniavani spodneho pradla a podobne, chces sa az tam dopracovat? s takymto clovekom by som nebola a cudujem sa, ze si s nim ty. nulova dovera a ucta k tebe.

mariposa44
autor
15. feb 2026
@anonym_4769ca

vraj najviac podozrievaju taki, ktori sami podvadzaju, ma dovod byt neisty? moze sa citit aj nedoststocne pri tebe

@anonym_4769ca ..ja som mu na to nedala dovod s nikym ani nepisem nic ...skor myslim ze presúva vinu chce aby som sa ja citila ako ta zla,.. aby on nemusel riešiť svoje správanie

anonym_c30fa5
16. feb 2026
@mariposa44

@anonym_4769ca ..ja som mu na to nedala dovod s nikym ani nepisem nic ...skor myslim ze presúva vinu chce aby som sa ja citila ako ta zla,.. aby on nemusel riešiť svoje správanie

@mariposa44 v minulej teme si pisala, ze sleduje nejake zeny na soc sietach. fakt ti je toto treba? keby som mala dceru, mrzelo by ma, ze sa takto trapi s nejakym debilom.

enmery
16. feb 2026

@mariposa44 Tvoj partner ťa podvádza. Nemáš za čo. A hej, podľa mňa je to chorobná žiarlivosť aj red flag. Ľudia, ktorí toto robia, na 1000%sami podvádzajú a preto z toho obviňujú druhého.

anonym_a9ed0e
16. feb 2026

Treba mu dať na tú žiarlivosť aj dôvod, to by bola moja stratégia 😆

enmery
16. feb 2026
@anonym_a9ed0e

Treba mu dať na tú žiarlivosť aj dôvod, to by bola moja stratégia 😆

@anonym_a9ed0e Namiesto rozchodu? Tak si tiež dobre toxická.

anonym_a9ed0e
16. feb 2026
@enmery

@anonym_a9ed0e Namiesto rozchodu? Tak si tiež dobre toxická.

@enmery zla náladička takto v noci? Tohto by som za partnera nepovažovala od momentu, keď spomenul “mojho pichaca” alebo chce cez video ukázať, či tam so mnou niekto je

enmery
16. feb 2026
@anonym_a9ed0e

@enmery zla náladička takto v noci? Tohto by som za partnera nepovažovala od momentu, keď spomenul “mojho pichaca” alebo chce cez video ukázať, či tam so mnou niekto je

@anonym_a9ed0e Len by si mu na to takto v noci dávala dôvod namiesto poslania do papa. 😂 Ale hej, problém som ja a moja náladička a nie ten psychoš. Ako vždy na koníku.

anonym_a9ed0e
16. feb 2026
@enmery

@anonym_a9ed0e Len by si mu na to takto v noci dávala dôvod namiesto poslania do papa. 😂 Ale hej, problém som ja a moja náladička a nie ten psychoš. Ako vždy na koníku.

@enmery presne tak, ja som človek činu, 2v1 rozchod aj nového, na čo to sekať v piatich etapách, aby sme uspokojili morálne hľadisko enmery z modrého koníka…
Ale zhodneme sa na tom, že je to psychoš

enmery
16. feb 2026

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-vyhladava-ine-zeny-na-facebooku/

Z akého prostredia pochádzaš a čo si myslíš o sebe ako o osobe, že ti tento kus príde ok a príťažlivý....

anonym_568d61
16. feb 2026

Normálne mu povedz s kľudom že už šiel domov a ideš za nachystať na ďalšieho...zloz a zablokuj

anonym_167a49
16. feb 2026

Si vo vztahu submisivna poslusna a naivna. Ziarlivost je choroba ktora sa liecit neda. Takyto debil bude stale. Toto je strata tvojho casu.

biba_18
16. feb 2026

vzhľadom na predchádzajúcu tému čo si tu dala - vôbec nerozumiem čo od nás chceš 😏

barka1
16. feb 2026

Ziarlivost = Red flag. Prečo by sme si z toho mali vybrat?

moonlight1210
16. feb 2026

@mariposa44 „ Je toto podla vas ziarlivpst alebo je to redfleg?“

Je to oboje a utekaj.

Ked mu takzo sibe zo ziarlivosti uz teraz, bude to len horsie a horsie. On s nou nevie robit, naopak ziarlivost si s nim robi, co chce a on iba ako bábka podlieha nutkaniam. Ved to vidis v priamom prenose.

To, co ti hovori teraz a poziadavky, aby si ho presvedcila cez videohovory, ze nikto s tebou nie je, su take vybuchy nespracovanej ziarlivosti. A naozaj to bude horsie.

Navyse je tu hrozba, ze on bude mat skor sklony podvadzat. Akoze preventivne. Aby si ho nepredbehla. Lebo si bude hovorit, ze ty isto kohosi mas.

Ak by zacal podvadzat, bude to este horsie, lebo bude este viac presvedceny, ze aj ty niekoho polahky za jeho chrbtom mozes mat (kedze by to on sam dokazal za tvojim chrbtom - podla seba bude sudit teba).

Jemu totiz ani nenapadne, ze by ta vedel lahko podviest len preto, lebo ty mu doverujes a nevidis dovod vsetko okolo neho hned spochybnovat. Takto totiz jeho mozog nepracuje. Ten vidi podozrenie v kazdom geste. A ak v kazdom geste naozaj nic nie je, tak veri tomu, ze sa ho len niekto snazi oklamat predstieranim, ze tam nic nie je.

Takze - utekaj, utekaj, utekaj. Vykasli sa na taku lasku. Prinesie ti iba trapenie a utrpenie.
Nenahovaraj si, ze ho z toho vyliecis. Neopovaz sa.
Je to neliecitelne. A spracovat a drzat pod kontrolou to moze iba on. Nikto iny.
Vysvetlenia, dokazy, argumenty funguju len na zdravych ludi. Ti to pochopia. On v podstate nie je zdravy. Jeho mizog funguje inak. On take vysvetlenia pochopi na par minut a zase ho prepne. Alebo ich ani nepochopi.
Nezdrzuj sa preto s tymito pokusmi mu dokazat svoju vernost.

Ak on sam nebude chciet s tym nieco urobit, tak niet pomoci a tej moci na svete, co by ta pred jeho ziarlivostou uchranila.
Cim neskor sa rozhodnes odist, tym si viac v nebezpecenstve, ze uz ta vnima ako svoj majetok (a citi bolest zo ziarlivisti - ano, citia az fyzicku bolest z urazeneho, ponizeneho ega). A moze sa stat, ze ti az ublizi, ked odides. Aby sam sebe ulavil zo svojich pocitov. Uz nebudes clovek, budes objekt.

Preto odid teraz.

anonym_47320e
16. feb 2026

@mariposa44 vieš, čo by som ja najbližšie spravila? (samozrejme, ak je to lej frajer a nie sú tam deti)....nasla si nejakého fešáka a keď bude volať, pýtať sa na pichaca, tak by mu pekne zamaval do Tel....a to by bolo úplne posledný krát, čo by som mu ten tel. zdvihla

ankare
16. feb 2026

@mariposa44 pozor, takýto človek má zvyčajne sam za ušami.

madla60
16. feb 2026

@mariposa44 , bola by som v pozore, z čoho Ťa on podozrieva, on to robí!! Preto sa tak správa.

viestta
16. feb 2026

@mariposa44 je uplne jedno ci ma ci nema ciste svedomie, staraj sa o to aby si utekala dostatocne rychlo a dostatocne daleko od neho. Zivot so ziarlivcom je za trest

patrike
16. feb 2026

Preco si s nim ? Vid aj tvoje ine temy tu. Totalny magor.

anonym_aebb30
16. feb 2026

@mariposa44 toto je dievka moja, že pošli chlapca kade lahšie. Bude sa to len zhoršovať.

anonym_65e645
16. feb 2026

@mariposa44 A co mu na to odpovedas? Inak.. ma zjavne nizke sebavedomie. Zisla bybsim z jratkej cesty na tvojom mieste

januska12323
16. feb 2026

Začni sa mať rada a ukonči to s ním.

anonym_978b4d
16. feb 2026

@mariposa44 posli ho doprdele, snáď nechceš prežiť život v strachu čo bude keď opustis byt

katkazatka
16. feb 2026

To je dobry psychopat. Teraz su to akoze srandicky, neskor ti za tvojho imaginarneho milenca jednu struhne. Naco vypisujes dokola to iste a nic neriesis?

anonym_f82a00
16. feb 2026

Ziarlivec a manipulátor.Utekaj od neho .Na začiatku to vyzerá nevinne však má o mňa záujem a časom si vytrhas od nervov vlády lebo to bude dennodenna téma.Budes mu musieť ukazovať ešte aj to že si na záchode .Taký ma dohnal k zákazu priblíženia.Nepodcenuj to !

Strana
z2