Môže byť motorkárska láska len výplod ilúzie?
Ahojte baby 2 týždne si píšem si s jedným motorkárom (33r) vyzerá byť naozaj milý, pozorný nie ako doterajší chalani ktorých som spoznala...tento víkend ma zavolal von, spravili sme si pekný výlet na moto, no nemám pocit že by som sa mu nejak páčila aj keď mi na stretnutí povedal, že som veľmi pekná 🤷🏼♀️ od začiatku ako sme si začali písať odpisuje v dosť dlhých intervaloch pri tom on prvý napísal mne, niekdy neodpíše aj 8hod dnes si prečítal ráno správu a celý deň žiadna odozva..myslíte, že môže byť až tak veľmi zaneprázdnený či blbosť? Ja neviem či sa ho mám na rovinu spýtať či nieje moc na sociálne siete, alebo kašľať na to..
PS: dala som ráno aj príbeh na instagrame a doteraz si ho nepozrel, tak asi naozaj nemá čas neviem..
Je velka pravdepodobnost, ze muz v jeho veku je zamestnany a nema cas cely den cumiet do mobilu a okamzite odpisovat. A mozno socialne siete nie su jeho prioritou.
Je velka pravdepodobnost, ze muz v jeho veku je zamestnany a nema cas cely den cumiet do mobilu a okamzite odpisovat. A mozno socialne siete nie su jeho prioritou.
@viestta Môže byť, ale ani po výlete sa nejak neozval jedine čo napísal, že bol rád, že sme išli bolo pekne a páčilo sa mu + nejaké 3 vety sme prehodili ešte tot všjo 😃
Tak asi si videla, keď ste boli spolu, či každú chvíľu pozeral na mobil alebo nie atď... záleží asi aj akú má prácu a podobne, ono 2 minúty na odpísanie sa dajú nájsť skoro vždy, keď človek chce, ale možno jednoducho nechce mať toľko mobil v ruke (napr. môj manžel tiež nikdy nebol veľký vypisovateľ) a možno to aj len trošku hrá, lebo nechce z teba vyzerať hneď hotový 😂 ak vám bolo spolu fajn, určite by som tomu dala ešte nejaké to rande... a môžeš aj nadhodiť tému, že čo on a sociálne siete, čas na mobile vo všeobecnosti... inak mi príde v pohode, aj že ti zložil kompliment, ozval sa, že mu s tebou bolo fajn, podarilo sa vám stretnúť pomerne rýchlo od začiatku kontaktu, čiže to nevidím až tak čierno
Tak asi si videla, keď ste boli spolu, či každú chvíľu pozeral na mobil alebo nie atď... záleží asi aj akú má prácu a podobne, ono 2 minúty na odpísanie sa dajú nájsť skoro vždy, keď človek chce, ale možno jednoducho nechce mať toľko mobil v ruke (napr. môj manžel tiež nikdy nebol veľký vypisovateľ) a možno to aj len trošku hrá, lebo nechce z teba vyzerať hneď hotový 😂 ak vám bolo spolu fajn, určite by som tomu dala ešte nejaké to rande... a môžeš aj nadhodiť tému, že čo on a sociálne siete, čas na mobile vo všeobecnosti... inak mi príde v pohode, aj že ti zložil kompliment, ozval sa, že mu s tebou bolo fajn, podarilo sa vám stretnúť pomerne rýchlo od začiatku kontaktu, čiže to nevidím až tak čierno
@lindous keď sme boli spolu vonku nebol na telefóne vôbec len keď mi ukazoval videá, inak sa venoval mne a telefón dal bokom
Admin sa zas poeticky vyšantil na názve 😂
@laurinka27 ale aspon to ma zmysel, sice od veci, ale kolka poetika v jednej vete
@laurinka27 ja som názov nedávala...názov bol zmenený neviem prečo..môj pôvodný názov bol: Názor na neho
Pottebujes roman každý deň?
my ho nepozname... ale poznam muzov, ktorý na mobile nevysia, socialne siete maju z nudze cnost a vyslovene komunikacia tymto stylom je pre nich no- go ... niekto je vypisovac, niekto nie...
my ho nepozname... ale poznam muzov, ktorý na mobile nevysia, socialne siete maju z nudze cnost a vyslovene komunikacia tymto stylom je pre nich no- go ... niekto je vypisovac, niekto nie...
@krasneleto písal mi po výlete, že je rád, že sme boli a že bolo dobre, tak neviem no 😅 ale do začiatku je to písanie také, že poďme na jahody..
tak mozno je na osobne stretnutia... moj partner nenavidi ked mu vypisujem, nie je vobec tento typ.. ked sme spolu, usta sa nam nezatvoria, stale tema.. ale telefovanie a vypisovacky nema proste rad...
Motorkárska láska by mala byt láska medzi dvomi motorkarmi. Väčšinou ide o motorkára a motorkarku. Najväčšia ilúzia na tejto stránke je predstava, že admin bude vedieť dávat zmysluplne názvy, resp že ich nebude vôbec meniť.
K teme - nie každý ma instagram, aj ten čo ma na ňom nemusí tráviť vôbec čas.
Odpísať od rana mohol, ale tak ľudia sme rôzni. Uvidíš časom
Budem možno jediná, ktorej je to divné, že nie je schopný odpísať 1 vetu, keď si správu od teba prečítal? A vôbec to nemá nič s tým, či je zaneprázdnený alebo nie je na vypisovanie.
Raz si tú správu prečítal, ak nie je schopný venovať pol minúty na odpísanie, kašľala by som naňho.
Budem možno jediná, ktorej je to divné, že nie je schopný odpísať 1 vetu, keď si správu od teba prečítal? A vôbec to nemá nič s tým, či je zaneprázdnený alebo nie je na vypisovanie.
Raz si tú správu prečítal, ak nie je schopný venovať pol minúty na odpísanie, kašľala by som naňho.
@huxy Vždy aj keď pridam príbeh si ho pozrie, ale od rána nič..uvidím či sa ozve keď nie máš pravdu kašľať na neho
A ako vyzeral 1 týždeň? Písal viac, zaujimal sa? Ci tiež bol taky vlažný?
A ako vyzeral 1 týždeň? Písal viac, zaujimal sa? Ci tiež bol taky vlažný?
@mischy00 Od začiatku je to písanie takéto 😃 aj predtým prvý týždeň odpísala som mu napríklad o 20ej a on až na druhy deň o 9ej 😃
Tak potom je asi takýto typ a nemusí to znamenať automaticky nezáujem. Niekto ti bude písať celé dni a niekto takto, ty sama si povedz, ako ti s ním bolo....to je dôležité. Môj muž tiež nepíše, on nechápe vypisovanie, ked sa da zdvihnúť telefón a všetko sa dá
povedat do 5 minút.🙂 . Počkaj ci sa ozve, pripadne napíš aj ty, možno tiež len čaká. Celkovo nechapem toto, keď nie ty, tak ani ja. Napíš niečo vtipné, neutrálne...napríklad klop klop, doma ste? Hocičo, nemas čo stratiť.
Prípadne mu povedz, že vidíš ze nieje moc na písanie, že môžte si aj zavolať, ak mu to je bližšie
Tak potom je asi takýto typ a nemusí to znamenať automaticky nezáujem. Niekto ti bude písať celé dni a niekto takto, ty sama si povedz, ako ti s ním bolo....to je dôležité. Môj muž tiež nepíše, on nechápe vypisovanie, ked sa da zdvihnúť telefón a všetko sa dá
povedat do 5 minút.🙂 . Počkaj ci sa ozve, pripadne napíš aj ty, možno tiež len čaká. Celkovo nechapem toto, keď nie ty, tak ani ja. Napíš niečo vtipné, neutrálne...napríklad klop klop, doma ste? Hocičo, nemas čo stratiť.
Prípadne mu povedz, že vidíš ze nieje moc na písanie, že môžte si aj zavolať, ak mu to je bližšie
@mischy00 Lenže on mne neodpísal na správu 😃 ráno okolo 9ej dal len videné a doteraz nič, takže mu určite nechcem znova písať chápeš.
Jaj tak, som prehliadla. Som si teraz spomenula, mam kolegu a ten keď niečo píše, tak kričí na mňa cez pol kancelárie aké i/y tam má byť😀😀😀. Možno tiež neovláda moc gramatiku, tak sa nechce strapnit, ktovie 😆😆
Jaj tak, som prehliadla. Som si teraz spomenula, mam kolegu a ten keď niečo píše, tak kričí na mňa cez pol kancelárie aké i/y tam má byť😀😀😀. Možno tiež neovláda moc gramatiku, tak sa nechce strapnit, ktovie 😆😆
@mischy00 viac menej si posielame hlasovky a gramatiku ovláda dobre som si všimla 🤣🤣
Tak asi je niekde na motorke, no....počkaj 😆
Toto pozeramie príbehov je podľa mňa zbytočne trápne rozoberať.
Ako píšem, správu prečíta a celý deň nie je schopný odpísať - o ničom 🤷🏼♀️
Podľa mna TY si to vysvetluješ ináč a podľa mna TI mohol povedať že si pekna ale viac nechce nič.Možno len preto aby ťa neurazil. Lebo ak by sa do teba zapozeral tak by ťa hned kontaktoval.Uvidiš TY sa mu už neohlasuj nepíš.Uvidiš či ťa kontaktuje ON sám alebo nie takže by som to už nechala tak.
Napisem len svoju osobnu skusenost...vzdy,ked mal muz naozajstny zaujem, fakt, ze mal o mna zaujem, odpisoval hned, pisal sam od seba, proste vzdy odpovedal hned, pripadne sa ospravedlnil, ked nemohol. Ked muz chce, aj horu prenesie 😅
Ale mozno som mala len stastie na tych komunikativnych 😊
Napisem len svoju osobnu skusenost...vzdy,ked mal muz naozajstny zaujem, fakt, ze mal o mna zaujem, odpisoval hned, pisal sam od seba, proste vzdy odpovedal hned, pripadne sa ospravedlnil, ked nemohol. Ked muz chce, aj horu prenesie 😅
Ale mozno som mala len stastie na tych komunikativnych 😊
@wilkova No však aj ja som mala doteraz šťastie na komunikatívnych keď mali záujem odpisovali naozaj, že hneď toto je jediný prípad ktorý odpíše raz za 100hod a ani nenapíše nikdy, že prepáč mam veľa roboty alebo tak akurát odpisal 🤣
Keby chcel tak odpíše alebo zavolá, myslím si, že nemá záujem dať to do roviny väčšej ako občasných správ. Nemá 15 takže ja by som nemala nervy na takúto neustále čakajúci komunikáciu.
@laurinka27 na to maju AI, snad si nemyslis, ze to tu kontroluje a meni zivy clovek
Už tu máme zmenu teraz reagoval na správu smajlikom, ale odpoveď žiadna 🤣🤣 kašlem na to

Isto nie je taky zaneprazdneny, ze by sa ti nemohol ozvat skor, keby NAOZAJ chcel. Zrejme z teba nie je hotovy, mozno ma rozrobene viacere. Ja uz by som sa mu neozvala, aby ma on neghostol skor. 🤨