Môj starší partner túži po ďalšom dieťati
Ahojte... mam 26r a našla som si staršieho partnera, má 42, je ku mne veľmi dobrý a sme spolu už niečo cez rok aj pol. Naozaj si rozumieme, dokonca nedávno sme spolu začali bývať. Nie je to žiaden starší pán, práve naopak, dobre sa o seba stará a je s ním sranda. V podstate doteraz sme nemali nezhody, ibaže on začal túžiť po deťoch, čo ma zarazilo. Ja som deti nikdy nechcela a s tým som šla aj do vzťahu, on už jedno dieťa má s bývalou ženou. Uistil ma, že mu to plne stačí. Malá má 10r a brávame ju so sebou na výlety a podobne, s jeho bývalou si tiež rozumiem a je to fajn vzťah, sem tam maličkú postrážim aj sama, ak je treba. Povedal mi, že keď ma videl so svojou dcérou, tak si uvedomil, žeby ešte jedno dieťa pokojne prijal. Mňa to teda zarazilo a vôbec som nevedela ako zareagovať a čo povedať. Odvtedy bola takáto debata ešte párkrát, poslednýkrát začal až naliehať... čo si o tom myslíte? Je taká zmena normálna? Alebo som ja nejaká divná? Ako by ste to navigovali ďalej?
Mein Gott ….najdi si seberovneho.
Tohto otecka s dieťaťom prenechaj jeho rovesnickam
Tá malička je na prahu puberty a nech máte akokoľvek dobrý vzťah tak ideš do veľkého rizika
Nechceš deti….mas 26…..za 10 rokov ti nie že budú tikať hodinky ale bit zvony ….on už dieťa má ….bude mat 52 …myslíš že sa bude cítiť na novorodenca?
Mein Gott ….najdi si seberovneho.
Tohto otecka s dieťaťom prenechaj jeho rovesnickam
Tá malička je na prahu puberty a nech máte akokoľvek dobrý vzťah tak ideš do veľkého rizika
Nechceš deti….mas 26…..za 10 rokov ti nie že budú tikať hodinky ale bit zvony ….on už dieťa má ….bude mat 52 …myslíš že sa bude cítiť na novorodenca?
@anonym_autor a čo si čakala?dieťa mu odrastá len ty si ešte podľa mňa mladá a necítis to tak
@pribinak chlap v takom veku nemôže mať dieťa?
Áno, šli sme do vzťahu s tým, že ja deti nechcem a on to vedel... dokonca bol rád, žeby sa cítil zle, že vlastne nahrádza tú prvú dcéru ako keby
mne sa zase páči že otecko 10 ročnej s mladou ju “brávajú na výlety a podobne” 🤣 aj sa s ňou učíte denno denne? aj keď je chorá je pri Vás doma? Vyzdvihujete ju zo školy a nosíte na krúžky a podobne? Či keďže Ty deti nechceš tak radšej nie … stačia výlety
@anonym_autor ja mam 26, manžel 41 a dve deti. Keby uz ma dieta nejdem s ním do vzťahu. Myslím, ze ak si presvedčená, ze nasledujúcich pár rokov urcite nechces dieta otvorene to komunikuj a uvidíš podla reakcie co dalej.
@anonym_autor Ach preco si sa ulakomila na stareho,na rovesnika nemas?
@anonym_2ab0dd tak ja vôbec nemam dojem, že som sa ulakomila, partner je dobre vyzerajúci, má super kariéru, je veľmi sebavedomý a vzdelaný, dobre zarába, je s ním sranda a rozumieme si, ja mám dojem, že som si náhodou celkom polepšila
@anonym_autor Kurňa,ešte aby bol v 42 ročný starší pán. V najlepších rokoch.
mne sa zase páči že otecko 10 ročnej s mladou ju “brávajú na výlety a podobne” 🤣 aj sa s ňou učíte denno denne? aj keď je chorá je pri Vás doma? Vyzdvihujete ju zo školy a nosíte na krúžky a podobne? Či keďže Ty deti nechceš tak radšej nie … stačia výlety
@anonym_45bbac samozrejme, má ju zverenú na isté dni v mesiaci, takže keď ide do školy, tak ju tam odvedie, rovnako ako na iné aktivity, ak je náhodou v tie dni chorá, tak tiež samozeejme ostáva u nás, normálne sa stará. To, že sa rozpadol jeho vzťah s ex neznamená, že neľúbi svoje dieťa alebo že sa nestará
@anonym_autor môj sused má posledné v 49 - ale jeho partnerka mala vtedy 37 a už sa na dieťa cítila a v živote si aj užila, aj mala niečo vybudované. On je pre mňa jeden z tých otcov, čo to zvládajú skvele, no u vás ide hlavne o Teba. Dieťa je veľký záväzok a ak máš ešte iné plány so životom - premysli si to poriadne.
16 ročný rozdiel vo vzťahu, áno teraz je to fajn ale čím budeš staršia tým ten rozdiel budeš viac cítiť... Nechápem či nie je dosť mužov na svete že sa mladá baba ulakomi na 40nika a ešte aj s dieťaťom 🙈 teraz chce dieťa on ty nie a za 10 rokov budeš chcieť dieťa ty a on nie, každý ste v úplne inej fáze života
Som sa musela mojho 42 rocneho muza opytat, ci sa citi ako starsi pan 🙂
@anonym_2ab0dd tak ja vôbec nemam dojem, že som sa ulakomila, partner je dobre vyzerajúci, má super kariéru, je veľmi sebavedomý a vzdelaný, dobre zarába, je s ním sranda a rozumieme si, ja mám dojem, že som si náhodou celkom polepšila
@anonym_autor vsak ta ta sranda prejde,ak si mysliš ,že život je o srande,tak este nevieš čo je život
@anonym_autor vsak ta ta sranda prejde,ak si mysliš ,že život je o srande,tak este nevieš čo je život
@povazie a kde som napísala, že si niečo také myslím? U iedla som hneď niekoľko jeho kvalít, samozrejme ani nie všetko, áno myslím si, že aj smiech je dôležitý pre život, ale nikde som nehovorila o tom, že je to to naj... treba asi čítať s porozumením
@povazie a kde som napísala, že si niečo také myslím? U iedla som hneď niekoľko jeho kvalít, samozrejme ani nie všetko, áno myslím si, že aj smiech je dôležitý pre život, ale nikde som nehovorila o tom, že je to to naj... treba asi čítať s porozumením
@pribinak sú aj takí čo majú deti v takom veku prečo nie?a nie sú to druhé manželstva, ale sú aj druhé.
@anonym_autor čakať 10 r nemusíte 2,3 r a uvidíš.Dnes nájsť chlapa čo chce deti, je fajn a je zabezpečený nie je ľahké.Tento už vie o čom to je.
Ak deti nebudeš chcieť chlap sa s tým ľahšie zmieri ako žena.Ked ich nebude mať s tebou stále má čas u ženy je to horšie.Vekovy rozdiel by mi vôbec nevadil.
@anonym_2ab0dd čo jej ponúkne 26 r rovesník?Ale tu je často závisť už vidím útočenie na výlety tak to je rozvedený otec ma väčšinou deti na zábavu, výlety veď čo sa dá stihnúť za dva dni snáď s nimi nebude vysávať a upratovať.Rozvedene ženy s deťmi to majú oveľa ťažšie to je pravda.Este je možnosť striedavky, ktoré ohrdnute ženy vyžadujú, aby náhodou chlap nemal voľný život, ktoré mu ženy závidia
@anonym_autor ved mu povec nech si pocka na vnuca. Za chvilu tu bude diskusia ako minule, ze muz je starsi a nechce sex, vraj ho chcem zabit, uz ma slabe srdce.
Vadil by mi ten vekovy rozdiel, uvidis neskor, uz to bude i tebe vadit a dalsia vec nielen je stary, este ma i dieta.Zena to si ozaj na takeho odkázaná?🙂
@povazie ona vie že život je o peniazoch a tento "starší pán" ju asi dobre zabezpečil, je to taký daddy 😀 a ona mu ukazuje presne na čo ho má a že mu teda nepomáha ani s jeho malou, ani mu iné dieťa nedá. Nuž, mala to dobre vymyslené kým jej "starší pán" nepovedal, že ešte nie je tak starý a túži po rodine
16 ročný rozdiel vo vzťahu, áno teraz je to fajn ale čím budeš staršia tým ten rozdiel budeš viac cítiť... Nechápem či nie je dosť mužov na svete že sa mladá baba ulakomi na 40nika a ešte aj s dieťaťom 🙈 teraz chce dieťa on ty nie a za 10 rokov budeš chcieť dieťa ty a on nie, každý ste v úplne inej fáze života
@anonym_f9c367 ved pise, ze dobre zaraba a prilepsila si pri nom, rovesnik by nemal tolko na ucte
Chyba v programe je skôr u teba , ty si vlastne išla po zabezpečení a teraz ti to narušil, lebo s dietatom si nepocitala. Ináč toto je teraz v mode, hľadať staršieho situovaneho typka, co keby si skúsila sama niečo v živote vybudovať, dokázať, lebo toto mi príde ako čistý kalkul.
Fu no, nikde som nepísala, že som s ním kvôli peniazom, napísala som, že malú strážim aj bez neho, keď je treba, takže jej robím program.a venujem sa, čiže ani od nej nedávam ruky preč, za normálne rady ďakujem a teda pre ostatné nenávistné naozaj nechápem ako si viete toľko domýšľať.
Som sa musela mojho 42 rocneho muza opytat, ci sa citi ako starsi pan 🙂
@diewcatqoo a cíti?
Mužova dcéra popisovala, čo je 'starší'pán vo vlaku hovoril, no už hádam aj 50 mal. Muž má 51. Odvtedy mu inak ako starší pán nepoviem 🙂
Fu no, nikde som nepísala, že som s ním kvôli peniazom, napísala som, že malú strážim aj bez neho, keď je treba, takže jej robím program.a venujem sa, čiže ani od nej nedávam ruky preč, za normálne rady ďakujem a teda pre ostatné nenávistné naozaj nechápem ako si viete toľko domýšľať.
@anonym_autor prosím ta nepočúvaj tie kecy, nemá to zmysel...
Naozaj si nikdy nechcela deti, alebo s ním si nechcela deti? Si si ním istá, že chceš byť s ním celý život?
Ak áno, neváhala by som s nim mať aspoň jedno dieťa. Obaja mate ideálny vek. Aj o 20r keď už budete mat odrastene dieťa, stále budete vitalni a schopní užívať si život.
Naozaj si to nevieš ani predstaviť, byť matkou? Ak nie, tak kašli na to a nechoď to toho.
(V prípade dieťaťa trvaj na svadbe)
@anonym_autor prosím ta nepočúvaj tie kecy, nemá to zmysel...
Naozaj si nikdy nechcela deti, alebo s ním si nechcela deti? Si si ním istá, že chceš byť s ním celý život?
Ak áno, neváhala by som s nim mať aspoň jedno dieťa. Obaja mate ideálny vek. Aj o 20r keď už budete mat odrastene dieťa, stále budete vitalni a schopní užívať si život.
Naozaj si to nevieš ani predstaviť, byť matkou? Ak nie, tak kašli na to a nechoď to toho.
(V prípade dieťaťa trvaj na svadbe)
@simona20201309 ďakujem za normálnu reakciu... ja sa priznám, že ja sa na dieťa ešte necítim, rada by som ešte postúpila trošku c kariére, niečo si vybudovala, šetrím si na vlastný bytík a no... je to také zložitejšje
@simona20201309 ďakujem za normálnu reakciu... ja sa priznám, že ja sa na dieťa ešte necítim, rada by som ešte postúpila trošku c kariére, niečo si vybudovala, šetrím si na vlastný bytík a no... je to také zložitejšje
@anonym_autor rozumiem. Celkom logicky uvazujes. Bude ako má byť a ak spolu budete aj o tie 3-4 roky, tak sa môžeš potom rozhodnúť.
Ja som presvedčená, že ak žena nájde toho pravého, neváha ani sekundu.

@anonym_autor mňa zaujalo 🙂 “že to nie je žiaden starší pán”
No to teda naozaj nie je, veď ma 42.
Isla si do vzťahu s tým, že deti nechceš a on bol o tom informovaný?
Myslim, že naozaj ste to mali ako dohodu?