Môj partner ma zatajuje na sociálnych sieťach
Je naozaj tak veľa chcieť od partnera, aby ma mal aspoň na jednej spoločnej fotke na sociálnych sieťach? Kedysi ma mal všade, na Facebooku profilovku, titulku, na Instagrame. Viem, možno to znie povrchne, ale mňa to trápi hlavne preto, že on sociálnymi sieťami doslova žije.
Sme spolu už dlhé roky a ešte pred pár rokmi ma bez problémov pridával. Zrazu všetko vymazal. Teraz fotí len seba svoje telo, tvár, upravuje si fotky a nie je týždeň aby nepridal selfie.
Možno si poviete, že má niekoho iného… viem, že to tak nie je. Skôr mám pocit, že ma zatajuje, možno si necháva otvorené dvierka, aby pôsobil ako nezadaný.
Viackrát som mu povedala, že ma to mrzí, že mám pocit, akoby sa za mňa hanbil alebo akoby som mu nestačila. Ak nechce pridávať fotky, aspoň jednoduchý popis, že je vo vzťahu… ale ani to nie.
Je mi z toho úprimne smutno, keď vidím, ako iní muži hrdo zdieľajú svoje polovičky a on nič. Dokonca mi zakazuje, aby som náhodou ja pridala naše spoločné fotky na svoje siete.
Aký je váš pohľad? Preháňam, alebo by ste sa cítili rovnako?
Jeho odpoveď je totižto že riešim zbytočnosti a že on tam nechce dávať súkromie ale to pre mňa nie je argument keďže tam pridáva pomaly aj to ako je na záchode. (To je len metafora)
20r sme spolu s mužom. Ani jedna spoločná fotka, počkaj, na jednej je nám vidno ruky. Ani on o mne, ani ja o ňom. Ani nám to nemáme vydatá/ženatý/vo vzťahu apd. A wait for it... my nie sme ani priatelia na FB. V živote by ma nenapadlo toto riešiť... Nie je dôležité, čo je na sociálnej sieti, ale čo je v reálnom živote.
@billy_jean ak ste spolu 20 rokov predpokladám že ste trosku iná generácia, síce ja by som po tom tiež veľmi túžila. Ja na mojich sociálnych sieťach už nemám žiadne fotky no on je opak…
Ja si naopak myslím, že ťa tvoja intuícia neklame. Ak ťa predtým mal všade a teraz všetko vymazal a podľa tvojich slov sa snaží pôsobiť silno single, tak za tým niečo je...
Môj názor.
@billy_jean ak ste spolu 20 rokov predpokladám že ste trosku iná generácia, síce ja by som po tom tiež veľmi túžila. Ja na mojich sociálnych sieťach už nemám žiadne fotky no on je opak…
@anonym_autor ale ešte raz, sociálne siete nie sú realita, dôležité je to, čo žiješ. Ak vám to v realite klape a všetko funguje, nehľadaj chybu na sockách. Ak to nefunguje ani tam, socky sú iba vrcholom ľadovca.
osobne si myslím že ak nechce aby si ani ty nezverejnovala na svojom profile svoje fotky s ním je naozaj čudné ..... zadné dvierka chce mať otovrené ....a že tam nechce dávať svoje súkromnie je dobrá blbosť , postuje fotky bez svojej hlavy ? lebo ak nie tak súkromie ukazuje
ja by som to netolerovala
@anonym_autor to si fakt tak dlho vydržala s takým trtkom? Mne by sa taký muž, ktorý je tak zahĺadený do seba, že pridáva foto svojho tela na net, hnusil. A to mám muža vyšportovaného. No zaváňa to tým, že dúfa, že sa nejaká chytí a ty by si iba prekážala
20r sme spolu s mužom. Ani jedna spoločná fotka, počkaj, na jednej je nám vidno ruky. Ani on o mne, ani ja o ňom. Ani nám to nemáme vydatá/ženatý/vo vzťahu apd. A wait for it... my nie sme ani priatelia na FB. V živote by ma nenapadlo toto riešiť... Nie je dôležité, čo je na sociálnej sieti, ale čo je v reálnom živote.
@billy_jean ani ja nemám na FB a IG jedinú foto s mužom. Ale nemám tam ani svoje. Autorka má teda úplne inú situáciu - on spoločné fotky vymazal a pridáva iba svoje. To ti príde v poriadku? Áno, život sa žije v realite a nie na sociálnych sieťach. Ale cielene vymazať fotky s partnerkou a pridávať iba single fotky tela je podľa mňa dosť otázne smerom k realite.
Je na internetovom "love"
@anonym_autor ale ešte raz, sociálne siete nie sú realita, dôležité je to, čo žiješ. Ak vám to v realite klape a všetko funguje, nehľadaj chybu na sockách. Ak to nefunguje ani tam, socky sú iba vrcholom ľadovca.
@billy_jean to by bolo v poriadku, ak by nepridávali foto na sociálne siete ani jeden, ale on nimi žije, My tiež nemáme zverejnenú ani jednu spoločnú fotografiu, ale nepridávame žiadne, ale obaja rovnako
@anonym_autor vráť ho do obehu, je to nevyzretý pubertiak
@billy_jean ani ja nemám na FB a IG jedinú foto s mužom. Ale nemám tam ani svoje. Autorka má teda úplne inú situáciu - on spoločné fotky vymazal a pridáva iba svoje. To ti príde v poriadku? Áno, život sa žije v realite a nie na sociálnych sieťach. Ale cielene vymazať fotky s partnerkou a pridávať iba single fotky tela je podľa mňa dosť otázne smerom k realite.
@melanta ja som dávno, dávno mala fotky, a potom som ich vymazala. Aj nase spolocne. Nikdy sa ma na to nepytal. On by bo aj rad popravde.
@anonym_autor z mojej vlastnej skúsenosti ti poviem,že tvoja intuícia neklame....u nás to bolo podobne, nikdy si neželal aby som niekde pridala našu spoločnú fotku ani rodinnú, odôvodnil to,že čo ho má kto ocumovat.....rozviedli sme sa, keď mala dcéra 4 roky
osobne si myslím že ak nechce aby si ani ty nezverejnovala na svojom profile svoje fotky s ním je naozaj čudné ..... zadné dvierka chce mať otovrené ....a že tam nechce dávať svoje súkromnie je dobrá blbosť , postuje fotky bez svojej hlavy ? lebo ak nie tak súkromie ukazuje
ja by som to netolerovala
@anonym_5ca663 presne to je moj argument že o akom súkromí hovorí keď sa tam stále vycapuje…
@anonym_autor neochladol ani vas sukromny vztah nejako casom? Pride mi to zvlastne ze aa takto zacal spravat…
@anonym_autor podjrbava ťa kade tade pre to si zaťajena
@anonym_5ca663 presne to je moj argument že o akom súkromí hovorí keď sa tam stále vycapuje…
@anonym_autor Bola som na tom rovnako. Nakoniec sa ukázalo, že vymazal všetko preto aby mohol baliť ďalšie.
@melanta ja som dávno, dávno mala fotky, a potom som ich vymazala. Aj nase spolocne. Nikdy sa ma na to nepytal. On by bo aj rad popravde.
@billy_jean čiže si vymazala spoločné fotky a pravidelne pridávaš single fotky vrátane fotiek tela? Asi nie. Dotyčný presne toto robí. A to teda nie je normálne. Áno, za mňa nie sú fotky na sociálnych sieťach normálne vôbec. Ale sú ľudia, ktorí žijú sociálnymi sieťami, dotyčný je zrejme ten typ. Ja by som chlapa, ktorý na sociálne siete dáva fotky svojho tela nechcela. Taký chlap pre mňa nie je normálny.
Viac by mi vadil dilino, čo sa stále fotí a dáva to na siete ako to, že na tých fotkách nie som s ním.
@billy_jean a postujes fotky svojho tela kazdy den? Lebo toto je fest rozdiel, co doraba jej priatel a co robis ty..
nehanbi sa za teba, len chce vyzerat, ze je nezadany ;) co dufam, ze mu aj doprajes…
buď sa za teba hanbí, alebo hrá že je singl a čaká niečo lepšie.
@billy_jean čiže si vymazala spoločné fotky a pravidelne pridávaš single fotky vrátane fotiek tela? Asi nie. Dotyčný presne toto robí. A to teda nie je normálne. Áno, za mňa nie sú fotky na sociálnych sieťach normálne vôbec. Ale sú ľudia, ktorí žijú sociálnymi sieťami, dotyčný je zrejme ten typ. Ja by som chlapa, ktorý na sociálne siete dáva fotky svojho tela nechcela. Taký chlap pre mňa nie je normálny.
@melanta pozri, to ci je alebo nie je normalny tu nejdem posudzovat. To je na zhodnoteny autorky, ako jeho priatelky. Kazdopadne neriesim pridavanie svojich fotiek. Skor to druhe, ze nemaju spolocnu fotku. No je to narcis, nechce spolocne fotky. Chce byt sam najkrajsi. Co si vybrala, to ma 🙂. Zase uprimne, asi to nie je ich jediny problem. Ze vsade vsetko funguje, len na sockach je z neho iny clovek...
@billy_jean Oni majú inú situáciu ako ty. Predtým to vsetko vsetko robil a odrazu vsetko zmazal a nepriznava sa k nej, fotí si selfie ako kind a postuje...takže asi správne tusí, čo sa deje.
@billy_jean Oni majú inú situáciu ako ty. Predtým to vsetko vsetko robil a odrazu vsetko zmazal a nepriznava sa k nej, fotí si selfie ako kind a postuje...takže asi správne tusí, čo sa deje.
@enmery ako som pisala, neverim, ze im to vo vsetkych smeroch klape, a len tu je zmena. Toto je len vrchol ladovce. Kazdopadne dievca ma usta a vie sa spytat. Pocuj Teodor, preco si vymazal nase fotky z FB? Nieco sa stalo? Preco davas iba svoje fotky a ziadnu spolocnu? Mne na tom zalezi. Pripadam si, ako by si ma zatajoval. Mame problem?
@enmery ako som pisala, neverim, ze im to vo vsetkych smeroch klape, a len tu je zmena. Toto je len vrchol ladovce. Kazdopadne dievca ma usta a vie sa spytat. Pocuj Teodor, preco si vymazal nase fotky z FB? Nieco sa stalo? Preco davas iba svoje fotky a ziadnu spolocnu? Mne na tom zalezi. Pripadam si, ako by si ma zatajoval. Mame problem?
@billy_jean Určite nie, ibaže autorka sa pýta na toto, možno posledné zúfalé lanko záchrany hľadá...ja osobne sa čudujem, ze ešte spolu vôbec sú...
je podla teba ok mat partnera, ktory robi veci, co ti vadia a je mu to jedno, nema zaujem sa tym zaoberat a este ta zhadzuje, ze riesis zbytocnosti? je podla teba ok mat partnera, ktory ti nieco zakazuje? ak ano, potom je vo vasom vztahu vsetko v poriadku
Predtymta malvsade a teraz zakazube aj tebe verejne hlasat ze ste spolu...
Toto je jasne znamenie na bliziaci sa pruser....
Skus s nim 2-3 txzdne nesexovat-koli sukromiu....uvidime,co sa z toho vykluje
@anonym_autor nema nikoho, lebo este ziadnu neulovil, ale lovi a preto musi vyzerat ako nezadany, zatial si vystaci aj s tebou.
@anonym_autor mne to inak pripomenulo byvaleho vsade ma mal ze sme vo vztahu a potom z nicoho nic to dal prec a rovno sa somnou rozisiel tak do par dni.. podvadzal ma ...a tiez som si myslela ze by take neurobil ze ma miluje
@billy_jean ako píšem viackrát sme sa o tom rozprávali a jeho odpoved že chce mat sukromie
Ženy, toto by bol u mna dovod na rozchod. Lenze mame spolu dieta (urcite vás neprekvapí že ani to nezverejňuje) a nechcem koniec kvôli tomuto hoci to je zasadne. Chcela som zmenu no neprichádza. Asi mi ostáva len cakat čo sa z toho vykľuje. Čo ma byt bude. Ak nejakú uloví, bude o starost menej
Asi som si tu len chcela utvrdil že to nie je zbytočnosť, banalita. Lebo som začínala o sebe pochybovať ze to zbytočne riešim. Dakujem za názory